Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Gellért_

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei utolsó vasárnap reggel sem indult másképp, mint a többi. A reggelit szokásos, a kollégiumban celebrált szentmise követte. Ha tábor alatt eddig nem is igazán, most mindenki kicsit magába szállhatott, és elgondolkodhatott az elmúlt másfél héten, az elmúlt Rákóczis évein. A misét követően a…..
Mai napunk fél órával korábban kezdődött, mint kellet volna, de csapatvezetőnknek gyorsan megbocsátottuk a téves korai ébresztést, s a nap további részében már inkább csak poénkodtunk ezen.Reggeli után gyorsan buszra ültünk, persze a számolást most sem hagyhattuk ki (bár most nem sikerült olyan…..
Ma egy újabb félelmetesen produktív napra virradtunk. A reggeli ébresztés később volt a megszokottnál, így már a Nap is utolért minket a felkeléssel. Reggeli után egy picit jobban beleláthattunk egymás ismerkedési szokásaiba egy interaktív szociális médiáról szóló előadás keretében, amit a helyi…..
A szervezők ma (is) kiváló programot állítottak össze a Bethlen csapat számára. Nagy örömünkre, nem kellett korán kelnünk, mivel csak nyolckor volt a reggeli. Ezt követően szentmisén vettünk részt a pécsi székesegyházban, amelynek falain Bibliai jelentek voltak láthatók, az arany és mindenféle…..
Today’s program was amazing! We spent the day touring the castle in Eger, with the help of a very entertaining tour guide, who told us many facts about it’s history while making us laugh many times. For many of us it was our first time at the castle, making it a great experience for us all. After…..
A második nap sem tartogatott kevesebb izgalmat, mint a tegnapi: fő megállónk Eger volt, ahol Gárdonyi Géza regényének helyszínét, az egri várat látogattuk meg. Emellett még szerencsénk volt ellátogatni a Bolyki pincészetbe is, ahol 18 év fölöttiek bort, a kiskorúak pedig szörpöt kóstolhattak, de…..
Az ember, minél többször kerül ugyanabba a helyzetbe, annál inkább megbarátkozik, hozzászokik az adott szituációhoz. De a Rákóczi tábor valahogy nem szeret beállni a sorba. Elstartolt az idei tábor, de hiába, én még csak másodszor élem át ezt a pillanatot - hiszen 2016-ban voltam táboros, most…..