Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egeszsegbiztositasok

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egyiptomi Birodalomban időszámításunk előtt háromezer körül jelentek meg az első olyan elvek, amelyek még napjaink jogrendszerében is megtalálhatóak. Az ókorban ezek az elvek még összekeveredtek a vallási elemekkel és tradíciókkal, Maat istennő volt a jog őre, az ókori egyiptomi jog az ő tézisein…..
A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint Magyarországon 2017-ben, összesen 16 489 közlekedési baleset történt, amiből 575 baleset halálos kimenetelű volt, súlyos sérüléssel járó 4896. Budapesten a III. kerületben található meg a Közlekedési balesetek áldozatainak emlékműve...
1672 körül egy kínai jezsuita misszió egyik tagja, Ferdinand Verbiest épített egy különleges szerkezetet, ami 65 cm hosszú volt és egy gőzerővel hajtott közlekedő alkalmatosságként funkcionált. Ez az első feljegyzés amit a régészek a legkorábbi automobilról találtak, a szerkezet azonban sem vezetőt…..
A kilencvenes években, amikor a mobiltelefon még státusszimbólumnak számított egy apa kétségbeesetten mesélte, hogy amikor a lánya beleejtette a mobiltelefonját az angol toalett kagylójába, nem tudott más tenni, mint elkezdett pszichológusokat kérdezgetni, hogy vajon mi baja lehet a lányának, hogy…..
Magyarországon jelentős az orvoshiány, több száz háziorvosi praxis betöltetlen. Nagyon sok orvos a nyugdíjkorhatár előtt áll és nincsen megfelelő utánpótlás. Nem csak a háziorvosi praxisoknál élő ez a probléma, az Állami Egészségügyi Ellátóközpont adatai szerint 12 kórházban nagy problémát jelent az…..