Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szemrád Nándor

17 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hitler és a náci vezetők nagyon jól tudták, hogy rengeteg német szakadár csoport van, amelyik már eljutott a világűr mélységeibe és a kozmosz távoli szegleteibe. Mint említettem már régebbi írásaimban, a Más Utakon Járók - bár volt köztük dél-amerikai, indiai, bangladesi, sőt még afrikai is -…..
George Lucas nagyszerű alkotása, a Csillagok Háborúja megihlette a közéletet, az embereket, és a rendezőket is. Azóta számtalan folytatás és epizód készült, s így a nagysikerű film szinte soha nem megy ki a divatból, és a korszellemet is híven tükrözi. Azt azonban kevesen tudják, hogy a filmben…..
Kevesen sejtik a ma élő emberek közül - de vannak, akik pontosan tudják - hogy a világot és az összes létező államalakulatot okkult társaságok, mágikus csoportok irányítják. Ezek javarészt az Illuminátusok hatáskörébe tartoznak, de vannak független szervezetek is. J. F. Kennedy a halála előtt talán…..
Már előző írásokban tárgyaltam, hogy milyen hibákhoz is vezet az oktatás, és az a fajta dezinformáció, amelyet az egész bolygón alkalmaznak, hogy megtévesszék az embert, illetve a valóságról alkotott képét helytelen irányba vigyék el. Ezt nevezhetjük tudatos dezinformációnak, illetve az emberek…..
Itt és most egy kicsit más szellemben fogok írni, mint ahogyan eddig. Nem teljesen az emberek védelmét célzó téziseket írok le – hanem próbálok semleges maradni. A közelmúltban több általam felismert hibriddel beszélgettem, s bár moráljukat nem tartom sokra (aki ismeri írásaimat, tudja, hogy miért),…..
Nekem is van tapasztalatom az idegen hatalmak (szürkék, reptilek és egyéb földönkívüliek) emberi magánéletbe történő beavatkozásával kapcsolatban. Most leírok két esetet – természetesen nevek nélkül –, hogy megvilágítsam a lényeget. K. normális heteroszexuális férfi volt, egy asztrológiai kliensem,…..
Szemrád Nándor 2021.12.21 00:11:22
@athena 28: Én is tudom, hogy hazudnak, mint a vízfolyás, és rengetegszer becsaptak. Sajnos az emberek nagy része képtelen észrevenni, hogy állandó félrevezetés szintjén él. Erre még rátesznek az úgynevezett new age misztikusok egy lapáttal.
2021. januárjában egy nyugalmazott izraeli politikus (aki védelmi miniszter volt valamikor és az izraeli Űrkutatási Hivatal egyik tagja) bejelentette, hogy az amerikaiak már régen ott vannak a Marson. Arra utalt, hogy a vörös bolygón már kísérleti és kutató jelleggel támaszpontok is létesültek. A…..
Szemrád Nándor 2021.12.21 00:06:37
@0figura: Úgy látszik, belenyúltak ebbe is. Idézőjelben vagy anélkül. Üdv
Szemrád Nándor 2021.12.21 00:08:31
@Maaaaaaargit: Jó, hogy optimista vagy, és én is szeretném, ha az új világrend nem valósulna meg. Ennek feltétele azonban az összefogás, aminek hiányában vagyunk. Sokkal több erőt és ellenállást kellene mutatni, de ahogyan írod, egyre több a degenerált ember is. Úgy gondolom, sok áldozat kell még, amíg elérhetjük a győzelmünket.
Az, hogy minden lény az univerzumban közös gyökerű szellemiségtől lenne származtatható vagy egy közös tudattól lenne függő, szemenszedett baromság. Sajnos rengeteg spirituális tanító gondolja így – de ez az axióma véleményem szerint az ellenerőktől származik, s mint ilyen, reptilián gyökerű.…..
Szemrád Nándor 2021.11.26 19:12:22
@athena 28:

Valóban igaz, hogy a robotizált és digitalizált tudatú ember életképtelen. Fejlődésünket mindig ellenőrizték, és az állandó kontroll miatt a faj képtelen volt egy igazi és reális szellemi elit kialakítására, amely fizikai síkon is irányítaná.
