Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cruizer

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A forintosítás félredobásával újból kiszúrnak a deviza-adósokkal Hónapokig hitegette az Orbán-kormány a devizahiteleseket, most még is lehet, hogy pórul maradnak. Bejelentették ugyanis, hogy az egyetlen reális alternatívaként megjelölt forintosításról szó sem lehet. Azok…..
Cruizer 2013.09.28 11:52:08
@Karipapa01: Bingo!
Véleményvezér Bajnai is back 2011.04.13 07:37:00
Bajnaiból könnyen lehet még egyszer miniszterelnök. Ahhoz viszont, hogy ez a következő ciklusban történjék, a Fidesz hathatós segítségére lenne szükség. (Fotó: Kovács Tamás/MTI)Bajnai Gordon volt miniszterelnök tegnap felszólalt a Bertelsmann Stiftung budapesti rendezvényén.…..
Cruizer 2011.04.13 08:48:03
Új MÁV blog Lúzer sztrájk 2010.01.14 09:21:28
Mindenhonnan kapom az információkat, hogy ez a sztrájk nem volt valami hatásos. Az emberek nagy része felvette a munkát. Ez szerintem várható volt. A korábbi sztrájkokban résztvevőkkel a bkv-sok soha nem voltak szolidárisak, így nehezen volt elvárható, hogy a vasutasok szolidárisak…..
Hogyha befogod a szemem, jobb, ha befogom a számMert a vakvilágba nem beszélek, ne haragudj rámHogyha kinyitom a szemem, akkor kinyílik a számAmit látok, arról szólhatok csak, ne haragudj rám (Zorán)Van abban valami félelmetes, hogy a közösségi kommunikáció hazai erejét egy…..
Cruizer 2009.12.10 11:34:54
@Nandi29: Az egészet meg lehet fogni onnan, ahonnan a postban is történt bár ez eddig itt nem merült fel igazán a kommentek között.

A Telekomos vizsgálat eredményeként - ahol alsó hangon is több tízmillió eurós tulajdonképpeni csalást láthatunk - nincs felelős. Egy vicces de esetleg etikailag kifogásolható tweet miatt meg kirúgnak egy embert.

Na és akkor erről az oldalról ügyesen be lehet fűzni a Bukowszky gondolatmenetét is...
Tékozló Homár Bezárt a ScienNet 2009.11.26 16:35:00
Tegnap még csak egy békés PSZÁF-vizsgálat, ma viszont egy összehangolt VPOP-kommandó csapott le a Sciennet-hálózatra. Többszázmilliós adócsalás vádja miatt a network összes magyar számláját befagyasztották, a csoport mögött álló Headmin Kft vezetőjét őrizetbe vették,…..
Egy héten belül a második észlelést küldték a Homárnak megvadult ATM-ekről, amelyek felett a szuperbiztonságos Windows átvette a hatalmat, és tűzfalával blokkolta az automata adatforgalmát. Szerencse, hogy a Microsoft mindenre gondolt, különben ki tudja, kivel kommunikálna a…..
Reand és barátai nem először rendeltek a veszprémi Don Vito pizzériából, most viszont egy késés miatt kihűlt pizzát és egy nem túl szimpatikus palacsintát kaptak. Mivel nem ezt szokták meg, azonnal reklamáltak és milyen jól tették: a végére csalódott ügyfélből boldog…..
Cruizer 2009.10.17 09:25:17
  Még nem találkoztam egyetlen ezredik születésnapját ünneplő vegetáriánussal, jógázóval, bicsérdistával, hosszútávfutóval, fényevővel, pedig biztosan apait-anyait beleadtak a hosszúélet-projektbe. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Na, megtörtént a hivatalos bejelentés. Nem tudom, hogy Angelday tegnapi posztjának van-e köze hozzá, hogy a T-Mobile végül mégis a 22-i premier előtt leközölte az árakat (A T sajtóosztálya szerint nincs), mert ugye eredetileg úgy tudtuk, csak csütörtökön derül ki, hogy mi a…..
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
Megfigyeltétek, hogy milyen jól működik az Apple píár- és marketinggépezete? Gyakorlatilag minden lényegi információt sikerült úgy kiszivárogtatniuk a bejelentés előtt, hogy nem lógott ki a lóláb. Valóban úgy tűnt, hogy a techblogok szerezték az infót és nem nekik…..
Cruizer 2008.06.10 14:10:52
Végigfutottam a hozzászólásokat és senki nem említette azt, ami szerintem itt a lényeg.

A jobsi retorikában időről-időre módszeresen felbukkan, hogy az Apple egy szoftvercég. Először nem esett le, hogy mire megy ki a játék, de folyamatosan arra utaló jelek, információk jelennek meg már évek óta, hogy az értékteremtés - éspersze a profité - áttolódik a szoftver oldalára és a hardver gyakorlatilag egy generikus, univerzális eszközzé degradálódik.

Mikor megjelent az első iPhone, ezt láttam benne, egy végtelenül leegyszerűsített eszközt, amely gyakorlatilag egy - a szó szoros értelmében - nagy ablak a szoftver végtelenül dinamikus szolgáltatásaira. Viszont csalódnom kellett, mert bár remek az alap (OS X), maga a szoftver nem kecsegtetett semmilyen dinamikával, volt egy adott szolgáltatáscsomag és csókolom. Ráadásul én az érintőképernyőtől is irtóztam.

Azonban a tegnapi iPhone 3G prezentációja alatt többször is elégedetten csettintettem. Az iPhone azzá válik aminek, valószínűleg eredetileg is szánták, csak meg kellett még érnie...egy eszköz amivel eljuttathatja az Apple a szoftveres/online szolgáltatásait. Ezért is az alacsony ár és remélem hogy tartani tudják majd a szavukat, mert akkor szerintem a szoftver mobil hatalomátvételének lehetünk tanúi hamarosan.

Ja igen, még mindig nem barátkoztam meg az érintőképernyővel, de hajlandó vagyok kockáztatni! :)

Szerintem szuper lesz.
Cruizer 2008.06.10 14:14:10