Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bianconeri Thomass

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy Kalvin Phillips első számú célponttá lépett elő a Juventusnál, az angol válogatott januárban csatlakozhat az Öreg Hölgyhöz, és a pletykák szerint már bele is egyezett az átigazolásba. A Juventus természetesen kölcsönben szerződtetné a játékost, akit a…..
Bianconeri Thomass 2023.11.14 12:35:18
@Shaky79: ++++++
A Juventus egygólos előny birtokában lép pályára a Europa-Park Stadion gyepén, ám az Öreg Hölgynek mindenképpen maximális figyelemmel kell kezelnie a német pontvadászat 5. helyezettje elleni meccset. A torinóiak csapat keretében a legvékonyabb a védősor, a mester nem számíthat Alex Sandróra és…..
Bianconeri Thomass 2023.03.16 19:28:22
@Thuglife!: Köszi
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Bianconeri Thomass 2020.02.26 16:36:57
@JuventusFanatikus: Ez komoly? Ez a szeretett klubbunk? Valaki heteket hónapokat gyűjt egy ilyen derbire! Conta miatt az érdeklődés erre a meccsre kb annyi lehetett mintha a BL döntőt játszanánk szerintem! Én értem hogy erről a klub nem tehet de ne köpjük már szemen a saját szurkolóinkat!!!!! Azért nah....
Bianconeri Thomass 2020.02.26 16:41:17
Szerda este rendkívül fontos mérkőzés vár a Juventusra a Bajnokok Ligájában, hiszen amennyiben tavasszal ott kíván lenni az egyenes kieséses szakaszban, kötelező otthon tartania a három pontot a Benfica elleni csoportmérkőzésen, különösképpen azt követően, hogy a zebramezesek vereséggel kezdtek a…..
Bianconeri Thomass 2022.09.13 12:27:48
@steven.h: AMC mikro közvetíti? Köszi a választ előre is!
Bianconeri Thomass 2022.09.13 15:30:59
@steven.h: Köszönöm regisztráltam! Forza Juve
Az olasz Sky Sport értesülései szerint a Juventus és az Eintracht Frankfurt álláspontja között kicsi már a különbség, és mindössze 2 millió euró választja el Filip Kostićot a Juventustól. Ezért jó esély mutatkozik arra, hogy a mai napon megszülessen az egyezség. Romeo Agresti is megerősíti, hogy…..
Bianconeri Thomass 2022.08.09 14:51:40
@babo0410: Én akkor kapnék agy vérzést ha Dybala végig tolná a szezont a Romaba:/Ha nem lesz Scudeto esélyes a csapat (amire sajna meg van az esély) meg kell köszönni Allegri munkáját! Bl-t ne is említsük!!!
Az olasz és a francia sajtó egymással egybecsengő állításai szerint Paul Pogba már alá is írta szerződését a Juventusszal, s ingyen visszatér Torinóba a Manchester United csapatától. A francia középpályás annak idején, 2012-ben is ingyen csatlakozott a Juventushoz, éppen a Manchester Unitedtól,…..
Bianconeri Thomass 2022.06.15 04:33:57
@m.martin91: ++++++++++++
Három fordulóval a vége előtt eldőlt, hogy a Juventus a bajnokság első négy csapata között zárja a szezont, így ismét szerencsét próbálhat a Bajnokok Ligájában. A zebramezesek péntek este a pillanatnyilag biztos kiesőnek tűnő Genoa otthonába látogatnak, s az összecsapás így a házigazda számára bír…..
Bianconeri Thomass 2022.05.06 20:33:37
@78juve: Ámen! Megérdemelnénk mi szurkolok! Holnap meg a Torino elintézi nekünk a dobogot;) De ahhoz ma focizni is kellene!
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus visszavonta a korábbi ajánlatát, amiben megegyezett Paulo Dybalával, így ha a csatár nem egyezik bele az alacsonyabb bérbe, nyáron ingyen távozik. Több beszámoló szerint is az argentin csatárral a klub még októberben megegyezett 8+2 millió eurós…..
Bianconeri Thomass 2022.01.17 09:12:10
@Juventina7: ++++++++++++++
Szombat este Fabrizio Romano arról számolt be, hogy Zinedine Zidane azonnali hatállyal távozott a Real Madridtól a csalódást keltő szezont követően. A Juventushoz hasonlóan a Real Madridnak is komoly átalakításra van szüksége a jövőbeli sikerek tekintetében, és ennek fontos lépése a megfelelő edző…..
Bianconeri Thomass 2021.05.27 08:49:21
@peti78: Conte lenne a legjobb választás! Ő rendbe tudná rakni ezt a keretet! Nála nem lenne lötyőgés az biztos! Nem ment volna ő az interbe de hát tudjuk hogy Agnellivel milyen a kapcsolata :(Sajna nekünk sok mindenre nincs rálátásunk :(Conte mellett Pirlo is tanulhatna hiába egy síkú edző!Allegri meg megérdemli hogy ki probálja magát más football kultúrában!(meg néznék a Bl-be egy JUVENTUS (Conte) - realt(Allegri)! Szerintetek kit kellene kit lehetne le űltetni a padra!?