Azt azonban minden beavatottnak látni kell, hogy a jelen korban az ember mintha elfogadná az irányítók és a hüllők befolyását – tehát önként a guillotine alá. Szerintem egy valóban szellemi identitású faj erre nem volna hajlandó. Más kérdés persze, hogy vannak itt nagyon komoly tudást képviselő idegen lelkek, kik látják, hogy a többség a pusztulás felé megy. Sajnos az irányítók őket is próbálják beállítani a hétköznapi gólem-tudatállapotba, amely a rabszolgaság irányába hat. Velük azonban nincs könnyű dolguk, és abban önnek igaza van, hogy ezek a magasabb tudatú lények látják a földi uralomcserét. Itt az a lényeg, hogy az ember semmit ne tudjon önmagáról és jövőjéről. Ezt nem volna szabad tűrni, és ha itt egy valóban magasrendű és reptilmentes uralmat szeretnénk elérni, saját lábunkra kellene állnunk. Én elhiszem, hogy a mostani irányítók nem igazán gonoszak, de nem tudom őket tisztelni. Ha nem vagyok netközelben, akkor telefonon is érintkezhetünk: 0620 919 8863, 0620 233 1443.
Köszönöm!
Nándor
(ön is adhat számot)
Szemrád Nándor 2021.11.28 20:35:14
@Maaaaaaargit: Abban egyetértek, hogy le akarják ellenőrizni, hányféle csillagnemzetség van ezen a bolygón. Akiktől igazán félnek, azok a lyra-plejádi lények, mert ezek nem uralhatók, és semmiképpen nem férnek bele a háttérhatalom által kreált valóságba. Sajnos a genetikai módosításban is igaza van, de ezt már nemcsak az oltásokkal, hanem a légkörbe szórt szörnyűségekkel is javában folytatják. Arról is tudok, hogy az asztrális világot befolyásoló tényezők szintén torzítják az emberi lelkeket.
Én könyveket is írtam a témáról, és ha érdekel, keress meg.
Hatalmas LCD-tévék és a tömegtájékoztatás egyéb konstrukciói, számítógépek és rádiók adnak hírt arról, hogy mi történik a világban, milyen a divat, hogyan kell fogadni ezt vagy azt a politikai döntést. Csak kevesen látják azonban, hogy ez egy gigászi programozás része. Nem igazán az emberi fejlődést…..
Egy nagyon régi kliensemtől hallottam a következőket a bevándorlásról és a németországi vírushelyzetről. (Egyébként ez a hölgy magyar származású, és Hamburgban él.) A németek ugyanúgy őrült módon félnek az egésztől, de van ott is egy réteg, amelyik szkeptikus – és persze vannak a…..
Induljunk ki abból, hogy a földi létezés, a jelenkor politikai elvei a társadalom és a kultúra alapaxiómái tévesek és hazugok. Nem tudom, hogy mások miért nem látják, amit én, de nem akarok ítélkezni senki fölött. Az egész hidegháborús szembenállás, a 60-as évektől a keleti blokk bukásáig tartó…..
Azt, amit a szabadkőművesek csinálnak és tesznek, nagyon kevés ember ismeri – de aki sejti, az sem igazán érti. Az általam irányítóknak tartott csoportok azért tartanak véres állat- és emberáldozatokat, hogy bizonyos tröszt-, és vállalat-, és pénzintézet-vezetők a fizikaiból az asztrálvilágra…..
Szemrád Nándor 2020.10.13 21:47:10
@Cifrapalota: Én arról tudok, hogy az indiai szubkontinens alatt van egy város, melyet Bogovitának hívnak. Ezen a helyen egy olyan faj lakik, melyet nagáknak, illetve szürkéknek is szokás nevezni, és már évezredek óta gyötrik az emberiséget. A jelen korban tehát a Földön élnek, de ők azok a reptilián-szíriuszi hibridek, akik valamikor a Reticulum-rendszerben lakoztak. Ha egy ilyen lény megjelenik a Földön közönséges ember előtt, akkor valóban légzőszervi problémák, esetleg orrvérzés vagy ájulás is bekövetkezhet. Ezek ugyanis képesek a földi asztrálvilág démonait is megjeleníteni – de egyben a pokoli síkok bármelyikén is képesek megjelenni. Testük atomjait átrezegtetik az alsóbb asztrális síkokra, és ezért akár falakon is átmennek.
