Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Torma Noemi

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint a korábbi cikkekben is láthattuk, a 2018-as választás során kiemelt jelentősége volt a közösségi média használatának, azonban az, hogy egy párt mennyire népszerű a Facebookon, nem fedi le a választási eredményeket. A Facebook-felhasználók köre meglehetősen zártnak számít, így nem nevezhetjük a…..
Az emberek a választást megelőző kampányidőszakban szentelik a legtöbb figyelmet a politikának, ekkor válnak a pártok és azok politikusai ismertebbé, azonban minden pártban van olyan személy, aki hiába indul egyéniválasztókerületben, hiába szerepel előkelő helyen a listán, az átlagszavazó vagy nem…..
Az előző cikkemben azoknak a politikusoknak a közösségi média használatát elemeztem, akik számára a 2018-as választások során biztos volt a parlamentbe jutás. A következőkben azonban három olyan politikusról lenne szó, akik bár pártjuk ismert alakjai, bejutásuk mégis kérdéses volt (akár a listán…..
A 2018-as választások során is voltak olyan pártok, melyek akkora méretű szavazótáborral rendelkeztek, hogy a lista első 20 helyén való elhelyezkedés szinte biztos sikernek számított. Így volt ez a Fidesz-KDNP és a Jobbik listája esetén is. Egy ilyen biztos hely kapcsán – főleg ha a jelölt nem is…..
A következőkben azokkal az egyéni választókerületi győztesekkel foglalkozom, akik pártjukból egyedüliként jutottak egyéni mandátumhoz, a parlamentbe jutott pártok közül a Jobbik és az LMP az a két párt, amely mindössze 1-1 egyéni mandátumot tudhat magáénak, emellett említést tennék Szabó…..
A közösségi média használata elsősorban azon politikusok számára fontos, akik népszerűségüket nem csupán a pártjuk ismertségének köszönhetik. A miniszterelnök-jelöltek mellett az egyéni választókerületi politikusok számára nélkülözhetetlen az egyéni imázs megléte. Ezen politikusok esetében…..
Az előzőekben a két legtöbb szavazatot szerzett párt miniszterelnök-jelöltjeinek Facebook-használatát mutattam be, ebben a cikkben a többi parlamentbe jutott párt miniszterelnök-jelöltjeinek közösségimédia-használatát elemzem. A soron következő politikusok mindegyike kiemelt szerepet szánt a…..
A modern kori demokráciákban arra törekednek a politikusok a választások idején, hogy minden fellehető csatornát felhasználjanak. Míg korábban a legfőbb csatornának a rádió és a televízió számított - melyek a jelöltek számára jelentős anyagi kiadásokat okoztak -, addig napjainkban a közösségi média…..
Torma Noemi 2018.07.04 09:48:53
@0dzsud0: Akkor mindenképp olvasd majd el a következő részt! ☺