Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoch

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Az elmúlt napokban több bejelentés érkezett a járókelő.hu-ra az illegálisan elhelyezett reklámokról. Szerintetek ez esztétikus?            ..
2015-ben COOL ember nem létezhet tetoválás nélkül. Sőt, egyes cooltatók azt állítják, a jövőben egyáltalán nem is lesznek olyan emberek, akiknek bőrét nem díszíti minimum egy minta. Na és kinél varratnak a legkúlabb budapesti arcok? Hát persze, hogy Mannánál, aki a hiperkúl…..
Mondhatnám, hogy dallamok az anális szerelemről, de nem volna őszinte. Régóta tartozom ezzel a beszámolóval Overdrive-nak, a világnak, a lelkiismeretemnek, valamint Suzanne nővérnek és az árvaháznak. Utóbbi egyébként belülről ismeri a sztorit szerintem, mert Mária nővér utána…..
Zoch 2010.06.27 17:29:16
Hát pedig Gainsbourg még filmet is rendezett "Je t'aime moi non plus" címmel, aminek tartalma bizony megerősíti a cikkben állítottakat. Sőt, a reszelős jelenet alatt is a szám instrumentális átirata szól.

www.imdb.com/title/tt0073196/

imdb kulcsszavak:

* Truck
* Garbage
* Gay Interest
* Male Nudity
* Female Frontal Nudity
* Female Nudity
* Pig
* Love Triangle
* Gas Station
* Homosexual
* Shower
* Sex
* Female Masturbation
* Anal Sex
Modorosblog Modoros becenevek 2010.02.26 07:00:00
Sokan kértétek, Józsi megígérte, én megírom :) Többször szóba került már, hogy a becenevek használata modoros-e, minek becézünk egyáltalán bárkit kéretlenül, miért ragaszkodik a viselője valami tök más névhez. Ezzel és a Szlengkönyvvel kapcsolatban is említette Balázs…..
Modorosblog A Depeche Mode-rajongó 2010.01.11 07:00:00
  And fools don't run away, you'll be followed another day... Tavaly, az Ereszd el a hajam! első részében már írtunk a módklubról, majd nem sokkal utána a DM-rajongók (amúgy korántsem sajátos) album- ill. számcím-rövidítéses zsargonjáról is esett szó egy olvasói levélnek…..
Zoch 2010.01.11 09:36:34
Zoch 2010.01.11 11:24:35
@Modor Tibi: most ennyi mert vizsgázom délután :F ákos és a vaskereszt: 2004, bonanza-retró-muri: www.akos.hu/fotok/249/b_1199373938_057.jpg
www.akos.hu/fotok/262/b_1199375361_051.jpg
;)
Lassan tényleg tele lesz a tököm a finely tuned best evör operációs rendszerrel. És nemcsak azzal, az engem körülvevő valamennyi kütyü összeesküdött ellenem, az egyetlen stabil társ a Mac minim Tigerrel, de azon meg Ancsa dolgozik napi tíz órát AutoCaddel.Azt ugye leírtam, hogy…..
Zoch 2009.12.01 16:24:29
@iNick: miért lenne "félkész" az itunes?
Isten bizony nem bringás blognak indítottam ezt itt, de kétségtelen, hogy a kerékpáros témák sokkal, de sokkal nagyobb nyilvánosságot kapnak mostanában, mint korábban, így engem is foglalkoztatnak. Az is biztos, hogy ki is vagyok élezve mindenre, ami a bicikli. Meg a mindennapjainkat…..
Olvasónk a BKV alvállalkozójának, a VT-Transmannak az egyik leggyökerebb buszvezetőjével találkozott tegnap reggel. A buszos Budafokon nem akarta megadni a gyalogosoknak az elsőbbséget, akik a zebrára lépve jelezték, hogy át akarnak kelni. A buszvezető nem elég, hogy a KRESZ…..
Betonteknő lesz a Hosszúréti-patakból? Drótpostán kaptam a hírt: A XXII. kerületi Rózsavölgyben a Főváros, nagyrészt uniós forrásból, mederrendezés címén betonelemekkel bélelné ki a jelenleg szomorúfűzekkel határolt Hosszúréti-patak medrét, megszüntetve annak…..
A tegnapi MSZP-kongresszus után hazafelé tartva Spanyol' kollegával a Hősök terén nagy tömegre lettünk figyelmesek. Mint kiderült, a Magyarok Szövetsége tartotta itt zászlóbontó nagygyűlését. A mintegy kétezer résztvevő vidáman énekelt, táncolt, ostort csattogtatott, elvetette…..
  1038 Budapest, Pásztordomb tér asztalfoglalás, házhozrendelés: +36 1 244 0674 Medwe talált egy érdekes helyet, úgy hívják, Kőbarlang. Békásmegyeren van, a hegy felőli oldalon, a lakótelepet körülölelő út egy éles kanyarjában. Nagyon jól néz ki. Kívülről. Az…..