Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juventina7

0 bejegyzést írt és 255 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mirko Di Natale, a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem…..
A sajtóban Maurizio Sarri és Luciano Moggi egymásnak üzenget, miután Luciano Moggi nem volt rest és nyilatkozatában Maurizio Sarri torinói évadjáról is beszélt. „Válasz Luciano Mogginak? Nehezen tudok megfelelő választ adni egy olyan személynek akit eltiltottak a futballtól.” - számol be az edző…..
Az új esztendő legelső mérkőzésén a Juventus bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe, s a kupasorozat nyolcaddöntőjében a Salernitana együttesével mérkőzhet meg hazai pályán, a torinói Allianz Stadiumban. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a Napoli együttesét 4:0-ra megsemmisítő…..
Juventina7 2024.01.05 07:02:51
@Rodri13: Jól mondod, a 17/18-as idényben volt utoljára, igen emlékezetes meccsek voltak. ?
Juve - Udinese 6:2 (10 emberrel; Khedira mesterhármas)
Juve - Sassuolo 7:0 (‘Pufi’ Higuain mesterhármas)
Juventina7 2024.01.05 07:10:16
@LacaGLJuve: A meccs végére azért ugye felülbíráltad a Locatellis kijelentésedet. ?

Most total touches (101)
Most passes completed (80)
Most Passes into final third (14)
Most tackles won (5/5)
Most interceptions (4)
Most duels won (9)
2 Key passes
1 Assist
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! A zebramezes játékosok a Frosinone elleni győzelemmel ajándékozták meg a csapat szurkolóit, s a sikerek nélküli szezonokat követően a megfiatalodott csapat versenyben lehet a…..
Juventina7 2023.12.25 19:26:17
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! ?

youtu.be/TuJgfBbD6xk?si=nmvVjAnvZz1hXfZz

A szerkesztőknek pedig hatalmas köszönet az egész éves minőségi munkáért, jövőre is számítunk rátok! ?
Leonardo Bonucci idén az Union Berlin csapatában gyűjti az élményeket és az új tapasztalatokat, miután nyáron kénytelen volt ismét elhagyni a Juventus csapatát, s a Real Madrid elleni mai BL-meccs előtt a védő a Marca munkatársának adott nyilatkozatot, és természetesen a kelletlen búcsúról is…..
Juventina7 2023.12.13 04:12:08
@Gaben Smith: Egyetértek, a klub és csapattársai érdekében tudnia kellett volna mikor kell hátralépnie, erre elkezdte azt az undorító nyilatkozat háborút meg fenyegetőzést a pereskedéssel (ráadásul a klub kora tavasszal egyértelműen a tudomására hozta mik a szándékaik, lehetősége lett volna egy korrekt befejezésre, búcsúmeccsre).
“Az öltöző fontos játékosa voltam.” A cardiffi félidőben is?

Bocs, de én annyira sose szerettem, szentnek próbálja magát beállítani pedig voltak bőven unszimpatikus húzásai, az én szememben Chiellini és Barzagli a legenda, Gigivel a hátuk mögött a néhai BB(B)C felállásból.

