Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Avraham NetJézus (törölt)

0 bejegyzést írt és 259 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar rendőrség züllése, úgy tűnik, megállíthatatlan.A magyar rendőrség egyelőre megteheti, hogy szinte minden kontroll és önkontroll nélkül szegheti meg a törvényeket, vagy ha érdekei úgy kívánják, akár az Alkotmányt is. Teheti mindezt azért, mert igen ügyesen…..
Avraham NetJézus (törölt) 2009.01.16 09:20:13
@aachi2:

Mióta enyhítő tényező egy bűncselekmény megítélése kapcsán az, hogy mások másféle bűncselekményeket követnek el?

Ha pedig nem enyhítő tényező akkor pedig miért érvelsz így?
Nem csak azon néhány barátom miatt, akik már bejelentkeztek "kapcsolatuk hivatalossá tételére", hanem azért is mert az AB múlt év végi döntése nem csak magánemberként, politikusként is mélységesen felháborított. Miklósi Gábor az én véleményemet is megfogalmazta.Ma…..
Avraham NetJézus (törölt) 2009.01.13 21:30:49
@Rózsa Misi:

Hozzászólásod a szalmabábérvelés klasszikus esete. Pezsgőt bontok ha kiestek a Parlamentből.
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
Avraham NetJézus (törölt) 2009.01.11 14:50:04
@Kasper Hauser:

Elég furcsa példát hoztál... Ki volt az az ifjú szakember egyébként?

A másik érdekes dolog pedig az, amit az öreg búvár mondott...Mikor fog egy alpintechnikai oktató barlangban merülni? De kérdezhetném úgyis, hogy az öreg barlangi búvár tisztában van-e az éppen aktuális alpintechnikai módszerekkel...láttam én már Petzl katalógust 5 év eltéréssel homlokegyenest mást állítani...
Avraham NetJézus (törölt) 2009.01.11 15:51:23
@Rejtett a Szám:

Kis szekund, LOL. Legalább tudta a behangosító, hogy mi rongálja a füledet.

Amúgy telitalálat a hozzászólás!
Avraham NetJézus (törölt) 2009.01.11 23:29:43
Sajnos nagyon lassan, illetve sehogyan sem halad az üres adathordozókra kivetett jogdíjsarc ügye, pedig már van az irányú kezdeményezés, hogy ez a csúnya intézmény megreformálásra kerüljön. Ennek keretében megszüntetni ugyan senki nem akarja azt, de legalább emberi mértékűvé…..
Avraham NetJézus (törölt) 2009.01.09 23:51:39
Ijesztő összefüggések: órákkal azután, hogy Bede Márton, a magyar internet Aczél Györgye egy indexes belső listán megkritizálta a Judapest blog izraeli-arab háborús posztját, shadai, a blog főnöke váratlanul bejelentette, hogy vége, megszünt a Judapest. Most rohannom kell…..
Avraham NetJézus (törölt) 2009.01.09 12:19:41
@tiem:

Nos, először is a zsidó szó használata nem derogatív már ha hihetünk Köves Shlomónak. Persze ebbe is bele lehet magyarázni (és ebben nagy mesterek a zsidók) némi antiszemita zöngét vagy felhangot, olyan fajta nüanszot amit csak a zsidók beépített és ultraérzékeny holokausztközelségmérő műszere képes kijelezni.

Másodsorban az izraeli termékektől nem irtózom (vannak jó dolgaik, pl. a Source) ám ha lehet magyar terméket választok. De ha az én ultraérzékeny, beépített cioncinizmus műszeremre hallgatok, akkor barátom a kérdésed egy ócska provokáció.

Harmadsorban pedig a történelmi eszmefuttatásod sekélyes. Nem az ásóbotok korából kéne itten megdönthetetlen érveket felsorakoztatni, hanem - itt most súgok - a XIX. század végéről és a XX. század elejéről.
Avraham NetJézus (törölt) 2009.01.09 15:13:08
@tiem:

Sajnálom, hogy szövegértési nehézségeid vannak. Vesd össze mit írok utána olvasd el, hogy te mire válaszolsz.

Így nem fog menni az eszmecsere, már ne is haragudj.

Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
Avraham NetJézus (törölt) 2009.01.09 15:07:43
Újvidéken és vonzáskörzetében már tegnap este hűlni kezdtek a radiátorok. Újvidéken a lakosság egyharmada, az elővárosokban lévő mintegy 25 ezer háztartás 80 ezer lakója ébredt ma kissé nyirkos reggelre. A kórházak és a mentőállomások számára – még ha…..
Próbababák Aquaworld 2009.01.03 09:00:00
A megyeri híd pesti hídfőjénéél nyílt meg nagy csinnadrattával kis hazánk sokadik aquaparkja. Mi nagy vízimádók lévén már elég sokat kipróbáltunk (nem csak itthon), naná hogy ezt sem akartuk kihagyni. Főleg mert itt van trambulin és szörfmedence, amihez még nem volt…..
Avraham NetJézus (törölt) 2009.01.03 16:54:58
Hóbelevanc Petárdás újévet! 2009.01.01 09:00:00
Jó reggelt mindenkinek az új évben! Bizonyára mindenki megfigyelhette és hallgathatta az éjszaka, hogy miként repülnek fel a rakéták, miként szórják csillogó színes fényüket, és robbanásuk hangjával hogyan rázzák az ablakokat. Biztosan volt, aki maga is részese akart lenni az…..
Avraham NetJézus (törölt) 2009.01.01 14:11:16
Miközben azt olvasom, hogy az USA-ban a zenei jogvédők már nem perelnek, hanem "törvényen kívüli" eszközökhöz akarnak nyúlni, aközben olvasom azt a hírt is, hogy 2009-ben és főleg azt követően a lemez eladások soha nem látott mélységbe zuhanhatnak. Nincsenek…..
Vastagbőr Origo vs. képviselők 2008.12.23 09:01:00
November 26-án az Országgyűlés egyhangúlag megszavazta a képviselők költségtérítésének 15%-os megadóztatását, amely februártól lép életbe. A hon anyái és atyái azt hitték, fellélegezhetnek, az önfeláldozó áldozat után békén hagyják őket. Főleg, hogy már remek…..
Avraham NetJézus (törölt) 2008.12.23 21:28:27
A Kormány javaslatára a Parlament a jövő évi adócsomagban legalizálta az eddig elkövetett adócsalásokat: http://index.hu/gazdasag/magyar/naja081220/Ez volt az adómorál koporsójában az utolsó szög. Ezzel a Kormány minden tisztességes adófizetőnek megüzente, hogy lóf...t a…..
 „Fáj az istent roncsokban látni” – hosszú ideje már ez az érzés kerülget, amikor az MDF soros ügyeiről hallok. A párt mai vezetői persze nem istenek, legfeljebb napkeltés bölcsek, akikért nem kár: nincs az a politikai csapás, amit többé-kevésbé meg ne…..
Néhány nappal ezelőtti „sztárügyvédi” blog-bejegyzésem tegnap késő este gúnyos tálalásban felkerült a Kurucinfora. Ennek köszönhetően sokan még ma is elolvasták, s kommentelték is.Crile Fisher „arrogáns cigány-fajvédő” jelzővel illetett, majd amolyan…..
Munkahelyi (T)error A másik oldal 2008.12.15 06:00:00
Kedves Olvasók! Itt a hétfő (hüpp-hüpp), ezért mi is új, rendhagyó bejegyzéssel jelentkezünk. Eddig kizárólag a munkavállalók tapasztalatait ismerhettétek meg, de ma bepillantást nyerhettek a "másik oldal" titokzatos világába. Kotter barátunk, aki egy kisebb céget…..
Mandiner blog Selejt 2008.12.15 08:31:00
  El kell ismernünk, nehéz dolga van mindazoknak, akik manapság Magyarországon a demokrácia kiteljesedéséért küzdenek. Fel kellett számolniuk a négy nehéz év örökségét, emellett folyamatosan, nap mint nap meg kell küzdeniük az antidemokratikus, visszahúzó, sőt reakciós…..
Nem tudom van-e valamilyen közös etimológiai gyökere a magyar és a magyaráz szónak, de egy biztos a magunkfajtánkra jellemző, hogy mindig mindent meg tudunk magyarázni. Emlékszünk még Gyurcsány híres mondására arról, hogy ő nem hazudott, csak nem bontotta ki az igazság…..
 A rendszerváltozás előtti évtizedek egyik tapasztalata volt, hogy a fiúknak olykor az apák „bűneiért” is szenvedniük kellett, egy „rovott” múltú szülő, nem megfelelő pedigréjű rokon akár a hozzátartozó karrierjét is kettétörhette. Hogy meddig…..
Bár a törvény csak jövőre lép életbe, de már most lázadnak. A Hóbelevanc remek posztja után a sorozatunk keddi darabja: "Dombóváron összesen csaknem háromszáz embert foglalkoztat a város a közmunkaprogramban. A szociális segélyekből élőknek ajánlották fel a…..
Igyekszem sportot űzni abból, hogy minél több féle zenébe hallgatok bele és füleim mindenre hegyezem, ami jónak ígérkezik. Ezzel sokra mondjuk nem megyek, maximum saját barátaimat tudom meglepni újból és újból egy-egy lemez ajánlásával, illetve fizetésem nem lakáshitelre…..
Nemrég jelentős netes kampánnyal indították el az FHB Bank Mobilfizetés szolgáltatását, amellyel mobilon fizethetünk az arra szerződött kereskedőknél, szolgáltatóknál. Az elmúlt évtizedben legalább öt hazai cégről hallottam, akik különféle…..
Sárgák a taxik, ott lakik John McLaine és Woody Allen. A rendőrök fánkot és hot dogot esznek, éjjel is járnak a metrók, és nyitva vannak a kocsmák hajnalig. A Travellingband new yorki tudósítója évek óta az óriás városban él. Most elmondja, milyen is az. "Amikor először…..
Forintblog Hülyének néz a BKV! 2008.12.08 12:17:00
Óriási ötlettel állt elő a BKV: lehessen sms-ben is jegyet vásárolni. Vagy WAP-on keresztül. Hurrá! Megint egy több milliárd forintos, ámde teljesen felesleges beruházás. Pénzkidobás. Vagy éppen lenyúlás? Mellékes, hogy mi mindent tud majd az sms jegy, hány órát lehet vele…..