Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B!gH!t

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.11.23 23:23:24
Novemberben még elindul az új nyereményjáték. Szerintem benne van a pakliban, hogy ez lesz az eddigi legviccesebb. Igaz, ebbe is kell majd azért munkát fektetni. Ne siessétek el. Kell hozzá egy jó ötlet és némi videószerkesztési tapasztalat. A következő alany meg a "Mutasd…..
B!gH!t 2009.11.24 12:27:52
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
Ha beírja a keresőbe az ember, hogy mesterlövész, vajon mi lesz a legelső (azaz gyanítom utóbbi időben legkeresettebb) ajánlás? Plusz még a többi vele kapcsolatos link. Mesterlövész puska? Mesterlövészek? A hét mesterlövész? El sem merem mondani mi van akkor, ha…..
Elakadtam, de sikerült továbbjutnom. Azt megint elakadtam, de annyira most már nem is törtem magam. Ez a játék ocsmány, felesleges vele pocsékolni az időt. A szöveget snittek nélkül vettem fel, úgyhogy ne legyenek nagy elvárásaitok ;)  ..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
Rettenetesen idegesítő, amikor az ember szenved egy játékkal és aztán amikor vége van, nem kap semmilyen épkézláb jutalmat. Erre volt már példa videóimban elég (pl Beach Soccer, Dark Vampires, Airborne Hero, Bug Mania...) és minden ilyen alkalom egy megalázó pofánütés. Nos,…..
Azta mindenit. 27.-én abszolút blogrekord született. Igaz, kellett hozzá egy kis Index-es támogatás (olyanfél napig be voltam linkelve a főoldalra), de ez még akkor is egy olyan adat, amelyet sok blog megirigyelne. Nem szeretek ilyen konkrét adatokat kiadni, de a nagy rekordokat eddig is…..
B!gH!t 2009.08.29 01:42:33
@Nyolan: Na megint megszólalt az értelmiség :D

Nem is mondok többet... inkább örülök hogy nekem nincs zabszem a seggemben és hogy nem csak ilyen féltékeny barmokkal van tele a blog.


Én azért gratulálok a rekordhoz!
Az eddigi "... év múlva" széria legjobb videója! :D Istenem LeNNox, de hihetetlenül beteg vagy :D Nagyon jó lett, de kicsit zavarba hoztál engem, hogy láttam Jack Bauer mestert az én hangommal. Nem vagyok rá méltó!!! Köszi a videót ..
B!gH!t 2009.07.27 21:13:51
Ezt nevezem rejtett üzenetnek. A játékot készítő Digital Illusion elvileg svéd cég, de nyilván dolgozott ott egy vicces kedvű magyar is ;) Köszönöm a képet Attila. Kattinstatok a képra a legnagyobb méretért Küldök egy képet, amit szerintem nem mindennap látni a játékokban.…..
Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.07.06 22:20:37
Hohó... Micsoda ötletem támadt nyereményjátékra! Nagy poén lesz szerintem!Igazából rögtön kettő is, abból az egyik majd pólókkal kapcsolatos. Erről a héten majd tervezek egy kupaktanácsot, aztán majd mondok részleteket. Valamint itt a blogon lehet, hogy lesz majd valami…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
E héten biztosan nem lesz már videó, azonban alakultak a dolgok felvétel ügyben. A játék az indításnál felkínál felbontási variációkat és azt levittem béka segge alá és úgy néz ki a Fraps már jól boldogul vele. Még nem az igazi, de meg fogom találni a nyerő arányt. (Van…..
Éppen elkezdtük volna a forgatást, aztán... Jött a nagy döbbenet :P Nincs megjátszva semmi, az 5% felvett jelenet más dolgokból áll össze  Talpra is mindig lábat mondok. Hülye szokás UI: Jégkorszak 3: 3-D videókritikám. Ha érdekel valakit..
Akhy nevű kommentelőm a múltkori unfair kvízkérdés ellenére folytatta a menedzserkedést és az előzőnél jóval lényegesebb furcsaságokat talált. Kattintsatok a képekre, aztán katt legnagyobb méretre. Sajnos teljes nagyságban nem fér el itt a blogon. Régebben küldtem be egy…..
B!gH!t 2009.06.25 00:52:32
A City Interactive (jobban mondva annak magyar forgalmazója) továbbra is ellenállhatatlan triós combókkal csábítja el az embereket. Mindezt 2 illetve 3000 forintért. Megszakad a szívem, de egyikkel sem játszottam még :( Főleg az Action-ösnél: Játszott velük…..
B!gH!t 2009.06.20 18:21:44
Bizony,ezt vegyétek mondjuk utolsó ráhangolásnak, mielőtt a nyár végén újra végigtolom a Snajpert egy utolsó "Mesterlövész Reloaded" videóért.  Videót készítette Péter  ..
Nem lehet okolni őket, marha jó játék  Küldte: Dávid..
B!gH!t 2009.06.10 15:38:41
Utóbbi időben többször is kérdezték tőlem, miért nincsenek RPCJS pólók? Ezt már esküszöm, vagy másfél év óta kérdezgetik folyamatosan, de erre azóta is mindig azt válaszolom: "Ki a fene hordana ilyet?" Nem tudom, eléggé szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban, de…..
B!gH!t 2009.06.07 23:09:14
B!gH!t 2009.06.08 22:07:18
@nick0055: szerintem elszégyelnéd te magad
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
B!gH!t 2009.06.06 20:53:28
@yaneuh: te vagy nem láttál eddig egy videót sem a III.Évadból, vagy ennyire hülye vagy.

nem is fűznék hozzá többet mert tudom hogy felesleges... szerintem rohadt jó lett az egész évad eddig és ha az összes videót nézzük legfeljebb 3 olyan ami annyira szar hogy egy normáris poént nem lehet kihozni belőle.

szerintem
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.04 18:05:46
Ahogy figyelhettétek az utóbbi napokban, már befejezés felé közelít a videó. Így utólag átgondolva meglehetősen nehezen bemutatható a játék, nehéz feldobni, de remélem azért többé kevésbé sikerül majd. Könnyebbnek képzeltem el, de ezt majd a videóban úgyis látni…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.16 16:46:29
Jövő hét első felében várhatóan megjelenik az új videó, amely kb 14 perc körüli lesz. Megint marha sok dolgot vettem fel, már kész a trailer is, úgyhogy végre vége a vegetálásnak :)Amekkora szenvedés volt a Lula, annyira jó megint videózni :)..
B!gH!t 2009.05.17 12:37:16
Sok a Snajperes hír, de ezt még muszáj kiraknom. Érdekes történet Nicolas19-tőlEgy ügyvédi irodában dolgozom gyakornokként, és sokszor írok fizetési felszólításokat elítélteknek, lemásolt zenék, filmek, szoftverek ügyében. Nemrég került a kezembe a Sárvári Városi…..
B!gH!t 2009.04.29 20:49:40
Hogy a Mesterlövészben ritka szánalmas rossz fiúkat kell legyilkolászni, azt már az én videómból is láthattátok. Konkrétan sokszor csak ott állnak és néznek, vagy esetleg még lőnek is rád, de olyan közel vagy, hogy a játék ezzel nem tud mit kezdeni. Erről készített videót…..