Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalahaddin

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a melegek mindennapjait és szexuális életét korábban már kiveséztük, épp itt az ideje, hogy beszéljünk a leszbikusokról is. Összegyűjtöttük hát a kérdéseiteket, a legártatlanabbaktól a leggátlástalanabbakig, hogy egyszer s mindenkorra választ találjunk rájuk. Mivel szerkesztőségünknek…..
A héten Anglia és Spanyolország a két célpontunk, ráadásul rendes keveredésben lesz a kettő, hiszen lesz olyan főhősünk, aki Spanyolországban élő magyarként látogatott Londonba (és szerzett erősen felemás tapasztalatokat), aztán az angliai au pair lét nehézségeiről is lesz…..
Azt tény, hogy felborultak a nemi szerepek. Az elmúlt néhány évtizedben teljesen átformálódtak a klasszikus női és férfi szerepek. Erről sokan, sokszor elmondták már a véleményüket. De vajon milyen hatása van ennek a társkeresésre?..
Szalahaddin 2016.11.24 13:55:34
@medium size devil: Szerintem félreértettél.
Az írás túl sok valódi igazságot szólt, ami a nőket akarja elgondolkodtatni, de ez nem fog megtörténni, mert a nők, legalábbis ebben az országban, úgy vélik, hogy minden, ami nekik gond, azt a férfiak okozzák, ami meg a férfiaknak gond, az csak a saját lúzerségük miatt van.
Olyan felállás, hogy egy nő is magába nézzen és vizsgálja felül a mit követel/mit nyújt balanszt, hogy az 170 magas férfit is vegye emberszámba, stb. az elképzelhetetlen.
Ezért írtam, hogy nem lesz nő, aki ezt elolvassa és bármi megragadna a kis fejében, tehát teljesen értelmetlen volt megírni.
Szalahaddin 2016.11.25 11:23:30
@spenci: Igen, igazad van ebben, túl nagy elvárásokat támasztanak a szinglik, csakhogy van egy elég masszív különbség a szingli férfiak és szingli nők elvárásainak túlzó mértéke közt.
Sőt, igazából jó volna, ha valaki elmondaná, hogy egész pontosan mi is olyan túlzó a férfiak elvárásaiban.
Hogy ne légy elhízott? Tudj főzni? Ne légy segghülye? Légy kedves? Szopjál? Szerintem ezek még a nők saját maguk iránti elvárásaik szintjét sem érik el.
A probléma azzal lehet, hogy ezt a férfiak várják el tőlük és a férfiaknak ma nincs joga semmit sem elvárni...
Nagyon elmaradnak a magyar romák az össztársadalom mutatóihoz képest. Ezt az utóbbi időszakban Magyarország roma lakosságának helyzetéről készült jelentések bizonyítják: a romák 80 százalékának legfeljebb általános iskolai végzettsége van, míg az össztársadalomban ez az…..
Köztünk szólva kíváncsi lennék, hányan kaptatok már félrecsúszott bókot, és hogyan reagáltátok le. Bevallom, én minap a metrón egy olyan bókot kaptam, amit 5 percig nem tudtam elhelyezni sehol az életemben. A fiú nagyon mókás szeretett volna lenni, de ez inkább kínos lett. Pedig imádom, mikor egy…..
Szalahaddin 2016.11.19 19:39:02
Legutóbbi posztom arról szólt, hogy mit akarnak a nők, mire is vágynak valójában a kapcsolataikban. A kérdést megválaszolására több forrás és vélemény állt rendelkezésemre, mivel magam is nő vagyok, mindamellett amolyan „jó hallgatóság” típus. Gyakran előfordul, hogy hosszabb beszélgetésekbe…..
Szalahaddin 2016.11.17 20:42:01
Ez így elég sztereotip volt.
Valahogy nem vagyok képes felfogni, hogy a Mire vágynak a férfiak-féle általánosítások vagy az 5 dolog, amitől biztos lehetsz a <random női érdek>-ben-féle listák hogyan maradhattak meg ilyen népszerűnek.

Mindenkinek, kiváltképp a férfiaknak, egyedi preferenciáik vannak, amik az idővel alakulnak is.
Én pl. nem tudnám magam egy percig sem elképzelni egy manapság divatos feminácival. Egy dagadt nővel ugyancsak nem. Egy bulizóssal pedig végképp...
Egy külsőre nem valami megkapó, de humoros csajjal igen.
Esetleg ha nem is olyan formás, szép, de sminkel, öltözködik és látni rajta, hogy tesz azért, hogy szebbnek tűnjön, az nálam nagy pont.
Nem bírom elviselni a kutakodást, a féltékenységet.

Ettől még számomra teljesen normális, ha egy haverom szereti az akaratos feminácikat, a bulizós vagy dagadt nőket, esetleg ki nem állhatja a sminket.
A nőket illető ízlés terén valóban hatalmas a szórás.
Nem létezhet egy általános szabály, amivel biztosra mehetsz, de olyan sem, amivel tökéletesen garantált a bukta.