Baromira remélem, hogy nem jön vissza a klubhoz semmilyen minőségben.
Az elmúlt hetek során a Juventus megújította több játékosa szerződését is, így előbb Federico Gatti, majd a napokban Manuel Locatelli kötelezte el magát 2028-ig a torinói klubnál, s ma egy újabb fiatal, a sportfogadási botránya miatt júniusig eltiltott Nicolò Fagioli is új kontraktust írt alá. "A…..
Az előző fordulóban a Juventus 1:0-ás idegenbeli győzelemmel zárta az AC Milan elleni rangadót, s ezzel megerősítette helyét a bajnokság élmezőnyében. A begyűjtött három pontnak köszönhetően a zebramezesek egy pontra megközelítették a legyőzött milánói együttest, s mindössze két pont távolságra…..
Juventina7 2023.10.29 13:53:05
@DelPiero2: Ez az új vezetés szerintem nem fog semmi ilyesmit tenni. Az utóbbi idők retorziói, illetve a szinte folyamatosan felettünk lebegő ‘Damoklesz kard’ miatt semmi ilyesmire nem számítok tőlük. A Ceferin-Agnelli love storyból nem jöttünk ki jól európai és olasz liga szinten sem, mondhatnám azt is, hogy emiatt be is csicskultunk a régmúlthoz képest…jelen helyzetben szerintem arra koncentrálnak, hogy ha kell minden elemmel szemben is, de tegyük a dolgunkat, bizonyítsuk be a pályán, hogy mi vagyunk a jobbak és méltó módon visszakerülhessünk a trónra.
#finoallafine
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus vezetősége télen mindenképpen igazolni szeretett volna középpályást Paul Pogba kiesése miatt, azonban Nicolò Fagioli esetleges eltiltása csak növeli a lépéskényszer mértékét. Mindazonáltal a Juventus a tőkeemelés ellenére nem áll jól…..
Juventina7 2023.10.12 22:38:10
@venember83: Hogy miért merült fel egyáltalán a neve? Ez egy negyvenmillió eurós kérdés…ez a klub soha nem tanul a saját hibáiból, és sajnos a Juventusra maximálisan igaz az a mondásom, hogy mindig van lejjebb.
Több forrás szerint a Juventus aktív lesz a téli átigazolási időszakban, mivel várhatóan Paul Pogbát eltiltják, így egy középpályás érkezhet. Mirko Di Natale megerősíti ezeket az értesüléseket, forrásai szerint a Juventus januárban inkább egy középpályásra fog rámenni, mintsem Domenico Berardi…..
Massimiliano Allegri az Empoli elleni meccs előtti sajtótájékoztatón számos kérdésre kellett választ adjon, hiszen a Bologna elleni döntetlent úgy a szurkolók, mint a sajtó is sikertelenségként élte meg. „Holnap egy olyan csapat ellen lépünk pályára, mely meg akarja szerezni az első pontjait idén,…..
A Juventus egyértelmű győzelemmel kezdte az évet az Udinese ellen, ám a mérkőzésen Wojciech Szczęsny több fontos védést is végre kellett hajtson ahhoz, hogy az eredmény ennyire egyértelmű maradjon. „Van két terület, amiben fejlődnünk kell.” - mondta a mester a DAZN munkatársának. „A második…..
A Juventus az Udinese otthonában elért 3:0-ás győzelemmel kezdte a szezont, s a Bolognánál töltött kölcsönből visszatérő Andrea Cambiaso nagyszerű teljesítménnyel járult hozzá a három bajnoki pont begyűjtéséhez. "Kiváltságot jelent itt lenni, s nagyon boldog vagyok. A bejárt út jó volt, az…..
Gianluca Di Marzio tegnap este megerősítette a Nicolò Rovella távozásával kapcsolatos pletykákat, a Lazio szeretné megszerezni a fiatal olasz középpályást, a Juventus pedig 24 millió eurót kér érte. A távozása esetén az Öreg Hölgy egy másik játékost szerződtethet. Alfredo Pedullà szerint Nicolò…..
Juventina7 2023.08.13 15:41:27
@LacaGLJuve: Egyiket sem, pedig felsejlik előttem egy Amauri korszak is, remélem, hogy nem kell újra átélnem hasonló mélységeket. Ettől az élménytől mindenképp megfosztanám magam.
Juventina7 2023.08.13 17:38:27
@LacaGLJuve: Bevallom nem láttam, épp holiday mode-ot tolok, de mennyit is kapott 15-20 percet? Remélem ügyes, ígéretes volt.
Aki látta a meccset, milyennek láttad/láttátok Kenant? Az ő jelenléte az első csapatnál vígasztal kicsit a Rovella miatti gyászomban.
Egyébként már előző szezon végén is betehette volna őt a mister legalább kis időre a nagyokhoz. De mindegy is, a lényeg, hogy most már itt van (amíg persze el nem adjuk őt is)… :)
Juventina7 2023.08.13 19:20:28
@Juventina7: @LacaGLJuve: Ma meg a Next Gen meccsen 2 gól és egy gólpassz tőle, 24 órán belül az Atalanta elleni meccshez képest, szép munka. :))))
Fabrizio Romano és Gianluca Di Marzio tegnap esti értesülései szerint a Chelsea nem kívánja folytatni a tárgyalásokat Romelu Lukaku és Dušan Vlahović cseréje ügyében. Fabrizio Romano szerint a londoni klub nagyra tartja a szerb csatárt, ám a belga csatárral együttműködve másik célpontot keresnek…..
Juventina7 2023.08.10 11:18:32
@venember83: Nekem ő kevésbé fájó pont lenne, mégha az ő távozásával nem is számolok és egyébként marhára örültem a jövetelének (és persze az izével való kitolás - bocs Marotta - ráadás örömforrás volt). Nálam érinthetetlen: Dusan, Chiesa, Fagioli, Locatelli és második hullámban Rovella, Iling Jr., meg a kis kedvencem Yildiz. Lennének még fájó pontok, de előbb említettekhez mindenképpen ragaszkodnék.
Romeo Agresti YouTube-bejelentkezésekben osztotta meg értesüléseit a jövő hét várható történéseit illetően, és az újságíró több távozóra számít. „A híreken túl van egy olyan érzésem, hogy Dušan Vlahović nagyszerűen érzi magát Torinóban, legyen szó a környezetről, a klubról és a csapattársakról.…..
A Fiorentina és a Juventus a végső részletek kidolgozásán munkálkodik, hogy Arthur Melo régóta belengetett átigazolása végre hivatalossá váljon, számol be az eseményekről a La Gazzetta dello Sport. A játékos már tegnap este megérkezett Firenzébe, várhatóan ma sor kerül az orvosi kivizsgálásra. Az…..
Hosszú szappanopera zárult le, mikor Adrien Rabiot egy évvel meghosszabbította júniusban lejáró szerződését, így eldőlt, hogy a francia középpályás a Juventus mezében tölti majd a következő szezont. "Nem titok, Allegri sokat tett érte, rengeteget beszélt velem a szezon során, s még akkor is, amikor…..
A keretét átalakítani és megfiatalítani igyekvő Juventus elköszönt a csapat egyik ikonikus játékosától, Juan Cuadradótól, s a Sky Sport Italia újságírója, Gianluca Di Marzio értesülései szerint meglepő fordulat következhet a kolumbiai szélső pályafutásában, hiszen a játékos a hét folyamán egy évre…..
A legújabb sajtóértesülések szerint a Real Madrid mintegy 15-20 millió eurós díj fejében, kivásárlási opcióval kölcsönvenné a Juventus támadóját, Dušan Vlahovićot. A spanyol sztárcsapat a Szaúd-Arábiába távozó Karim Benzema pótlására szemelte ki a szerb játékost, azonban nem ő számít az elsődleges…..
A Juventus kedd délután hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbította francia középpályása, Adrien Rabiot szerződését, s a játékos így újabb egy évig, 2024 júniusáig viseli majd a zebracsíkos mezt. "Adrien Rabiot hosszabbított a Juventusszal. Adrien 2024 június 30-ig meghosszabbította…..
Federico Chiesa a legjobbak között volt a Hollandia ellen 3-2-re megnyert Nemzetek Ligája meccsen, amely révén az olasz válogatott a Nemzetek Ligáját a harmadik helyen zárta. A középpályás a Sky Sport munkatársainak adott interjút a meccs után. „Ma nagyon boldog vagyok, mivel gólt lőttem, és a…..
A Juventus egykori játékosa, Alessio Tacchinardi a minap a Tuttosport munkatársának nyilatkozott arról, mit jelentett a múltban a Juventus mezét viselni, s hogy mi hiányzik az aktuális csapatból. „A bianconero mez rengeteg érzést vált ki az emberből: erő és kihívás érzetét, versenyszellemet, a harc…..
Juventina7 2023.06.15 10:18:39
@venember83: Kényelmes? Majd még kevésbé lesz az, ha még inkább kongani fog a lelátó az ürességtől (miközben a többi olasz csapat rekord nézőszámokat produkált idén), illetve a tv-ben sem lesz kíváncsi a kutya sem a Juve meccseire.
Majd az idény felére kimatekozhatják nálam okosabbak a klubnál, hogy Allegri megtartása vagy a menesztése ártott (volna) többet a klub ázsiójának.

