Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rightinthenuts91

0 bejegyzést írt és 207 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon új szakasz kezdődik Paulo Dybala elhúzódó szerződéshosszabbítása kapcsán, mivel ma ül le tárgyalni Jorge Antun és a Juventus vezetősége. Paulo Dybala szerződése nyáron lejár, és bár a játékos képes meccsek eldöntésére, a Juventusnak mindeddig nem sikerült a maradását biztosítania, s…..
A Juventus a bajnokságban ugyan még adós a jó játékkal, a Spezia, majd a Sampdoria ellen már egyaránt megszerezte a három pontot, a hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen pedig nagyszerű teljesítményt és tartást mutatva győzte le a címvédő Chelsea csapatát. A zebramezesek sorsolása nem könnyű,…..
rightinthenuts91 2021.10.02 18:12:19
rightinthenuts91 2021.10.02 19:57:01
A Juventus a Malmö FF elleni idegenbeli győzelemmel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, azonban szerda este már lényegesen nehezebb feladat előtt áll, mivel a címvédő Chelsea együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimiliano Allegri keretébe visszakerült a legutóbbi bajnoki mérkőzést kihagyó…..
A héten hivatalossá vált, hogy Gigi Buffon visszatér a Parmához, ahhoz a klubhoz, ahonnan 26 esztendővel ezt megelőzően a pályája indult, s ahonnan világrekordot jelentő összegért igazolt a Juventushoz. Úgy tűnt, hogy a kapuslegenda ezzel az érzelmes döntéssel zárja majd pályafutását, azonban a…..
rightinthenuts91 2021.06.18 23:36:27
Olaszország nyitotta a koronavírus-járvány miatt idén nyárra halasztott 2020-as Európa-bajnokságot, s a rendezvény első mérkőzésén a Törökország fölött aratott magabiztos 3:0-ás győzelemmel azonnal komoly lépést tett a továbbjutás felé. A gól nélküli első félidőt követően a Juventus török védője,…..
rightinthenuts91 2021.06.16 22:25:09
@JeetTrader: Néhány akkori meccsen azért be lehetett néha aludni :D de tény hogy a kétezres évek eleje volt az "aranykorszak"
rightinthenuts91 2021.06.16 22:28:31
@GodPiero: "puska kellett volna" :)
Ma este kezdetét veszi a tavaly nyárról elhalasztott labdarúgó Európa-bajnokság, s a nyitómérkőzésen Olaszország Törökországgal mérheti össze erejét. Roberto Mancini szövetségi kapitány csapata az A-jelű négyesben kezdi szereplését, melyben Törökország mellet még Svájc és Wales válogatottjai…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
rightinthenuts91 2019.05.08 09:11:53
@del pipi: Igazad volt kolléga :D
Végre van igazság!!!! A Liverpool teljesen megérdemelten jutott tovább.
rightinthenuts91 2021.06.01 14:01:08
@JeetTrader: Véleményem szerint, már itt is rég be kellett volna vezetni a fizetési plafont, mint az amerikai sportágaknál. Ha megfigyeled ritkán fordul elő ott, hogy ugyanaz a csapat nyerjen 10-20 éven át, legfeljebb pár éves korszakok vannak.

Nagyon el vannak már szállva a fizetések és az átigazolási díjak. Nem szeretem amivé vált a foci az elmúlt 10-12 évben :(.
Nagy meglepetésre a Juventus és Andrea Pirlo útjai azonnali hatállyal elválnak, ezt a klub hivatalos honlapján jelentette be. A klubhoz közel álló források szerint a döntés az azonnali válásról már hétfőn megszületett, amikor Andrea Agnelli némileg váratlan értekezletet hívott össze a klub…..
rightinthenuts91 2021.04.02 23:42:51
rightinthenuts91 2021.04.02 23:44:27
@rightinthenuts91: shit, ezt benéztem >.<
Federico Chiesa szerint a Juventus eleget tett a továbbjutásért, megérdemelte volna azt, azonban a 3-2-es eredmény azt jelenti, hogy a Juventusnak ismét idejekorán befejeződött az európai kupasorozat. Az olasz válogatott két gólt szerzett Torinóban, és talán a csapat legjobbja volt, így…..
A Juventus az Udinese elleni 4:1-es győzelemmel kezdte az új esztendőt, s szerda este a szezon egyik legfontosabb mérkőzése következik, hiszen a zebramezesek az éllovas AC Milan otthonába látogatnak, azzal a reménnyel, hogy győzelmükkel csökkenteni tudják a mostanra már jelentős hátrányt. A…..
rightinthenuts91 2021.01.06 22:39:38
@MeGmOnDtaM: szegény a f*szt... :D
rightinthenuts91 2021.01.06 22:58:30
@Alessandro Dybalinyo: De legalább ő 14 góllal vezeti a góllövőlistát. Sokat lehet neki köszönni, pedig én sem szívlelem.
