Regisztráció Blogot indítok
Adatok
videki gyerek

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkönyörültek a szamarakon a görög turistaparadicsomban, Santorinin, ugyanis súlykorlátozást vezettek be a turistákra...
"Ugorj le az Orbán-vonatról, ami a semmiből a semmibe tart!" Fontos üzenet a magyar népnek címmel a holland köztelevízió vasárnapi szatirikus műsora készített videóklippet, amit a tegnapi adásban be is játszottak, az Orbán-rezsimet és a NER-t a holland nézőknek bemutató műsor részeként...
Nézzük. Számoljunk a 330 ezer forint körüli KSH-átlagbérrel, és hagyjuk a kedvezményeket, mert azokat más úgyis kifizeti. (Kedvezmény nem került magyar ember zsebébe Orbán Viktor házi kasszájából, remélem, ebben még egyetértünk.) A bér bruttó bruttója (szuperbruttója), azaz a munkáltató terheivel…..
Az Európai Néppártnak kezdenie kell valamit Orbánnal, akit se kiköpni, se lenyelni nem tudott mindeddig. Belső, kétharmados ellenzéke most komoly fegyvert kapott - ám a kormányfő már jóideje kifelé kacsingat amúgy is. A szélsőjobbon azonban nem terem neki babér...
Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?! (Bacsó Péter: A tanú) Brüsszel, Soros, zsoldosok. Nincs új a nap alatt, folytatódik a harc a Sargentini-jelentés után is, sőt. A nemzetközi helyzet…..
videki gyerek 2018.09.17 13:10:58
@Ekrü: "Az ideiglenes szolidaritás nem elégséges. Több szolidaritásra van szükségünk most és a jövőre nézve is – tartós szolidaritásra.” "

Az a problema, hogy mast ertenek a szolidaritas alatt, mint mi.
Nekik a szolidaritas = Europa iszlamizaciojaval.
Szamunkra a 150 eves torok megszallas is csak szolidaritas volt a reszunkrol. :))
El lehet-e kapni egy kilőtt nyílvesszőt egy száguldó autóból - akár kvízkérdésnek is beillene ez a feladvány. Egy Youtube-videó alapján kivitelezhető a dolog, csak nagyon sok dolognak kell stimmelnie. A felvétel Ausztriában készült, az osztrák közszolgálati média (ORF) felkereste az egyik…..
Micsoda rémséges hírek röppentek fel az elmúlt napokban. Volt egy szaros pelenka, aztán jött a kőbányai fantom. Talán nem is a kiszámíthatatlan élet produkálta egyik borzadványt a másik után? Múlt héten, amikor még augusztus 20-i ünnepségek és a nyár végi szabadságok mámorában úszott az ország (a…..
videki gyerek 2018.08.30 12:35:38
@nemecsekerno_007: Azota kiderult, hogy az index blogon irogato taga20 a szopofantom.
1914. Német harctéri tábori pékség Ypres közelében, Belgium..
The game is the fucking game. Period. (Avon Barksdale) Van ez a rapperbalhé mostan, összefoglalom egy sorban: Majka kirúgta Curtist, mert szerinte már annyit kokózott, hogy az a munka rovására ment, mindezt nyilvánosan, egy koncerten bejelentve, utána megfejelve a dolgot egy vágatlan videóval,…..
  Olvasónk - ahogy maga is elismeri - több teljesen nyilvánvaló hülyeséget is elkövetett az alábbi autóvásárlási projektjében, elég csak a fenti képen megnézni, hogy mi szerepel a vételár és a megjegyzés rovatban. Elképesztő naivitásról árulkodó hibái annyira egyértelműek, hogy az emberek többsége…..
videki gyerek 2018.07.07 14:24:59
@abcdefghijklmm: Ez is ugyan az. Sok ezer kilometeres csovezetekek helyett, 500 meteres tankerek helyett, 6 milliard dollaros tengeri olajkutak helyett, akkumlatorokat kellett volna epiteni, fejleszteni az elmult 40-50 evben. Es mar reg megoldodott volna a tarolas is. Csak akarni, csinalni kellett volna. Tarolos vizeromuvekkel pedig mar 100 eve is megoldhato lett volna.
videki gyerek 2018.07.10 00:27:55
@CCnick: "Gondolhatsz rá csak épp megcsinálni nem annyira triviális mint ahogy Móricka elképzeli. "

Mar pedig a sima tarozosvizeromu 150 evvel ezelott is kivitelezheto volt. Banya volt, viz volt, generator volt. Tehat 100-120 evvel ezelott siman atterhetett volna az emberiseg a napenergiara. Egy csepp olajra sem lett volna szukseg, ezert bosszanto, hogy szetbasztuk a foldet az olajjal. Es meg mindig ott tart a sok kreten, hogy olajat akar egetni.