Jelzem, hogy mindez ránk, férfiakra igaz jellemzően, mert azért a nők ízlése szokatlanul egybevág, pl. soha az életben nem fogsz olyan nőt találni, akinek nem a kifejezetten magas férfiak kellenek.
A szőke herceg is egy annyira régi, elcsépelt kifejezés, hogy ihaj. Lényegében nincs nő, aki a szőke férfiakat preferálja, csak a barna haj, barna szem.
A férfiakat nem érdekli a nő munkája, de a nő elvárja, hogy a férfi ne csak dolgozzon, de bőven meg is éljen.
Minden bagatell háztartási hibát ki tud javítani és mindent meg is tud szerelni egy nő szorult helyzetben, ha teljesen egyedül van és nincs segítsége. Ha valamit mégsem tud, az jó esetben nem azért van, mert hisztis vagy ügyetlen, hanem hiányzik hozzá a kelő fizikuma vagy szakértelme. Nekem például…..
Szalahaddin 2016.11.13 11:11:22
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Wow, ezt még én se hallottam soha egyetlen nőtől sem. Köszönöm!
Szalahaddin 2016.11.13 11:16:38
@kobalt: "Szeretne kávéért hibaelhárítót miközben fikázza a férfi nemet úgy általában,
de keserű büszkeséggel még a siker csúcsától sem riad vissza .
Csak így tovább, végre egy 21. századi NŐ."

Halálosan komoly, de szinte szóról szóra ugyanez jutott eszembe.
Beteges világban élünk, mert senki nem mondja a szemébe az ilyen riherongy fapináknak, hogy ő riherongy fapina, a férfiak meg lfarokkal szavaznak: hamar levágják róla, hogy egy-két ürítésre való, ami után el is tűnnek a horizonton.
A nőkben mindig is érdekesnek tartottam egy dolgot: amíg nem adták oda a lyukakat, nagyon komoly udvarlásban részesülnek, de amint odaadták, erősen kétséges, hogy a férfi maradni fog-e. Miután lelécelt a férfi, a nők többsége a konzekvenciák levonásakor valamiért csak azt veszi be a képletbe, hogy milyen pasi és mekkora nagyot udvarolt neki, de a lelécelés tényét már véletlennek, váratlannak, kiszámíthatatlannak véli és nem hajlandó vele árnyalni a képet, így jön ki az nekik, hogy ők mennyire szuperek és istennők, csak épp szerencséjük nincs.
Az előző bejegyzésben már le lettek írva a fura társkeresők legnagyobb csoportjai, de vannak olyan furcsaságok is, amelyek még nincsenek elég jól kielemezve, kutatást igényelnének. Nagyon sok társkereső nőnél olvashatjuk a bemutatkozóban, hogy arra buzdítanak, hogy írjon nekik a férfiember, ha akar…..
Szalahaddin 2016.11.09 23:37:58
"például valaki elsősorban rendes párkapcsolatot keres, de egy szexkapcsolatra is nyitott... Nem csak az arc, de a célok beismerése sem megy?"
Ezt elég naivan látod.
A nők nem egyenes emberek a szó hagyományos értelmében.
A nő nem néz a szemedbe és mondja azt, hogy dugni akarok veled, mert az "milyen már?!". Őt kell meghódítani és vele kell elhitetni, hogy a pinája egy kincs és nincs nála szebb a világon(még hozzá is teszik nem kicsit szemérmetlenül, hogy ha ezeket nem kapják meg tőled, akkor "te nem vagy elég jó" neki és majd ő keres egy megfelelőbbet. Érted a logikát? Ha ő nem szép, az a te hibád, vagyis addig keres, amíg vagy tényleg ő nem lesz a legszebb a világon vagy amíg olyat nem talál, aki végre azt hazudja neki, amit hallani akar(ha meg az lebukik, hát persze, hogy ő a disznó).

El tudod hát képzelni, hogy ezt az ego-boosting játékot egy nő feladná harc nélkül és kiadna egy biankó csekket, hogy "szexkapcsolatban is benne van"?
Nonsense. Még csak az kéne, hogy valami hétköznapi halandó még magára vegye és fantáziálni kezdjen róla a zuhany alatt, fujj!

