Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DunaCart

43 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dinnyevásárlás elég kockázatos befektetés, hiszen elég nehéz megállapítani, a zöld héj mennyire édes piros belsőt rejt. Ha azonban tudod, mit keress, kiválaszthatod a finom érettet. Ebben segít a következő 3 trükk Keresd a foltot! Olyan dinnyét válassz, aminek a héján fakó sárga foltot látsz,…..
  Kép: Innovation Village A Facebook és a (szintén Facebook tulajdonú) Instagram tegnap bejelentette, hogy olyan eszközöket vezetnek be, melyek segítenek a felhasználóknak limitálni az alkalmazásokban töltött időt. Mark Zuckerberg, a Facebook szülőatyja, ezt azzal indokolta, hogy nemcsak…..
DunaCart Hajszárító 130 ezerért 2018.08.01 10:55:00
  Fotó: Hip2Save   A Dyson Supersonic hajszárító 2016. júliusában került piacra, majd kevesebb mint egy év alatt a James Dyson cége hatalmas profitra tett szert. De vajon tényleg ennyire jó a hajszárító? A cég nagyjából 50 millió fontot fektetett a termék…..
Fotó: TripAdvisor Az utasok benyomásai és véleményei alapján a Skytrax vállalat elkészítette a világ legjobb légitársaságainak 10-es toplistáját, mely a következőképp néz ki: 1. Singapore Airlines2. Qatar Airways 3. ANA 4. Emirates5. EVA Air6. Cathay Pacific Airways7. Lufthansa8. Hainan Airlines9.…..
Fotó: Shutterstock Ma elvettem a mobiljaitokat.Nem büntetésből - bár egész biztos vagyok benne, hogy most nem hisztek nekem.Semmi rosszat nem tettetek, rendben zajlott a napotok, én mégis tudom, mennyire csalogató az a kis ragyogó kijelző, ha a közelben van. És az ég szerelmére, mindig a közelben…..
  A tudósok már évtizedek óta arról susmorognak, hogy valahol folyékony víznek kell lennie a Marson, hiszen a kiszáradt folyó- és tómedrek is arról tanúskodnak, hogy valaha víz folyt a vörös bolygó felszínén.A mai napon (2018. július 25.) az Olasz Űrügynökség arról számolt be, hogy a déli-sarki…..
A kor előrehaladtával kezdjük el megérteni, hogy az élet akkor kielégítő, ha boldoggá tesz minket. Egyesek azonban csak odázzák a boldogság meglelésére irányuló törekvéseiket, pedig azok pusztán egy karnyújtásnyira vannak tőlünk.Ez a cikk most azoknak szól, akik már eddig is gondolkodtak rajta, hogy…..
A farmer télen-nyáron hordható, és valószínűleg sosem fog kimenni a divatból, de időnként érdemes csodás, egyedi stílusú újdonságokkal felfrissíteni ruhatárunkat. Ilyen például a laza szárú, szellős vászon nadrág, mely kellemes viselet a nyári hőségben. A vászon egyébként az idei nyár nagy…..
A 'tiszta táplálkozás' (clean eating) ideálisnak tűnhet azon szülők számára, akik már jó előre meg akarják alapozni gyermekeik egészséges szokásait, de míg egyesek a kiegyensúlyozott étrend mellett teszik le voksukat (mely a feldolgozott élelmiszerek és cukrok mellőzését jelenti többnyire), mások…..
A gyerekek időnként nagyon vicces dolgokat tudnak mondani, máskor pedig olyasmiket, melyektől lúdbőrzik a hátunk. Ez utóbbira álljon itt most kilenc példa a Reddit-ről!   1. "Épp a sötét, havas országúton haladtunk; lassan végére értünk egy 16 órás útnak. A fiam akkor 4-5 év körül lehetett, a…..
A 20 éves kalandor, Dylan McWilliams, túlélte már egy csörgőkígyó marását és egy medve támadását, legutóbb pedig egy legalább 6 láb hosszú tigriscápával keveredett össze. Utóbbi kettő közt csupán néhány hónap telt el. A colorado-i Grand Junction-ből származó fiú épp…..
Extra stresszhatás bármikor érhet bennünket, így jobb előre felvértezni magunkat ellene.Toni Bernhard szerző következő öt tanácsa segíthet ebben. 1. Ne vetítsd ki a jövőre azt a stresszt, amit most élsz át!Sok embernek szokása azon aggódni, hogy a jelen történései milyen…..
