Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK28

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Trump rászabadította Orbánt a világra és most nincs aki megállítsa a magyar vezetőt, a Magyarországon jelenlévő nagy nyugati cégek pedig nem szeretik, ha a demokrácia és emberi jogok miatt zargatják a kormányt  • A magyar miniszterelnök a politika új technológusa, feltalálta a modern…..
Kisebbségi csoportok teljes jogfosztása, kriminalizálása, a kritikus hangok elfojtása, az egypártrendszer bebetonozása - egyszóval az autoriter kormányzás kialakulása nem forradalommal jön el, hanem egészen apró lépésekkel. Ezek közül az egyik a választók érzékenyítése, pontosabban érzéketlenné…..
A német és a francia kormány engedni látszik Közép-Európának a kvóták ügyében, miközben Magyarország és Lengyelország fű alatt rombolja a közös értékeket; Orbán azt reméli, hogy politikájának ideológiai kisugárzása elvonja a figyelmet arról, hogy irányvonala tele van ellentmondással és súlyos…..
FCUK28 2018.12.07 09:41:45
@Oxica: inkább neked kellene orvoshoz menni, bár az agyhalálon nem tudnak segíteni.
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
FCUK28 2018.12.06 14:46:18
@Terézágyú: évekkel ezelőtt elmondták, hogy a telet sosem töltik itthon, a gyerekek egészségi állapota miatt. karácsony után = télen

egyébként nem tehetek róla, hogy nem beszéled a magyar nyelvet. ők a saját műsorukat nem egyenlő te engem. azzal lenne egyenlő, hogy te magad. javaslatot tudok adni :)
FCUK28 2018.12.06 15:12:19
@Terézágyú: csak nyugodtan. 1: leszarom. 2: addig csinálod csak, amíg valaki fel nem jelent becsületsértésért, IP alapján simán visszakövetik, honnan blogolsz, időpont alapján meg meghatározható, ki ült a gép előtt.

amilyen stílusban nyomjátok mostanában, jópáran meg tudnánk élni belőletek :)
FCUK28 2018.12.06 15:31:16
@strangers in the night: konkrétan zaklattad és megfélemlítetted. plusz jó eséllyel tiltott adatgyűjtés keretében jutottál el hozzá. grat.

@Etniez: a nicknek nincs. de itt nem is beszélt senki személyiségi jogokról. viszont a nick mögötti személynek vannak jogai.
Magyarország miniszterelnöke mára annyira magabiztos lett, hogy hajlandó már akár maga ellen is fogadni. November 9-én ugyanis nem kis cinizmussal azt mondta szokásos péntek reggeli rádiós monológjában a Közép-európai Egyetem körüli bizonytalanságról, hogy: "Merek nagy tétekben fogadni, hogy fogjuk…..
Sokunkat nem hagy nyugodni a macedón politikusbűnöző ügye. Hiába próbálja a kormány egyszerű „jogi ügynek” beállítani Gruevszki befogadását, attól az még egy börtön elől menekülő korrupt politikus maffiafilmekbe illő szöktetése marad. Tételesen utánajártam, mi igaz abból, amit a kormány állít.…..
Az EU kérdőre akarja vonni azokat a tagállamokat, amelyek az anyagi haszon reményében magasról tesznek a letelepedési programokkal kapcsolatos biztonsági aggályokra; A migránskérdésben a magyar és a lengyel hozzáállás sérti az uniós alapszerződések betűjét és szellemét; Orbán a Simicska-sajtó…..
Világjelenség, hogy a liberalizmus hívei általában képzettebb és tehetősebb városlakók, míg a populizmus bázisát a kevésbé iskolázott és szegényebb vidéki rétegek adják; Bannont ki kell tiltani Európából, illetve nem kell beugrani a trükkjének; Ajándék magyar rendőr lónak ne nézd a fogát!..
Ő legalábbis nagyon azt akarja. ..
FCUK28 2018.07.29 16:36:31
• Ceterum censeo: Az Európai Néppártnak meg kell szabadulnia a Fidesztől • A WizzAir befűthet a Ryanair-nek • Fény és árnyék - Szepesi felemás élete..
Rövid idő alatt kétszer is megszívatta az utasokat a Ryanair, akik Gran Canariára repültek Budapestről. Először állítólag a csomagszállító berendezés romlott el, és hagyta itt a csomagok javát a gép, másodszor bizonyosan túlsúly miatt pakolták le a bőröndök egy részét. A történtek után sok téves hír…..
• A kelet-nyugati ellentétek sokkal inkább fenyegetik az EU-t, mint Putyin bármilyen ármánykodása, az orosz elnök ugyanakkor elégedetten vigyorogva figyeli, milyen ciki helyzetbe hozta az USÁ-t • Orbán Viktor, mint a cenzúra atyamestere • Lehet, hogy Steve Bannon nem kap munkavállalási engedélyt…..
Hollik István is házhoz ment a méretes lószerszámért...
Digitális ismeretségi körömben vita robbant ki az országgyűlési képviselők fizetésemeléséről. A legmarkánsabb álláspontot azok képviselték, akik szerint ez volt ama pillanat, amikor az ellenzéknek ki kellett volna vonulni a parlamentből. Ehelyett a törvényalkotási bizottságban megszavazta azt a…..
Orbán Viktor mást mond Brüsszelben, mint Putyinnak, most visszatért ahhoz, hogy véget kell vetni a Moszkva ellen elrendelt szankcióknak. Az egyik volt moszkvai amerikai nagykövet azt tanácsolja Trumpnak, fújja le a találkozót Putyinnal, mert jobban jár ő is és a világ is. Az orosz fél viszont csak…..
Az Európai Unió ellenében a kilépő briteket, Németországgal szemben a vámháborúba kezdő USA-t, a jogállamisággal szemben Putyint és Erdogant éltetik. Hol képzelik el ezek valójában Magyarországot a világban?..
Palkovics Lászlót szemelték ki arra, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetőjeként bekebelezze az MTA-nak járó pénzeket és NER-esítse a magyar tudományt. Az egész történet csupán egy színházi előadás, meg is mondjuk, miért...
Trump az európai nacionalistákkal szűri össze a levet és nem törődik a következményekkel; Netanjahut csak a saját hatalmának megőrzése érdekli, ezért képes összeállni Orbán Viktorral is, noha az antiszemita kampányt folytatott Soros György ellen; Gulyás Gergely abban bízik, hogy a Fidesz…..
A Fidesz sajtóközleménye pár hónapja, a választások előtt gondosan cáfolta, hogy a képviselők több pénzt kapnának, aztán láss csodát, mégis kaptak. De nem ez az egyetlen gusztustalan húzás a történetben. ..
Csúnyán elbukott a fideszes jelölt is a nyóckerben. Csak ezt senki sem hangoztatja. ..
A kormányzati narratíva szerint Németország haldoklik, belefullad a menekültek áradatába, míg a V4-ek, és főként Magyarország az Unió motorja. A valóságban Berlin fényévekkel jár az orbáni gazdaságpolitika előtt...
Populista politikusok a migráció kapcsán mindenütt rájátszanak a félelemre, ami nagyon hatásos fegyver, és az sem számít, hogy a bevándorlók száma a korábbinak csupán töredéke; Kaczynski beintett az uniónak, Brüsszel viszont nem figyel oda, hogy Románia esetében a térségen belül újabb kormány int…..
FCUK28 2018.07.10 19:21:14
@taga20: fogadd már el, hogy szoptok minden nap, utána talán néha élveznéd is, de addig csak a saját agyad baszod fel, mi, többség, meg csak röhögünk rajtad;)