A Parma elleni magabiztos 4:0-ás győzelmet követően a Juventus az esztendő utolsó mérkőzésére készül, amelyen a szezon során mindeddig gyengélkedő Fiorentina csapata látogat a címvédő otthonába, az Allianz Stadiumba. Andrea Pirlo keretéből bizonyosan hiányzik majd Arthur, aki az Atalanta elleni…..
A Juventus az FC Barcelona otthonába látogat, s mivel mindkét csapat biztosította már helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között, így az összecsapás tétje csupán az maradt, hogy melyik fél folytathatja csoportgyőztesként. Andrea Pirlo keretéből sérülés miatt hiányozni fog a…..
rightinthenuts91 2020.12.08 23:01:50
@Attilio79: Szerintem egyértelműen jobb és összeszedettebb volt, nekem legalábbis annak tűnt. Buffon volt a ráadás. Barca ellen amúgy is nehéz lenne elképzelni hogy ne legyen kapura tartó lövésük.
A Ferencváros elleni hazai győzelemmel a Juventus bebiztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között, azonban a csoportkör még nem ért véget, s a torinóiak még harcban lehetnek a csoportgyőzelemért, s szerda este a Dinamo Kijev csapatát fogadják az Allianz Stadiumban. Andrea…..
Álvaro Morata ismét döntőnek bizonyult a szerdai meccsen, két fontos góllal segítette a csapatot a 4-1-es budapesti győzelemhez. „Azt mondtam, amikor ehhez a klubhoz érkeztem, hogy teljesebb játékosnak érzem magam, és emberként is érettebb lettem azzal, hogy a karrierem során jóval és rosszal…..
rightinthenuts91 2020.11.06 23:24:08
@GodPiero: Mondjuk az hogy te mit gondolsz Dybalárol, nem írnám ténynek.

Tény hogy hullámzó a teljesítménye, de nem egyszer mutatta meg már hogy top játékos, nem is kell annyira messzire menni. Nem hiszem, hogy minden játékosunkat rögvest el kéne adni egy szar időszak után, akik már bizonyítottak. Most van helyette más aki pótolja míg formába jön, a fizetését meg pont leszarom, az legyen Agnelli gondja. De mindegy is, nekem úgy jön le te (is) elvből utálod Dybala-t, mindegy mit hozunk fel a védelmére.
A bianconero csapat a Barcelona elleni vereség után kényelmesen, 4-1-re hozta a budapesti meccset, Álvaro Morata két gólt szerzett, Paulo Dybala egyet, illetve egy öngól is született a vendégek javára. A Barcelona megverte a Dinamo Kijevet 2-1-re, így csoportelső 9 ponttal, a Juventus második 6…..
rightinthenuts91 2020.11.05 09:16:23
A Juventus továbbra is keresi formáját, s hét közben csalódást keltő teljesítménnyel szenvedett 2:0-ás hazai vereséget az FC Barcelona ellen. A csapat most az újonc Spezia otthonába látogatva próbálja elkapni a fonalat,s begyűjteni mindhárom bajnoki pontot. A zebramezesek keretébe visszatérhetett a…..
A Juventus győzelemmel kezdte az idei Bajnokok Ligája-szezont, s a csoport második játéknapján egy igazi rangadóval folytatja, hiszen szerda este az FC Barcelona látogat Torinóba. Andrea Pirlo keretéből sérülés miatt bizonyosan hiányzik majd Alex Sandro, Giorgio Chiellini és Matthijs de Ligt, míg…..
rightinthenuts91 2020.10.28 23:13:06
@Wizzurah: Ha már egy rossz csapatba se fér be Dybala, akkor tényleg gáz van!!! :D
rightinthenuts91 2020.10.28 23:20:25
@Wizzurah: "Hihetetlenul rossz ez a csapat, ne fogjuk mar a hianyzokra... Ez mindenhogy rossz es az is lesz." Nem én írtam, hogy rossz.
