Regisztráció Blogot indítok
Adatok
txabee

0 bejegyzést írt és 248 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Tévé a napfényben 2010.10.08 17:20:00
Hunyorgott. Nem azért, mert a tévé az orra előtt vibrált, nem azért, mert százas égővel perzselték a retinájára, hogy “Provident, ha csak egy kicsi hiányzik”, hanem mert a szemébe sütött nap. Odakint ideiglenesen tavasz lett, ehhez képest tényleg érdektelen, hogy…..
Betörtek a Roma Sajtóközpont (RSK) budapesti irodájába, és elvitték azokat a számítógépeket, amelyeken számukra felbecsülhetetlen értékű archív anyagaikat tároltak. Az RSK a februári, Nefelejcs utcai irodájukból történt kilakoltatásuk óta egy József körúti…..
Már az Indexben is hőzöngés volt amiatt, hogy a foci vb párhuzamos meccseinek közvetítői bemondják a másik meccs eredményeit, ezért felteszem, hogy másokat is érdekel, miért is teszi ezt az MTV. Alant a köztévé sajtóközleménye, szó szerint. "Amióta a bundázások…..
txabee 2010.06.23 18:08:04
@A nép fia: nagyon hasonlít ez a kampánycsendről szóló vitára.. úgyse bírjuk eldönteni! Bár ha sikerülne, akkor 2 legyet egy csapásra :D
A tévézéssel kapcsolatos rendezvények egyik legnagyobb szégyenét hozták össze kis hazánk fiai, amikor egy amatőr társulat úgy döntött, megszervezik az első Skins bulit. A kezdeti biztató előjelek - széthagyott üvegek, sugárban hányó tizenévesek - ellenére azonban egy…..
txabee 2010.06.17 09:47:17
@RED: Véleményt lehet nyilvánítani csak ez olyan mintha egy vadiúj iphone-t letennék a blahán, aztán leírnám, hogy milyen botrány, hogy ellopták.
nemértem az összefüggést :D
ezzel mit akartál mondani?
txabee 2010.06.18 15:56:39
@RED: jajj értem. én ezt úgy ismerem hogy "Ne sírjon a kurva ha basszák" :D Tehát igen, mindenki tudta mire számítson, akinek nem jön be ez a stílus az ne menjen oda. De szerintem aki meg csak érdeklődött az elég nagyot csalódott. pl raul is jó bulit vár, de ez nem ütötte meg az ő szintjét.. van ilyen :)
Két hónap híján három éve vette át a Tv2 vezetését Várdy Zoltán, és az első sajtónyilatkozataiban azt ígérte, hogy a csatorna három éven belül legyőzi az RTL Klubot. A Tv2 az igyekezet ellenére sem tudta megszorongatni a konkurenciát, és nem csak azért mert Várdy első…..
Úgy látszik, az ABC-nél is érzik, hogy az őszi műsorrendben nincs olyan sorozat, ami a Lost utódaként szerepelhetne (az annak szánt FlashForward olyat bukott, mint az egyszeri jobbikos a melegfelvonuláson), így jobb híján a szigetes kaland egyik eredeti ötletgazdájához, J.J.…..
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..
txabee 2010.05.15 16:29:39
@SeldonH: szemrebbenés nélkül kirúgnák a kőművest pl.. mivel járnia kell tárgyalásra - nem tud dolgozni .. főleg ha börtönre is ítélnék nah akkor végképp nem bírna dolgozni :D
A mai parlamenti alakuló ülést Sólyom László beszéde nyitja meg. Nem érdektelen megnézni, hogy 2006-ban, a mostanitól szinte minden elemében eltérő politikai helyzetben hogyan fogalmazott az akkor első évét a hivatalban töltő köztársasági elnök. Az államfő méltányosságot…..
Nem ez az első alkalom, hogy a Széf kérdésszerkesztői marhaságot csinálnak, (és tartunk tőle, hogy nem is az utolsó) de eddig legalább olyan témákban tévedtek, mint mondjuk az első pezsgőt készítő szerzetes neve, vagy a bolygónkról látható legfényesebb csillag - ezek ugye…..
txabee 2010.05.13 08:23:46
@Boz Cordolla: szerintem még azt se
Jó dolga van a befutott gyerekszínészeknek, legalábbis így innen a távolból mindenképpen: egy rakás pénzt keresnek, és olyan alapot raknak le maguknak, hogy esetleg ha a felnőttkori színészkedés mégsem jönne össze, anyagi gondjaik soha nem lesznek, és nyugodtan foglalkozhatnak…..
