Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Belescus

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Premier: június 17, Netflix. Itthon is...
Belescus 2016.03.21 21:44:43
Aszongya, "szabadlábon védekezhet" a faszi, akinek a vonat levágta mindkét lábát. Jó, valószínűleg ő ugrott, és azért, mert biztosítási csalást akart elkövetni, de akkor is. A köztévé tegnapi baromsága nem volt elég?  UPDATE: a Tények tudósítását átvette a…..
Belescus 2015.07.11 16:38:55
A tervek szerint a Fox egy évad erejéig visszahozná a képernyőre a 2000-es évek egyik legnépszerűbb sorozatát, a Prison Breaket, ami itthon A szökés címen futott. A tervek szerint ez egy limitált sorozat lenne, ami nagyjából egy tucat új részt jelenthet, és a TV Line szerint…..
Belescus 2015.06.03 18:10:20
@szepi79, első ezen a néven:
Erről szólnak általában az ilyen sorozatok. Az első évadban is ez volt, nem igazán érthető a felháborodásod.
Tapsoljuk meg együtt Trunkel anyukáját, és vigyázzunk a sajátunkra meg a barátnőire. Szia Hilda, sok olvasgatás után úgy döntöttem most én is írok. Bár x+1 alkalommal már volt hasonló történet, de jó lehet időről időre felrázni az emlékeket. Ma munkából hazaérve…..
Belescus 2014.12.05 14:48:05
Furcsa, hangos, politikai és hamis hangoktól sem mentes műsoron van túl az X-Faktor - a 100. adásban volt minden, mint a búcsúban, Tóth Gabi megint sírt, Istenes Bence megint kisfilmezett, Szikora beszólt az internetnek, a Tha Shudrast pedig zsinórban másodjára mentette meg a…..
Nekem csak az a kérdésem, hogy csak ennyi? Ez derül ki a Samsung friss kutatásából, amiben az európai tévénézési szokásokat vizsgálták. De akkor ki az a maradék 29%? Akik úgy sétálnak az utcán, hogy hangosan kiabálják a Walking Dead legújabb részének a végét? Én már akkor…..
Az a jó  az öntudatos futóbolondokban, hogy annyira ragaszkodnak monomániájukhoz, hogy azt sem veszik észre, ha Kárész Róbert és Tatár Csilla éppen gúnyt űz belőlük, márpedig ez itt lent egy színtiszta cinkelés videója, amiről üvölt, hogy a két műsorvezető a pokolba…..
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
Olyan lehet köztük a viszony, mint az Apple meg a PC között. Az alábbi mondatot Béla (és nem bÉla) küldte.Az ogre mocsarában nyáron elég büdös SHREKkenő (s rekkenő) hőség lehet...
Az R.E.M. basszusgitárosa, Mike Mills a Rolling Stone-nak adott interjújában röviden és tömören közölte, hogy semmi esély nincs búcsúturnéra, és arra sem, hogy valaha is közösen fog zenélni az együttes maradék két állandó tagjával, Michael Stipe-al és Peter Buckkal.…..
Belescus 2011.10.02 16:26:00
Minden sitcomban van legalább egy szereplő, akinek van minimum egy trademark beszólása, amit a művelt nyugat catchphrase néven ismer - nos, a How I Met Your Mother című istenkirály sitcom (jön a Comedy Centralra hamarosan, nem győzzük eleget hangsúlyozni) egyik szereplőjének,…..
comment:com Annyi a Dirtnek 2008.06.10 15:55:48
Nu, ha valaki nagyon rákapott Courtney Cox bulvárújságírásról illetve annak mocskosabbik oldaláét ecsetelgető Dirt című sorozatára, akkor most sírjon sokat: az F/X bejelentette, hogy a (csonka) második évadnak nem lesz folytatása, másfél szezon elég volt a mérsékelten…..