Andrea Pirlo Juventusa a Dinamo Kijev elleni idegenbeli győzelemmel mutatkozott be az európai színtéren, s jövő szerdán egy igazi rangadó vár a zebramezes csapatra, hiszen az FC Barcelona látogat majd Torinóba. A nagy érdeklődést kiváltó Bajnokok Ligája-megméretés előtt azonban a Juventusnak az…..
rightinthenuts91 2020.10.25 21:36:52
A Crotone elleni idegenbeli meccsen sajnos nem sikerült az Öreg Hölgynek begyűjteni a három pontot, miután Simy értékesítette a vendéglátók tizenegyesét, majd Álvaro Morata kiegyenlített Federico Chiesa belőtt passzát követően. Azonban a második félidőben ugyanaz a Federico Chiesa piros lappal…..
rightinthenuts91 2020.10.18 10:23:28
@Szalnoki81: Azon kívül hogy a kommented második részével egyetértek, ilyenkor mégis mit vársz? Mit mondjon egy edző ilyenkor? "Szarok voltunk, köszönöm, viszlát"? Ebből aztán sok kiderülne. Ne degradáljunk már ilyenkor mindent magyarázkodásnak.
rightinthenuts91 2020.10.18 11:28:41
@Szalnoki81: Ez is egy vélemény, habár elég végletes és nem konstruktív..(Ilyet még az olyan csapatoknál sem mondanának edzők ahol tényleg lenne rá okuk.)
Előző fordulóban a Juventus játék és ellenfél nélkül aratott 3:0-ás győzelmet a Torinóba végül el sem utazó Napoli fölött, s a válogatott szünetet követően most az újonc Crotone otthonába látogatva kell megszereznie a három pontot. Andrea Pirlo keretében ismét ott lehet a eltiltását a Napoli elleni…..
rightinthenuts91 2020.10.17 22:44:03
@Magyar Közöny: Nem érdemeltük meg a győzelmet, ebben egyezünk. Viszont rohadtul bosszantó, hogy VAR idejében ezek hogy történhetnek ekkora játékvezetői bakik (nagyon finoman fogalmazva)
rightinthenuts91 2020.10.17 23:12:33
@Forza Juve !!!: Ilyenkor hiányzik egy igazi vezéregyéniség. Ebben az időszakban még nagyobb szükség lenne rá, így hogy tök üresek a stadionok :(.
Az olasz sportminiszter, Vincenzo Spadafora a minap egyeztetett az Olasz Labdarúgó-szövetség elnökével, Gabriele Gravinával, majd megerősítette, hogy az elfogadott protokoll továbbra is hatályos, a helyi egészségügyi hatóságok azonban felülírhatják a protokollt, de csak adott és indokolt…..
Andrea Pirlo Juventusa a Sampdoria elleni magabiztos győzelemmel kezdte az új szezont, s a bajnokság második fordulójában egy igazi rangadón, az AS Roma otthonában kell folytatnia. A zebramezesek keretéből sérülés miatt továbbra is hiányzik majd Matthijs de Ligt, Alex Sandro, valamint Federico…..
rightinthenuts91 2020.09.27 21:26:52
@The king of alibis: Anélkül hogy bárki pártját is fognám, te is pontosan ezt teszed egy félidő után.
A Sampdoria elleni győzelmet követően, Andrea Pirlo most az AS Roma elleni rangadóra készülődhet csapatával, s elégedetten nyugtázta a napokban igazolt Álvaro Morata érkezését. "Emeltük a munkaterhelést, s a csapat jól reagált rá, még jobb munkát végeztünk, mint az előző héten. A srácok éhesek és…..
rightinthenuts91 2020.09.26 22:46:50
@The king of alibis: Milyen jó, hogy van egy ember a blogon aki mindig rajtakapja az aktuális edzőt amikor kamuzik. Így legalább el sem kell olvasni a cikket. Köszi mester!!
Álvaro Morata ma a sajtó előtt is bemutatkozott a Juventus kilenceseként, és számos témában kérdezték, így a távozásáról, a visszatérésről és Andrea Pirlo edzőségéről. „A Juventus elhagyása nem az én döntésem volt. Boldog voltam Madridban, jelenleg azonban fontos, hogy itt vagyok, miközben az évek…..
rightinthenuts91 2020.09.26 08:46:32
@GodPiero: Mondjuk őt tényleg szarul érintette, amikor a Madrid élt a visszavásárlási jogával és az akkori búcsú nyilatkozatában is észlelhető volt, hogy neki sokat jelent a Juventus.
Az olasz bajnokság lezárultával a Juventusnak már csak egyetlen sorozatban, a Bajnokok Ligájában kell helytállnia. A zebramezeseknek nem lesz könnyű feladata, hiszen az az Olympique Lyon látogat Torinóba, amely a mintegy fél esztendővel ezelőtt lejátszott első mérkőzésen hazai pályán aratott 1:0-ás…..