Nem lőjük le a a poént, tessék végignézni. A találatot köszönjük Viviennek. ..
txabee 2010.05.10 10:32:19
@jed: és ő ki?:D
A Hollywood Reporter jelentette meg, vicces lesz az évadnyitány...
comment:com Viva Kuba, viva China 2010.05.05 19:05:00
Bocs a késéséért, de máris nyomom izibe. Szóval a Dunán kezdjük a napot egy jó kis kubai filmmel, a Viva Kuba (20:00) két kiskamaszról szól, akiknek az anyja gyűlöli egymást, komenista vs katkó, ők viszont jó haverok, ezért amikor kiderül, hogy egyikük muterja elhagyná az…..
A tegnap esti fáradalmak után jól eshet egy kis agytorna, erre pedig némi tévézés nyújthat megoldást. Érdekes, de rövid időt megért sorozatok, összeesküvős és térben ugrálós filmek, valamint a hétvégi focikörkép fogadja ma a kapcsoló után nyúlókat. A sort az m1-el…..
txabee 2010.04.24 19:11:37
@KTŁ: ja köszi, nemtudtam :) ezek szerint elég sok kórházas sorozat van manapság a piacon :D
Soma, Hajós András és Novák Péter zsűrizésével jövő vasárnap (május 2.) indul el a Viasat3 új, szórakoztató zenés műsora. A vasárnaponként 19 órától látható show-hoz Hajós András élete talán legrosszabb számát írta meg. Hajós András a sajtóközlemény szerint…..
Azt azért sejtitek, hogy van még miből válogatni az iWiW-en, ugye? A TEST Playboy Misztikus Fotosop artista Botox Betty Variációk egy témára Az én kis nutellás Fifim Pajkos Marcsi   Ezen a héten a Reflexshop és a Subba nyereményjátékában hozzájuthatsz egy NeoCube logikai…..
txabee 2010.04.23 09:52:43
@Eurydice: ohjeee botox bettykével van közös ismerősünk :D
A tévék nem ünneplik a Föld napját, pedig idén két kerek évfordulója is van: Magyarországon húsz, a világon negyven éve tartják meg. Ehhez képest április 22-én a négy közszolgálati és három kereskedelmi csatorna műsorában mindössze csak egy idevágó filmet találtam, A…..
Sokszor írtunk már a Spartacus című tévésorozatról, amiben több a vér és a csöcs mint egy átlagos horrorpornóban, de ne tessék korán örüln, a TV2 nem ezt a verziót mutatja be ma este, hanem azt, amiben a Vészhelyzetből ismert Goran Visnjic veszi fel a szandált és a műanyag…..
txabee 2010.04.17 22:24:38
@kamasuka: videóóóóót akarok :D a JAG-esről is (bár szerintem régen lehetett) abban mi volt a poén?:D
A mai nap kulcsszava a "fuck" lesz: a Ponyvaregényben konkrétan 265-ször hangzik el (22:15-től a Duna tévé vetíti, hoppá!!!), de persze Rourke papa és a fűzőben nyavalygó Jane Austen-hősnők helyett végre őrült gépfegyveres picsát játsszó Keira Knightley is…..
txabee 2010.04.11 09:44:03
@Gazuzem: teljes mértékben igazad van, én is pont ezen gondolkoztam!
OFF: Nemtudjátok tegnap mennyire vágták meg a 300-at?! bevallom én most láttam először.. sok rész kimaradt belőle? fontosak is kimaradtak? :D
Amikor március elején megírtuk, Dobos Menyhért, az MTV választási igazgatója nem akar szerepet adni Krizsó Szilviának és D. Bányász Gergőnek a választás éjszakáján, az MTV egyik sajtósa azt állította, hogy senkit nem "száműzött" Dobos, és számon kérte rajtunk,…..
Nem tudom, mikor adták le az első részt, de nálam ma a tv2 lett a kedvenc, mert leadja a videotékás korszak egyik legjobb vígjátékát, a Csupasz pisztoly 2 és 1/2-et. Azért az RTL Klubot is szeretjük, mert újra vetíti az Aliast (az mondjuk genyóság, hogy csak 0:15-től), a jóseggű…..
txabee 2010.04.09 11:55:07
@vadász2: amúgy előző héten :P de tény hogy gyermekkorom meghatározó filmje volt :D
A köztévé és a választás címmel írt elemzést Kozák Márton a Magyar Narancsba. Az MTV kuratóriumi elnökségének SZDSZ által delegált tagja szerint a kampánycsend előtti utolsó napon, pénteken annyira kevés politikai témájú műsort ad az MTV, hogy arra legutóbb "az…..
Nehéz lehet, ha valakinek meteorológus az apja. Biztos egész életében azt hallgatta, hogy vegyél sapkát, sálat, kisfiam, mert ma tuti ideér a hidegfront. Németh Balázs, a TV2 sportriportere úgy tűnik,  mára teljesen magáévá tette a réteges öltözködést, amiről akkor sem…..