Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sutheo

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senki nem tudja pontosan, kik állnak a magukat Tax The Rich (adóztasd meg - vagy büntesd - a gazdagot) - csoport mögött. Az interjú-felkéréseket elutasítják, a minimálisnál kevesebb infót csepegtetnek magukról, annyi biztos csak, hogy van egy-két drága/ritka autójuk (vagy remek…..
TComment Őrült vagy próféta? 2012.10.02 05:50:59
Egy Porschét vagy Ferrarit még a rendőr is felismer. Tudják, mibe tört bele a bicskájuk? Igen, egy Golfba. Mert ilyet még nem láttak. Pedig Magyarország ebben nagyhatalom. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Az agyad is beleremeg 2012.08.28 09:00:06
Előítéleteink mit sem értek, mert sok embernek igenis tetszik. Lehet, hogy bennünk van a hiba? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Jajj,de csúnya! Bogaras bünti 2012.03.24 10:46:00
A klasszikus kisautó nagy népszerűségnek örvend a világ minden táján. Nincs olyan ország, ahol ne ismernék, sőt, ne szeretnék a Volkswagen mintegy 60 éven át gyártott típusát. A perui emberek oly'annyira szeretik, hogy egyenesen kusztommá faragják őket, no, de nem…..
Dömsödi belépett a Magyar Autóklubba, ahol a tagok drágábban kapják az akkumulátort, mint bárki az utcáról. Mai cikkünk blogposztja...
Jajj,de csúnya! A mélyföld átka 2011.10.05 16:15:50
A hollandok bizony érdekes népség. Legális drogok, legális prostitúció, és még a tengerszint alatt is vannak. Ez a három összetevő (nem, az X-Vegyszer nem) épp elég ahhoz, hogy beteg átépítések szülessenek. Mint például ez az Astra.Elölről bizony kicsit ingolstadti lett.A…..
Jajj,de csúnya! Dögös RÖtös 2011.09.11 12:31:35
Nem Ton küldte ezt a szép gyártmányt, egyszerűen fantasztikusra sikeredett.Szuperhosszú popsi, szép kidolgozással.Kéne vagy sem?..
Sutheo 2011.09.12 19:22:34
Cork77 ugyan naezmieznek szánta az alábbi Mustangot, én lelövöm a poént, és íme, egy határozott vonalakkal átépített amerikai csoda.Ebből a szögből aztán találgathatna az ember..LSD, mi más. Innen egy kicsit már Morgan-es az orra..Veszélyes orr, veszélyes popsi.Én szóltam. Ez…..
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség A tekerés vége? 2011.07.05 16:20:00
Ma kipattant hírünk azért nem kis büszkeséggel tölt el bennünket, hiszen mindenfelé ezt kommunikáltuk, szakmai fórumokon egyértelműen állást foglaltunk és hangot is adtunk véleményünknek. Tárgyaltunk politikusokkal, importőrökkel, döngettünk zárt és nyitott kapukat. Úgy…..
Andrew0807 küldte ezt is.A helyes megfejtés után kaptok képet a belteréről is. Határidő: Este fél 9...
Őskövület jellegű kommentelőnk, Hammer küldte az alábbi videót, mintegy válaszként azoknak, akik a régi idők autóversenyeit sírják vissza és keseregnek a túlzott biztonsági előírások miatt. Nos, ez a kemény, nem a vídia, azt hiszem. Ilyenkor döbbenhetünk rá, valójában…..
Tibi barátomnak (IPK) köszönhetően én is szeretnék hozzájárulni e jópofa és hétköznapi blog bővítéséhez. Igaz, kicsit talán más szemmel, mert én csak rosszat tudok mondani az autókról, mert hát jó autót nem hoznak javítani. Így jutottam el az elmúlt évek alatt, hogy a…..
Belsőség Volt egy tankom is... 2010.04.19 14:22:00
 Egy 1949-es Jaguar Mark V még Angliában is feltűnő jelenség, pedig érdekes és szemrevaló autókkal nap mint nap találkozhat az ember. A jólnevelt autóbuzi tehát udvariasan kopog, kérdez - és ettől a pillanattól kezdve sajátos, bizarr események sora veszi kezdetét...Pedig…..
Mi van akkor, ha egy női sportolóról beszélünk, mi jut először róla az eszünkbe? Az, hogy nő, vagy az, hogy kőkemény sportoló? Ez a két dolog pasiknál legtöbbször együtt jár (minél nagyobb sportoló, annál nagyobb hím), de csajsziknál valahogy kettéválik, mintha a…..
A sztori nem kacifántos: mivel gazdája annak idején eladta lelkét a bajor ördögnek, így nem csoda, hogy pár E28 és E34 után, 850 ezer forintért hozzá került mai tesztalanyunk. Első körben atomjaira szedte (ennek persze – kellő tapasztalat híján – ne álljanak neki…..
- Revier? …- Autobahn!- Tempo?- Mörderisch!Mindig, de mindig hangosan kell felolvasnom, hogy elnyomjam a szinkront („körzetük az autópálya, tempójuk halálos”), és hangosan röhögjek, még ha épp egyedül vagyok is. Tempo: möredrisch, muhahahaha! Mörderisch, ezt nem…..
  Egy utolsó generációs 1.3-as Suzuki Swift után a harmadik évben kb. 150.000-et kéne fizetni. A számított érték (2.178.900) köszönőviszonyban sincs a piaci értékkel (1.600.000) Vélemények az azonos című cikkünkről...
Belsőség Kulturált ijesztgetés 2008.09.11 14:32:00
A BBC legendás közlekedésbiztonsági riogató kisfilmjeit sokan ismerjük. Ezúttal lengyel feliratozással és a Metallica aláfestésével találtunk rá. Aki még nem látta, nézze meg: fontos lépés az ésszel közlekedés felé vezető úton. Oké, nem olyan sokkoló, mint ez: de nem…..
Nem rég voltam nyaralni. Amikor leszálltam a Spanyolország dél-keleti részén fekvő kisváros, Almeria repterén, az első dolgom az volt, hogy bérautó után néztem, a szállás ugyanis 100 kilométerre volt a reptértől. Az igazság az, hogy csak visszafelé kellett volna a bérautó,…..