A bajnokság utolsó mérkőzése egyben a szezon utolsó mérkőzése is a Juventus számára, mely nagyon komoly téttel bír. Az elmúlt évektől eltérően, a zebramezesek ezúttal nem az újabb bajnoki címért, hanem a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért versenyeznek.  A torinóiak a Bologna…..
Bianconeri Thomass 2021.05.23 23:15:17
@steven.h: +1
@GGábr81: Ugyan erre gondoltam! Isten nem bittal ver;)
Andrea Pirlo nem aggódik annak ellenére, hogy a Juventus nehéz időszakon megy keresztül, ezt jól mutatja a Napoli és Porto elleni két vereség. „Fontos mérkőzés következik, hogy folytathassuk az utat a bajnoki cím felé. Nehéz meccs lesz, mivel a Crotone nem jó pillanatokat él meg, ennek ellenére a…..
Bianconeri Thomass 2021.02.21 20:50:24
@BigP86: +1
Ousmane Dembélé lövése megpattant Federico Chiesán, így védhetetlenül hullott a labda a Juventus kapujába, majd Federico Bernardeschi a büntetőterületen letarolta Ansu Fatit, amit büntető követett: így aratott kétgólos győzelmet a meccsen fölényesen játszó Barcelona egy olyan Juventus ellen,…..
Bianconeri Thomass 2020.10.29 12:02:55
@Mitya10: +1
Az olasz bajnokság lezárultával a Juventusnak már csak egyetlen sorozatban, a Bajnokok Ligájában kell helytállnia. A zebramezeseknek nem lesz könnyű feladata, hiszen az az Olympique Lyon látogat Torinóba, amely a mintegy fél esztendővel ezelőtt lejátszott első mérkőzésen hazai pályán aratott 1:0-ás…..
Bianconeri Thomass 2020.08.07 21:31:48
Bianconeri Thomass 2020.08.07 22:25:24
@MdewC: +++++
A Juventus ma este a Sampdoria ellen lép pályára, és továbbra is a csapat előtt áll a lehetőség a bajnoki cím matematikai bebiztosítására, ehhez pedig elég egy győzelem, akár most a genovaiak ellen. A bajnokság őszi szakaszában, december derekán Maurizio Sarri játékosai 1-2-re nyertek Cristiano…..
Bianconeri Thomass 2020.07.26 20:23:36
@hellan: ++++++
Olasz pletykák szerint a Juventus szakemberei Sandro Tonalit azonosították megfelelő opcióként Sami Khedira helyettesítésére, miután az olasz futballista rendelkezik a megfelelő taktikai intelligenciával. A Tuttosport beszámolója szerint az év végén Sami Khedira ötéves torinói tartózkodása is véget…..
Bianconeri Thomass 2020.05.20 12:18:22
@Kukszi: +1
Rodrigo Bentancur alig várja, hogy visszatérhessen az edzésekhez, illetve elmondta, hogy a Torinóban maradása idején angolul tanult, illetve olyan futballisták játékát figyelte, mint Frank Lampard, Steven Gerrard és Sergio Busquets. „Csodálatos érzés volt már az is, hogy ismét felvehettem a…..
A Juventus alelnöke, Pavel Nedvěd arról beszélt, hogy az Interrel triplázó portugál mester, José Mourinho az Interhez akarta csábítani, azonban a zebramezesek legendája nem fogadhatta el a neki ajánlott pozíciót a milánóiaknál. Minderre még 2009 tavaszán került sor, amikor Mourinho első szezonját…..
Bianconeri Thomass 2020.05.05 11:10:16
@JuventusFanatikus: Ebben igazad van! Mondjuk pont Conte tudhatná hogy egy Olasz klubban h működnek a dolgok! De nekem fáj őt a sintérek padján látni:(Ami kötelék volt (sajna) közte és a klub között megérdemelt volna egy fejmosàst Agnellitől szerintem! Vagy be állsz a sorba Conte fiam vagy... A klub mindenki felett van! De ha ez meg történt és ezek után írt alá Milánó sötétebbik feléhez akkor no comment! Köszönöm a válaszod kolléga ;)
Luciano Moggi szerint Arkadiusz Milik jobban beleillene a Juve csapatába, mint Mauro Icardi, aki nemigen jutna labdához. A két csatár kapcsán viszonylag sok újság írt egy esetleges torinói szerződésről, az egykori sportvezető azonban bizonyos benne, hogy melyik csatár tudna jobban működni az Öreg…..
