Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MissBirdie

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen volt kiskamaszként a 90-es évek? Milyen volt felnőni a rendszerváltás alatt? Milyen volt megélni, hogy a szomszédban a délszláv háború dúlt, miközben idehaza a Turbó rágó, a Mortal Kombat, a BMX és az agyonmásolt VHS aranykorába léptünk? És mi az az Indiáncseresznye? Útkeresők…..
Esztergályos, műfordító, projektvezető, volt romkocsma tulajdonos, aki a közigazgatásból és multis környezetből érkezett meg a jelenlegi küldetésébe, ahol egyéni beszélgetéseken és  saját podcasteken keresztül segít azoknak, akik kiégtek, elakadtak vagy megrekedtek a mindennapi mókuskerék küllői…..
Az 1933 óta töretetlen sikerű Lacoste gondolt egy merészen jótékonyat és lecserélte identitását jelentő krokodilját 10 különféle veszélyeztetett állat logójára. Eredetileg a védjegyükké vált krokodil nem a kihalás fenyegetettsége miatt került a ruhadarabokra, hanem a brand megalapítójának René…..
NeonKult Szemétből művészet 2018.08.28 10:28:37
Artur Bordalo aka Bordalo II portugál származású street artos fickó. Gyermekkora két-, látszólag ellentétes világ közé szorította őt: egy részről nagyapja által festett klasszikus akvarellek, másrészről pedig az illegális graffitik által adott életérzés formálta az általa létrehozott egyedi…..
Kislányként amikor a szüleimmel a belvárosban barangoltam gyakran átsétáltunk a Ferenciek terén található Párisi udvar rövidebb útvonalat kínáló átjárójában. Akkoriban még az ott lévő hologramos dolgokat áruló üzlet volt az, ami megragadta a figyelmemet, de az épületnek számomra már akkor is volt…..
MissBirdie 2018.07.26 12:03:43
@SzabóJózsefné: Köszönöm, jogos a megjegyzés. Javítottam! :)
A történet 2017-ben kezdődött, amikor is a Sztalker csoport tagjai fejében megszületett az ötlet, hogy népszerűsítik az olvasást, ezt követően idén a költészet napján indult el maga a projekt, amelynek kapcsán zsebkönyvautomatákat helyeztek ki Budapest több pontján.  A Budapesti Közlekedési…..
A tavaly nyári szívószál inkvizíción felbuzdulva idén ismét jön egy újabb nemzetközi kezdeményezés, melynek célkeresztjében most a műanyag flakonok és poharak állnak. A Plastic Free July mozgalomhoz személyesen ezen a weboldalon lehet csatlakozni, ahol több hasznos ötlettel és kreatív tippel is…..