Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kertészfijjú

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az atomenergiának vajmi kevés köze van az emberiség életének megkönnyítéséhez, az atomerőművek értelme nem a civilizáció energiaigényének biztonságos kiszolgálása: a „békés atomenergia” csak a nukleáris lobbi által globálisan elterjesztett és évtizedek alatt mítosszá vált mese...
Minimum ciki-kategória: a sportállamtitkár olyan intézménybe járatja a gyerekeit, ahol kétmillió forint a tandíj. Ezzel rendesen odatett az EMMI hurráoptimista propagandájának. ..
Sokat akar a szarka: Orbán és Bannon románca illúziókra épül; Mit keres még Magyarország ez EU-ban, amikor legázolja a tudomány szabadságát (is)? Az SPD vezetője az unió ellenségének nevezte Orbán Viktort...
Pangea Mi lesz veled, Afrika? 2018.07.22 16:28:43
Afrika (ezen belül is Fekete-Afrika) kitartóan magas népességnövekedési ütemével kapcsolatban kifejezetten hajmeresztő előrejelzések jelentek meg, az ENSZ "közepes" forgatókönyve szerint 2100-ra akár 4,4 milliárd fősre is nőhet a fekete kontinens lakossága,  mivel első ránézésre alig érvényesül a…..
kertészfijjú 2018.07.23 13:02:06
@csúti csüngőhasú tolvaj: te nagyon okosnak tűnsz :) :) orbán csinálta az egészet igaz? :)
kertészfijjú 2018.07.23 13:42:36
@csúti csüngőhasú tolvaj: az miért orbán érdeke hogy ne jöjjön ide korlátlan számban aki nem tud a mi mércénk szerint élni?Ő is összefogni akar egyébként,csak más lenne az összefogás célja.Merkelék összefogásának a korlátlan kvóta,Orbánénak meg a kinttartás a célja.Kb mint hogy mindenki világbékét szeretne,csak úgy,hogy nála legyenek az erőforrások.
Vannak állandó dolgok az életben, például, hogy az új Walking Dead évad marketing kampánya mindig a Comic Conon indul el, egy hosszú előzetessel. Idén sem szakadt meg a sorozat, ráadásul most a szokottnál nagyobb a rajongói érdeklődés az első képsorok iránt, hiszen mindenki azt próbálja kitalálni,…..
Mindenki más változtatja a helyét a protokollfotón, csak egyvalaki tolakszik folyton az amerikai elnök mögé...
kertészfijjú 2018.07.13 09:37:01
@Roan: ez arról a szellemi mélységről szól,ami ma az ellenzék.Egy kurva blogposztba se tudnak már igazat írni.Legalább szakmailag aláznák,abba nem kompetens egy hozzám hasonló "buta" paraszt,de itt mindenki számára világos a hazugság.Persze nagy lesz a csodálkozás a következő elbukott választásnál.
kertészfijjú 2018.07.13 10:08:44
@6.Lenin: próbálkozz a blogketrec tetszőleges másik tagjával,nekem a sötétzöld atomcsapda jött be legutóbb még.oOtt se zavarja a bloggazda trolljait a valóság meg a tények,de nagyon magabiztosan adja elő a paksellenességet.
Macron jól elvan Trumppal, de Merkelt és Mayt a hideg víz veri ki az elnök politikája láttán. Ha a NATO nem tud megálljt parancsolni saját soraiban az illiberális hatalmaknak, akkor megkérdőjeleződik, hogy képes-e szavatolni a biztonságot a külső veszélyekkel szemben. Közép-Európában a liberálisok…..
kertészfijjú 2018.07.12 12:02:50
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Vagy ha csak az EU polgáraira vonatkozik.oh wait....
kertészfijjú 2018.07.12 20:17:58
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Hát ne vonatkozzon mindenkire.Európa nagyhatalom,illene úgy is viselkedni.Egy akármi homoki törzs területére se lépsz be ládzsazápor nélkül,de itt puszipuszi?Nem jó ötlet.