Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChickenLover

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden lényeges infó a videóban, a rövid emlékeztetők: 1. Játék: Ki tudja a legjobb jelenetparódiát elkészíteni? 2. Játék: Ki tudja a legjobb fanworköt vagy RPCJS-tal kapcsolatos projektet, hülyeséget elkészíteni, felmutatni? Az első két játékra január 8 éjfélig…..
Tegnap valamelyik szupermarket reklámújságában láttam a következőt és azt hittem rosszul látok... Kérem szépen, most már Bungee Jumping szimulátor is van. Hogy valaki kukásautót, traktort (stb) akarna otthon kipróbálni, azt még úgy ahogy megértem. De hogy a túróba lehet…..
Különös kegyetlenséggel verik a lábujjait. Nem csoda, hogy nem bír semmit csinálni  UI: Remélem senki sem érti úgy a bejegyzést, hogy szidnám a Prehistoric-ot... Jelentem, a második részével pont nagy küzdelmeket folytatok. Retro forever..
ChickenLover 2010.10.24 18:29:59
Értékelés:Jól összerakott videó, mely felbontásilag, hangminőségileg is szép lett. Nincs zajos mikrofon, letterbox. Csak egyetlen dolgot fűznék hozzá... az overlayedet (A bal oldalon fent és lent) szerintem eltüntethetnéd pár másodperc után, hogy ne lógjon bele a…..
Nem, nem szívtam semmit. 2009-ben jelent meg a "Stalin vs Martians" névre hallgató játék, amely szándékosan akart röhejesnek tűnni, ami nem is lett volna probléma, ha nem sikerült volna gagyira. Az IGN 2/10-et adott neki, a Gamespot 1,5/10-et, de gyakorlatilag sehol nem kapott…..
ChickenLover 2010.07.27 00:26:58
A Rossz PC Játékok Sorozat poklának abszolút királya az "Alien Anarchy" (alias "Anarchy" alias "Varginha Incident"), amellyel anno piszkosul megszenvedtem. Nem is feltétlenül arra gondolok, hogy játszhatatlan volt és hányingert kaptam tőle, hanem az…..
Mondtátok, hogy menjek fel ennek a fura piramisnak a tetejére, mert akkor nekem biztosan jó lesz majd. Természetesen kipróbáltam. Az egérrel is kattintottam. Ha van valakinek tanácsa, szívesen fogadom, abszolt benne vagyok, hogy apránként végigvigyem a Ringrikert és ha 3. részt nem is,…..
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
ChickenLover 2010.06.08 16:55:28
Minden szerénységgel mondhatom, hogy a Wolfschanze féle dobozpáncél felfedezésére roppant büszke vagyok, mert egy kellő válasz a játék gusztustalan csalásaira. Ez megihletett másokat is, Misi a Portalban használta hasonlóan az ötletet. Igaz, annyira tökéletesen nem alkalmazható,…..
Ez nem teljes értékű bemutató, hanem egy gameplay magyarázással. Azért tettem ki, mert ez a készítő első videója, és ahhoz képest egész jól elkészîtette :)  ..
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
 Nem tudom ki mennyire ismeri Józsit, de aki éppen igen, annak szólok, hogy a visszatérésen gondolkozik.Egészen konkrétan: "egy kis idő után megint rászántam magam hogy felnézzek a youtube-os akkomra és nem teccet a látvány a sok negatív üzenet engem egy kicsit…..
ChickenLover 2010.01.20 10:44:43
Nem adtam fel. Tovább tüzeltem arra rohadt bombára, mint valami idióta. Mindig tartva hülye kamerámat a monitorra (ami nem is olyan egyszerű egyszerre), hátha most összejön. De nem. Aztán mikor már elzsibbadt a karom a tartástól, leraktam. Lőttem ugyanúgy mint máskor, erre teljes…..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
ChickenLover 2009.12.07 11:11:30
Hála az égnek nem kell többet játszanom ezzel a borzalommal, mert 'Spocc' képes volt végigvinni az egészet és két videóban lezajlik az egész játék. Csodálom kitartását, mert én bár a kiegészítő klip óta továbbjutottam(hajó), rettenetesen meguntam az egészet. Interneten nem…..
Árpádnak sikerült valahogy eljutni a nyolcadik pályáig, ahol már kissé félelmetesebb kutyulik vannak, mint a Winthorp's Mansion-ben, vagy akár a Mortyr-ban. Érdemes megfigyelni az életerőt. Ezekkel nem érdemes szarozni ..
ChickenLover 2009.11.08 18:51:59
Kár a hangért, egyébként pörgős A hangon van mit változtatni, eléggé 'messziről' szólt, illetve ehhez hozzájön, hogy néha elég 'motyogósan' beszéltél. A videó valóban pörgős volt, nem ragadtál le egy résznél. Az értékelés is tetszett (a gragika elírás ellenére),…..