Bianconeri Thomass 2020.04.23 14:25:09
@Andras74: +1
A Corriere dello Sport olasz napilap szerint a Brescia középpályása, Sandro Tonali inkább az Intert választaná a Juventus helyett a nyári átigazolási szezonban. A minap a biztos kieső klub elnöke, Massimo Cellino arról beszélt, hogy bár szeretné megtartani a fiatal középpályást, várhatóan nyáron…..
Bianconeri Thomass 2020.04.22 10:29:56
@Rikoo: +1
Sajna Sensi Barella Conte Marotta csábítobb egy olasz fiatalnak mint egy Bantancur Rabiot Sarri Paratici:(Ez valahol érthető! Játék lehetőség is több lenne neki Milánó sötétebbik felén Brozovics ide vagy oda! Ha Paratici hozzànk tudja csàbítani akkor hatalmas pacsi neki! Pogbanál meg tuti B opció vagyunk! Real lesz Pogba csapata Zidane Riola United=Real
Zizu nagy kedvence
Riola több jutalék
United szívesebben adná a Realnak mint nekünk:(Pedig elférne nálunk a pàlyán is meg a "marketing irodánkba" is! Szóval komlyan fel kell kötni a nadrágot Paratici Nedved párosnak:(
Mino Raiola soha nem a visszafogottságával tűnt ki a játékosügynökök tömegéből, ám kétségkívül rendkívüli sikereket tudhat magáénak, és nem véletlenül ő képviseli például Paul Pogba, Zlatan Ibrahimović, Gianluigi Donnarumma és Matthijs de Ligt érdekeit. „Január 1-e van, a színház megnyitja a…..
Bianconeri Thomass 2020.02.06 11:16:41
A Tuttosport különleges hírekkel/pletykával igyekszik megörvendeztetni karácsony tájékán a bianconero szurkolókat, mivel arról számolt be a pletykalap, hogy Paul Pogba visszatérhet a Juventushoz már most januárban 60 millió euróért, amennyiben Emre Can a Unitedhez kerül. A visszatérésről már jó…..
Bianconeri Thomass 2019.12.25 09:05:49
@JuventusFanatikus: Nem úgy volt hogy a Dortmund 12 milliót adna érte de a Juve 20alatt nem adja! Már nem emlékszem hol olvastam:/ De hogy eladni nem tudnak az biztos! Mandzukicért a Dortumd ésa United is fizetett volna! Ki érti ezt!? Pogba elférne nagyon a kp-on és ha lehet hinni a lapknak van esély arra h vissza térjen a kedvenc nyaraló helyére:D! Zidane nagyon szeretné Pogbat meg Pogba is a realt de Perez hallani se akar Pogbáról! Ami nekünk jelen esetben nagyon jól jöhet:) Pogba meg hova menne? Bár a fizuja nagyon meleg! Ezt a United után max a real psg tudná neki megadni szerintem! Még úgy is hogy komoly marketing értékkel bír!
Bianconeri Thomass 2019.12.25 12:24:12
@Juvegaspy: Igen ez a katari szerződés erre utal! Én meg voltam győződve hogy ebből United lesz! Ezt benéztem:/
Azért sajnálom:( szurkolok egyik nagy kedvence is volt! Azért egy búcsú meccset csak rendeznek neki Agnelliék! Tett annyit a klubbért szerény véleményem szerint! Boccs hogy ezt egy Pogbás cikkhez írtam.
Bianconeri Thomass 2019.12.25 16:26:20
@Rocky80: Sajnos igazad van a szeretett klubunkról:(
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! Előző szezonban a csapat zsinórban a nyolcadik bajnoki címét is begyűjtötte, azonban a címvédő az Inter személyében idén egy igen szívós és elszánt kihívót kapott. A nyári…..
Bianconeri Thomass 2019.12.24 17:52:14
A címvédő Juventus továbbra is őrzi veretlenségét, s miután múlt hétvégén fontos győzelmet aratott az Atalanta vendégeként, majd az Atlético Madrid elleni hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen hazai győzelemmel biztosította első helyét, most a Sassuolo látogat az Allianz Stadiumba. Maurizio…..
Bianconeri Thomass 2019.12.01 13:34:26
A nyáron a Juventus élére kinevezett Maurizio Sarri csapata ugyan továbbra sem nyújt igazán meggyőző teljesítményt, az eredményekre egyelőre nem lehet panasz, s a vasárnap esti ellenfél egy olyan együttes lesz, amely évek óta patinás múltjához méltatlanul szerepel az olasz pontvadászatban. Maurizio…..
Bianconeri Thomass 2019.11.11 05:35:53
Andrea Agnelli szerint a Juventust az ultracsoportok zsarolták, és azzal fenyegetőztek, hogy rasszista megnyilvánulások várhatók, ha nem részesülnek ingyen jegyekben a klub részéről. A minap a szurkolói csoportokhoz köthető tizenkét vezetőt tartóztatott le a rendőrség, a vád ellenük bűnszövetség,…..