Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mester kommentelo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy egyre inkább népszerűsítjük, egyre többen is jönnek vissza azzal a panasszal munkáltatói oldalról, hogy nem működött a home office, megpróbálták. A kollégák „ellustultak”, nem volt kontroll, kicsúsztak a határidőkből, a vezető nem látta, hogy menne a munka, nehéz volt összeszervezni egy…..
Szerző: Lukácsi Kriszti Az elején szeretném leszögezni, tegnap délután a horvátoknak drukkoltam. Hogy miért? Mert amit ők tettek ezen a VB-n, ahogy eljutottak a döntőbe, egy kicsiny európai országként, ahol töredékét költik focira, mint nálunk, az valami csodálatos. Hollik István ismét azt mondta,…..
Péntek 13-án ami elromolhat, az el is fog – vallják a babonás murphisták. A szerencsétlenség napján túl is egészen hosszú a listája a mobiltelefonok véletlen megsemmisülésének, hát még ma! Egy amerikai felmérés szerint 5 biztos módon tudja a tulajdonosa kicsinálni féltve őrzött telefonját. 1.…..
Mester kommentelo 2018.07.13 15:16:44
Idegen helyen szarás, ahol a WC ajtó nem zárható te kézzel tiszta erőből fogás, feloldódni nem tudás, folyamatos résen levés ezért kevéssé sikeres szarás, fele bentmaradás, azt WC papírral a seggeden szétkenés, emiatt kb 50 méter felhasználás, segged véresre törölés.…..
      Vannak igazi sikertörténetek. És ezek nem csodák. Egyszerűen az akarat és az elszántság diadalai. 135 kg-ot fogyott Laura Micetich és hát szabad szemmel látható, hogy a kisugárzása is komoly változáson ment át. Annyira inspiráló, hogy a @theirongiantess nevű insta profilját is 336 ezren…..
Mester kommentelo 2018.07.03 10:26:11