Tacchinardi jól beszél, de Allegrinek mennie kell. Ezzel a palival nem lesz jobb a játéka a csapatnak.
Danilo a Globo munkatársának beszélt az elmúlt évről, és volt miről beszélni, mert bár a Juventus újabb trófeamentes évet zárt, a védő szerint a szezon során a Juventus kerete bizonyította összefogását és erejét.  „Számomra lehetetlen szétválasztani a személyes sikert a csapat sikerétől. Örülök,…..
Juventina7 2023.06.14 14:23:35
@venember83: Ok, akkor ez nálam tavasszal kimaradt és ezek szerint most vált hivatalossá.
Allegri esetében negyvenx millióról beszéltek, amit ki kellene csengetni, ezek szerint a teljes staff díja sem lehet kevés.
Ebbe nem látok bele ilyen mélységig, hosszabb távon viszont többet veszít vele a klub, mintha megtartja.
Juventina7 2023.06.14 14:48:11
@Juventina7: *ha megtartja.
Juventina7 2023.06.14 19:09:14
@xXPeiperXx: egyetértek, a mister legalább egyszer önvizsgálatot tarthatott volna és lett volna annyira tökös beismerni, hogy ebben az idei tré teljesítményben vastagon benne volt ő is (emiatt sem tudom már tisztelni)