  A Caterpillar eleinte munkagépek és -felszerelések gyártásával foglalkozott, de repertoárja azóta mindenfélével bővült a lábbeliktől kezdve az okostelefonokig. Legújabb zászlóshajója a Cat S61, mely nem a hétköznapi mobilok közé tartozik, ugyanis hőkamerával, lézeres…..
A fény eredetének titkaira hamarosan fényt deríthet az Antarktisz IceCube laboratóriumának egy kilométer vastagságú jegében felfedezett "szellem" részecske. Asztrofizikusok először azonosítottak egy nagy energiájú neutrínó forrást, ami forradalmasíthatja alapvető fizikai…..
A nyári fesztiválok során többnyire senkit sem érdekel az egészsége, ám ha néhány apróságra odafigyelsz, elkerülheted a gyomorkorgást, fejfájást, kajakómát és a másnaposságot, mielőtt még tönkretehetnék a bulit. Egyél rendesen!Ha többnapos bulizásra készülsz, a…..
1. Befogott orral lehetetlen dúdolni. 2. Amikor megjelent a mozikban az első Star Wars film, Franciaországban még mindig használták kivégzésre a guillotine-t. 3. Amikor a mammutok kihaltak, a gízai piramisok már 1000 évesek voltak. 4. Kleopátra időben közelebb élt az iPhone megjelenéséhez…..
DunaCart 'Peek' 2018.07.15 12:00:00
Andrew Bastawrous látása hosszú éveken át olyan homályos volt, hogy egy fa leveleit vagy az ég csillagait sem tudta tisztán kivenni. A tanárok lustának tartották; foci közben folyamatosan elvétette a labdát. Aztán amikor 12 éves lett, az anyja elvitte a szemészetre, és ez mindent…..
DunaCart 21 pirítós brit módra 2018.07.14 15:00:00
1. Igazi klasszikus a pirítós babbal, a nap bármely időpontjában. 2. Ha a bab nem elég, virslit is adhatunk hozzá. Kinézetre hihetetlenül gusztustalan, de iszonyatosan finom.  3. Virsli helyett szórd meg inkább sajttal a babos pirítósod tetejét, és egyből kigyógyulsz a…..
A Google telefonos applikációja most már automatikusan szűri a spam-nek detektált hívásokat, és egyből hangpostára irányítja őket. Mobilod így nem fog csörögni, és nem fogadott hívásról se kapsz értesítést.Ha a hívó fél üzenetet hagy - például az automata szöveget…..
Oroszlán - verőfényes és ragyogó:A smoothie-ba: *** 1/2 bögre ananász *** 1/2 bögre mangó *** 1/3 bögre kókusztej *** 1/2 teáskanál kurkuma *** 1/2 teáskanál gyömbér ***A tetejére pedig: *** napraforgómag *** szeder *** kék áfonya *** mandula *** chiamag *** Szűz -…..
DunaCart My Special Aflac Duck 2018.07.12 14:00:00
  Az idei év egyik díjnyertes technológiai újdonsága ez a képen látható robotkacsa, a My Special Aflac Duck, mely kimondottan rákos gyermekek számára készült. A daganatos gyermekek kezelése átlagosan 1000 napon át tart. Ez idő alatt örömüket lelhetik az interaktív kacsával…..
DunaCart Feltekerhető tévé 2018.07.12 12:00:00
Az LG Display legújabb, 65 colos, extra vékony, 4K OLED TV-jét bizony fel lehet tekerni, mint valami high-tech papírlapot. Ez az első ilyen készülék, melynek prototípusát még januárban mutattak be először a las vegas-i CES-en (Szórakoztató Elektronikai Kiállítás).De miért is akarna bárki feltekerni…..
Önmagad kényeztetése az év mind a 365 napján fontos lenne, de persze a munka, a család és a mindennapi nehézségek felemésztik szabadidőd jórészét. A nyári vakáció azonban lehetővé teszi, hogy egy-két apróságot könnyedén beiktass napi rutinodba.A következő hét javaslat…..
DunaCart ePizsama 2018.07.11 13:47:50
Az idei év egyik nagy újdonsága a Xenoma demens betegek számára készített "okosruhája", aka az "ePizsama", mellyel mindenféle súlyos alkatrész mellőzésével nyomon követhető, merre jár épp viselője. A japán vállalat ezzel az öltözékkel lehetővé teszi, hogy a demens betegek vagy akár Alzheimer-esek is…..
Tinédzser éveinkben rengetegen használtunk illatos dezodorokat (Impulse szinte biztos megfordult a birtokunkban), ám az évek múlásával ezek veszítettek vonzerejükből, és átvették helyüket a sokkal felnőttesebb, kifinomultabb és látványosabb üvegekbe öntött parfümök.2018-ban…..