Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stipistop Misi

1 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van itt egy szám, amit talán nem hangsúlyoztunk eléggé, pedig óriási hatással lehet a kaliforniai cég jövőjére: 3,8 milliárd dollár. Ekkora volt a teljes 28 milliárdos forgalom Kínára eső része. Egyetlen országból összeszedni a bevétel 13 százalékát nem rossz eredmény,…..
Stipistop Misi 2011.07.21 15:38:08
Kedves Csaba,
Miért van az, hogy egy ilyen cikknél, amiben a fotókhoz semmi közöd, nem tudod a cikk végén odaírni a forrást? A cikk eredetije:
thenextweb.com/apple/2011/07/20/counterfeit-apple-stores-begin-to-open-in-china/ A TNW az Apple blognál százszorta nagyobb weboldal, mégsem engedi meg magának, hogy ne jelölje meg a forrását. Így az is kiderül például, hogy a STOER elírás nem az első képen látható bolté, hanem egy másiké.

Miféle webet, és miféle országot épít szerinted az a kultúra, amiben hülyének nézed az olvasóidat, és leszarod a web parasztbecsületét?!

Megbocsájtsd kérlek a felháborodásomat.
Szilágyi Misi
Alapvetően nem vagyok oda a lakókocsikért, ezekért a lassú dögökért, amik mögött általában kilométer hosszú kocsisor araszol a szerpentinen felfelé. De nyilván ebben a műfajban is vannak kivételek, a Futuria terméke például nagyon izgalmas darab. Ez a cucc nem egyszerűen egy…..
Stipistop Misi 2010.09.03 17:57:58
Mai napig "bírtam", najó valójában nagyon sűrű a nyár, így csak ritkán tudok blogot ragadni, de ma két fontos hírt olvastam, meg kell osztanom, mert szerintem fordulópont, ha teátrális akarok lenni, történelmi jelentőségűek:Lenyomták az elektronikus könyvek a…..
 Nemcsak az újonnan a közösségi média színterére érkező vállalatok, de esetenként a „régi nagy öregek” számára is nagy kihívást jelenthet a követők számának növelése. Egy Facebook-oldal látogatottsága részben a brand általános ismertségén alapul, ám…..
A minap jelent meg a TC-n az Elnöki Datsun tesztje Stump Andrástól. Telós Bandi egyik beugró tesztje ez a lapnál, örülök, hogy a kiváló kolléga nálam vesztette el Datsun-szűzességét. Itt lent az általam írt keretes kiegészítés olvasható a már elkelt autó birtoklásáról,…..
Aztaqrva...! Daru a javából 2010.05.27 12:35:00
Szép nagy darab hadihajó volt a dél-koreai Cheonan, de ezen a képen csak a fele szerepel, mivel egy észak-koreai naszád március 26-án megtorpedózta. Kíváncsi vagy, mivel emelték ki a darabjait? A hajtás után kiderül. Hát ezzel: Vessétek a mókusok elé!..
A Cannes-i Filmfesztiválon nem csak az Arany Pálmáért versenyeznek, sok burzsujt még jobban leköt az az informális vetélkedés, miszerint kinek van a legszebb ruhája, ki adja a legjobb partit és ki érkezik a legmenőbb jachttal. Valljuk be, Jennifer Lopez nem az a tipikus Arany…..
Ha van hely a világon, ami a messzemenőkig kiaknázta a benne rejlő lehetőségeket, akkor az Las Vegas. A nevadai sivatagban fekvő városról mindenki tudja, hogy az amerikai szerencsejáték első számú fellegvára, ami helyenként gyomorforgató giccsessége ellenére elképesztő…..
Ez az autó valószínűleg a valaha készült legmenőbb elektromos autó! Az Audi R-Zero hasonlít az Audi TT-re, a Nissan 350Z-re, és az Infiniti G35 coupéra. Tervezői, akik létrehozták ezt a gördülő műalkotást, Franck Levivier, Remi Marchand és Pierre-Olivier Wagner, mindannyian…..
Stipistop Misi 2010.05.19 18:04:00
Sziasztok,
Autós témában ajánlanám figyelmetekbe az általunk szerkesztett autógáz blogot:
stipistop.autogaz.com címen.

