Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lottoferi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a Neo FM megszüntette az Ezeröcsit, küldött egy pr-dumákkal teli sajtóközleményt a megújulásról, ám sok konkrétumot nem tartalmaz azon túl, hogy "megkezdődött a zenei kínálat finomhangolása”, meg „a piackutatási eredmények alapján felállított új…..
Ha esetleg valakinek nem lenne világos, miről is szólnak az első blikkre jellegtelen című újoncok, nézze meg az alábbi ábrát, menten képbe kerül...
A két színész a meglehetősen közepesre sikerült Kéjjel-nappal című közös filmjüket promótálták a briteknél, ahol Jeremy Clarkson kapott az alkalmon és meghívta őket egy vendégszerepre a Top Gearbe. Mindketten beültek az Elfogadható Árú Autóba, és mentek egy kört a műsor…..
Elrajtolt az Eureka negyedik évada, és ugyan nem voltam rendszeres nézője a sorozatnak az első évad után, amit még lelkesen követtem hétről-hétre, de a nagy hype és James Callis (BSG) vendégszereplése miatt belenéztem, s láss csodát: maradok is erre az évadra megint. A kép után…..
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
lottoferi 2010.06.27 21:54:31
A sorozat fogyóeszköz a tévében, olyan, mint a szövetségi kapitány a magyar válogatott mellett: ha nem hozza a számokat, kíméletlenül elkaszálják. Nem azt a fejest, aki a tévénél zöld utat adott a projektnek és aki berendelte a sorozatot, majd kis cédulákon elküldött…..
Ellen Degeneres, tévés műsorvezető is csatlakozott nemrégiben egy illusztris klubhoz. A közismert személyiség ugyanis az Apple egyik termékét gyalázta meg jól sikerült ál-reklámjában, ezzel pedig felhúzta a céget. A saját talkshow-t vezető szőkeségre úgy rápirítottak, hogy a…..
A jelenleg látható sorozatok közül nem egy felvet olyan kérdéseket (és most nem feltétlenül csak a Lostra gondolunk), melyekre a készítők az istennek sem akarnak vagy tudnak választ adni, pedig nagyon is jó lenne. A Televison Without Pity nevű kiváló oldal összeszedett párat, ezek…..
lottoferi 2010.03.31 04:36:46
@Leslieke: Az egyik mozifilmben Kirk térden/tökön rúg egy nagyon bután kinéző alient.

Tudom ugyan a választ... - nézettség/feszültség fenntartása, stb. - de a sorozatok nagyon nagy százalékában miért nem mondja valaki legalább részenként kétszer a főszereplő párosnak, hogy menjenek már el szobára.
Javában dúl a pilotszezon, mint azt a mai posztjaink nagy többségéből minden bizonnyal észrevették az olvasók is, és mint mindig, a Hollywood Reporter zseniális Pilot Log nevű, csak pilotokkal foglalkozó szekciója idén is összegyűjtötte azokat a nagy neveket, akik egyelőre még…..
A CBS nem szokott sok pilotot bekérni, legalábbis ha az ABC-vel összehasonlítjuk a termést, akkor elég szegényes mennyiséget látunk, ennek oka az, hogy nekik a legstabilabb a műsorrendjük. A Döglött akták idén valószínűleg távozik majd, és hiába ígérgetik a Num3rs…..
hirdetés Mindenki, de tényleg, MINDENKI ismeri a Top Geart. Ezt az autós műsort játsszák a BBC-n, meg ezer más nemzetközi csatornán, sőt, itthon is a tévében. Utóbbit nem akarom nagyon minősíteni, olyan, mintha valaki kölcsönbe kapná a Mona Lisát, és rózsaszín alkoholos…..
Kiadó hogyvoltjaink vannak, kérem szépen, sorozatdömping indul az RTL-en, és nem vagyunk felkészülve rá. A Mentalistát (22 epizód) elvitte Torrente XY kolléga, a Terminátorokkal hadakozó Sarah Connor krónikáit jómagam (9+22 epizód), de kiadó még a következő 5 sorozat, ha valaki…..
lottoferi 2009.01.22 12:43:49
Kellemetlen hírt olvastunk a Digital Spy nevű brit tévés oldalon: a Top Gear-t is elérte a válság, és úgy tűnik csökkenteni kell a műsor költségvetését. Ha most gecik akarnánk lenni, akkor azt mondanánk, hogy a nadrágszíj meghúzását talán kezdhetnék Jeremy állítólag elég…..
A videó nem csak a szépen animált Mac és PC Transformerek csatáját mutatja be, de átvitt értelemben rávilágít a vállalati környezetben egyre elterjedtebb Mac-rendszerek valódi előnyeire is: az almalogós dobócsillagokra, "in Jobs we trust" felirattal. ..
Az első biztos jele annak, hogy az ember középkorú lett, ha a VH1 Classicon kívül a Mezzo az egyetlen zenecsatorna, amit képes nézni. A szegedi operafesztivál alkalmából a csatorna ma is sok magyar vonatkozású műsorral szolgál: 17:00 Anton Bruckner: VI. Szimfónia, vezényel: Solti…..
comment:com A must-see lista 2008.10.07 13:21:00
Azon tűnődtem tegnap, miközben a kurzor a Törtetők és a Dexter legfrisebb epizódjai felett vacillált, hogy melyek is istenigazóból azok a sorozatok, amik nélkül tényleg nehéz lenne átvészelni a hetet? Én személy szerint négy kategóriába sorolom a sorozatokat, az elsőben…..