Óriási technikai fölényben is vannak azonban az emberrel szemben. A föld alól akár repülő szerkezetekkel is képesek kijönni a légkörbe, illetve a világűrbe. Sajnos nem tartoznak a jóindulatú lények közé, és sok titkos társaság tagjai között ott vannak. Ezt úgy kell érteni, hogy a társaságban jelen lévő mestereket és tanoncokat irányítják, illetve képezik. Sok politikus, közéleti személyiség vagy pénzügyi szakember van irányításuk alatt azért, hogy az emberi fajt bizonyos sötét célok felé vezessék.
Szemrád Nándor 2020.10.22 18:29:15
@Cifrapalota:
Tisztelt Cifrapalota!
Valóban a félelem az, ami a legjobban uralja az embert. Tulajdonképpen sokan már magától a félelemtől is félnek, és ha ezt feloldanák, csodálatos képességek és ismeretek birtokába jutnának. Az embert irányító erők éppen ezt a brutális félelmet használják föl arra, hogy kordában tartsák a földlakókat.
Az implantátumokról az a véleményem, hogy nemcsak oltásokkal, hanem éjszakai látogatásokkal is képesek az asztráltestbe beültetni őket – aztán pár hét múlva ezek a fizikai testben is hatásokat indukálnak. Az illető megtesz olyat, amit nem szívesen akarna, vagy egyáltalán nem volt általa tervbe véve. Szerintem nagyfokú spirituális ismeretekkel és önmaguk megismerésével lennének képesek az emberek ezt őrült maszkabált is (és még sok minden mást) megérteni és a mögöttes hatalom szándékát leleplezni. Addig azonban, míg a tévét nézzük, és elhisszük, amit a média és a közélet neves személyiségei mondanak, semmi remény nincs a változásra. Sajnos az emberiség nagyon rossz úton halad. Véleményem szerint egy gigászi robotizált társadalom megvalósítása az embert irányító erők célja, ahol a kilencven százalék valamilyen kiszolgálószemélyzet vagy rabszolga lesz. Ezt kéne észrevenni és nemzetközi összefogással szembeszegülni a politikusokkal és a szabadkőműves bandával. Így már érdemes lenne kimenni tüntetni.
Amit a koronavírussal kapcsolatban az emberek és politikusok képviselnek, az túlmegy minden elviselhető határon. Hamis statisztikákat tesznek közzé, hogy bizonyítsák, milyen elképesztő veszély leselkedik ránk! Márpedig tudomásom van róla, hogy sokan pénzt vagy hivatásbeli elismerést kapnak azért,…..
Tisztelt blogolvasók és érdeklődők! Most már tudható, hogy harmadik könyvem, az Emberek, Idegenek és Háttérhatalom augusztus folyamán mindenképpen megjelenik! Érdekes és izgalmas olvasmány, talán annak is tudok újat mondani, aki nálam jobban ismeri ezt a témát, és követi David Icke vagy Franz Erdl…..
Szemrád Nándor 2020.07.28 15:10:04
@Cifrapalota: Tisztelt Szilvia! Megkésve értesültem róla, hogy szeretné a második könyvem megrendelni. Nálam lehet hozzájutni, már csak kézirat formában, ugyanúgy olvasmányos. Számom: 0620 919 8863, 0620 233 1443. Elnézést a technika késedelemért!
Az emberi valóság a jelenkorban olyan mély erkölcsi nívóra süllyedt, hogy már analógiát sem lehet találni, mely kifejezné, milyen is a helyzet. Gazdasági bűnözés, romló közbiztonság, kényszerbevándorlás, szervkereskedelem, maffiák – és még sorolhatnám, mi minden tarkítja és keseríti életünket. A fő…..
Nemcsak egyéni gondolatokat és szubjektív képzeletet, hanem különböző valóságokat is képesek irányítani az embert felügyelő erők. A reptilek és reticulumbeliek hatalmas tudással rendelkeznek a különböző csatornákon folyó történések összekuszáláshoz. Vizsgáljuk meg magát az embert. Egy adott lélek…..
Az itt következő beszélgetés márciusban készült egy hazai sajtótermék részére. Aztán a sors kifürkészhetetlen akaratából valahogy elsüllyedt a legendásan mély szerkesztőségi fiókok egyikében… Gondoltam, várok pár hetet, hátha valamiképp mégis felbukkan az iratköteg felszínére (nem irigylem azt a…..