Sorra vesszük, hol lehet autógázt tanolni, hogyan lehet átépíttetni használt autót autógázosra (LPG), kinél lehet eleve autógázos újautót kapni, megmarad-e a garancia, stb. Ha van időtök, nézzetek rá.
Köszi,
Misi
Az új címünk: http://autogaz.stipistop.com ..
A kormány titkolja azt a megvalósíthatósági tanulmányt, aminek alapján közel 75 millió euró (nagyjából 20 milliárd forint) költségvetési forrás odaítéléséről döntött, és készfizető kezességet vállalt további 15 milliárd forintnyi MFB-hitel 80 százalékára. A…..
Belsőség Hadd csattogjon! 2010.01.14 12:03:00
Tegnap este holtfáradtan estünk be a szerkesztőségbe Csikóssal. Egy kicsi, de maradandó károsodást okozó olasz autót és egy svédet voltunk vezetni, fotózni, ami bizony Csikós részről sok aszfalton fekvéssel, részemről pedig hidegben ácsorgással járt. Szóval voltunk már jobb…..
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
Szögezzük le az elején. Az előbb bejött a dolgozóba az Éva, a feleségem és aranyvasárnap ide vagy oda a májfunkcióim azonnali és átfogó kivizsgálását akarta elrendelni. Annyira sárga vagyok az irigységtől. Azt hiszem, azt ismert univerzumban és azon kívül nincs klasszabb…..
Nem tudom láttátok-e. Ma reggel nem tudtam, hogy mit tegyek be, aztán láttam ezt a stipistopon, ami annyira durva, és annyira szerencsés végkimenetelű, hogy bebiggyesztem ide a vidóját. Nemrég történt. Azért "szerencsés baleset", mert a baba kisebb karcolásokkal megúszta.…..
Annyira szeretem az ilyen dolgokat! - nyitom ezzel e bejegyzést, mert mindkét videót többször is megnéztem, és mindahányszor ez a mondat fogalmazódott meg bennem. A stipistop.com-on volt tegnap egy polaroid, amiben egy svéd szocio-kísérletet ajánlottak. A lényege az, hogy rá lehet-e…..
WRC2009 / Catalunya Rally / Asi SS15 La serra d’Almos 1 Ez egy csöppnyi, és rövidke szakasz (4.11 km), de annál fontosabb mérföldkő mindannyiunk számára! Íme az eredmény és azonnal láthatóvá válik, hogy miért mondom ezt! 1. Loeb…..
Onlinemarketing blog Vihar 2009.10.04 21:07:00
Ha valaki figyelgeti az elmúlt 1-2 év történéseit a hazai internetes időjárás oldalakon, akkor két dolog tűnhet fel neki: megjelentek illetve ismerté váltak az ilyen jellegű oldalak, ráadásként veszettül népszerűek is lettek, napi 100 ezres nagyságrendű egyedi látogatókkal.Az…..
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
bodoky Mi jövünk, ők mennek 2009.08.28 02:01:00
A kormányzati hatalom közeledtét ünnepelte a Fidesz a Polgárok Házában. A  régi harcostársak hűségesküt tettek Orbánnak, és elvárásokat is megfogalmaztak számára. >>> Az eredeti verziót itt lehet olvasni >>> Ez jelent meg belőle az…..
Stipistop Misi 2009.08.28 14:05:49
@mbond: Melyik írónk is írta: "a baloldalt a félelem, a jobboldalt a gyűlölet mozgatja." Igazad van...tudják ők, hogy mivel lehet mozgósítani. De ezt én már le sem akartam írni, nem akarok én dagonyázni. Csak hát ez nagy igazság. (Hozzáteszem. egyik sem jobb, mint a másik.)
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
Kísértet járja be az internetet – a fizetős tartalmak kísértete. Szent hajszára szövetkezett e kísértet ellen a régi internet minden hatalma: a felhasználó és a szolgáltató, radikálisok és tartalommegosztók.De vajon miért? Miért akarnak a tartalomgyártók most pénzt…..
Belsőség Félistenekben hiszünk 2009.05.14 13:51:00
Többek között ez is olvasható a tipikus amerikai kisáruszállító oldalán. Elgondolkodtató szlogen, különösen ha jól megfigyeljük a kicsit átdolgozott címert is. Valaki(k)nek nem kevés munkájába került, hogy így nézzen ki, nevezhetjük bátran művészetnek is, manapság pláne,…..