A nőknél a szexkapcsolat nem így működik.
Az a férfi változata a friendzone-nak(mindenben a fordítottja: nem törődést kapsz a szex talmi ígéretéért, hanem te adsz érzelem-morzsákat a szexért cserébe) és csak akkor mennek bele, ha az adott hím bőven megüti azt a mércét, hogy ideiglenesen lemenjen miatta kutyába - szó szerint is - és hátha megfogja a srácot a nagy közös élvezések által.
Tehát a szexkapcsolat számukra egy önhitegető pótmegoldás csak és soha nem őszintén, hátsó szándék nélkül mennek bele.
Szerző: Harmat Árpád Péter A második világháború a szövetségeseknél és a Wehrmacht állományában is bővelkedett hősökben, tehetséges tisztekben és kiemelkedő hadvezérekben. A német hadseregben az alig 27 évesen híressé váló Michael Wittmann törzsőrmester (SS-Oberscharführer) képviselte a…..
Drágáim, Ti Tudatosan Élő és Táplálkozó Egyedek! A tegnapi napon egy világ dőlt össze bennem: publikálták a tanulmányt, amely szerint a halolaj kapszula a korábbi meggyőző érvekkel szemben mégsem hat pozitívan az agyműködésre. Arra alapozták ezt a megállítást a kérges…..
Van egy világváros, ahol minden férfit kitiltottak egy belvárosi munkahelyről. Megmutatjuk, miért. Sok újítást vezettek be az amerikaiak a munkahelyeken, de a legutóbbi fejleményre nem sokan számítottak: New Yorkban, az egyik közösségi irodában, ami egyúttal klub is, nem látják őket szívesen, sőt,…..
Szalahaddin 2016.10.26 14:27:43
@cso zsi: Ez valóban így van, én is minden eddigi munkahelyemen belefutottam ebbe.
Én nem ilyen gyereket akartam! - mondta az anyuka a postán a barátnőjének sorban állás közben. Felkaptam rá a fejem, mert épp a napokban láttam egy videót, ami azt mutatja be, milyen lehetőségek várnak ránk a jövőben, jobban mondva, az utánunk következő generációkra. Ha a génsebészet ilyen ütemben…..
Szalahaddin 2016.10.15 14:01:47
Engem meglepett, hogy nem a Gattaca-t hoztad fel példának, mert sokkal relevánsabb. Sztem csak nem ismered a filmet...

Az elméleti fejtegetésed tényleg elméletben jogos: milyen alapon játszhatnánk istent, hisz nem tudhatjuk, hogy mi számít majd "jónak" a gyerek felnőtt korában,stb.
Sajnos ez így marhaság. Nem kell túl speciális dolgokra gondolni, de ha választhatna 1000 szülő, vajon 185 vagy 170 magas fiút akarna?
Vedd számításba az összes tényezőt, majd mondd ki ha mered, hogy lenne akár egy is, aki az alacsonyabbat.
Hogy mindenki egyforma lenne?
Mintha ma bármelyik nő bánná, ha nem volna minden pasi 185 vagy afeletti...

Vagy legyen-e kopaszodó felnőttként vagy sem?
Kurvára nem egy nehéz kérdés.
Jó legyen-e a mozgáskoordinációja(jó táncos vagy sportoló lehessen)?
Naná!
Legyen-e 140-es IQ-ja vagy csak -90-100?
Mit gondolsz?
A szőke/barna nem egy valid kérdés, hisz ezt a nők tudják a legjobban, hogy ezen lehet változtatni könnyen, gyorsan és olcsón.
Nemigen képzelhető el, hogy a jövőben megugrana a kereslet az 170 magas vagy kopaszodó vagy alacsony intelligenciájú férfiakra.
Ez a nagy büdös igazság.

A nőknél elég jól lehet tipizálni, hogy mi az, ami vonzó: a megfelelő másodlagos nemi jellegek.
A nagy mellekkel, hosszú combokkal, feszes bőrrel, lapos hassal, kerek seggel egyszerűen nem lehet mellélőni. Erősen kétlem, hogy a bojlertest bármikor divatba jönne, de tényleg.

Ami jogosabb kérdés volna, főleg a részetekről, hogy ha így kizárható lenne a melegség, akkor morális kötelessége/lehetősége van-e a szülőnek, hogy ezt kiiktassa?
Ok, nehézkes párkeresés és utódlás, társadalmi megbélyegzés az egyik oldalról, másrészt mekkora művészeket adott a világnak a társadalom ezen hányada?
Vajon milyen lenne a világunk buzik nélkül?
Ez nem olyan egyszerű kérdés, még akár egy zsigeri homofóbnak sem.

Eszembe jut a Lenni vagy nem lenni c. film, ami egy kis színház történetét mondja el az éppen megszállt Varsóban '39-ben.
Megérkezik a színházigazgató, de látja, h próba helyett mindenki sír, zokog, mire megkérdi, hogy mi történt? Elmondják, hogy ott járt a Gestapo és elvitte a cigány kellékest, a zsidó színészt és a buzi sminkest, mire az igazgató így fakad ki: "Hát nem tudják ezek a nácik, hogy zsidók, buzik és cigányok nélkül nem lehet színházat csinálni?!"
Szalahaddin 2016.10.15 15:21:38
@karandash: "Tévedsz, nem a buziságuk miatt voltak tehetségesek a művészek, csak tehetségük mellett homokosok is voltak. "
Ez az, amit senki nem fog tudni megerősíteni, se cáfolni.
Lehet mondani, hogy Kaffka azért írt úgy és olyat, mert zsidó volt. Olyat is, hogy mert német volt. Olyat is, hogy mert német zsidó volt csehek közt. Vagy mert a csehek közt német volt, a németek közt zsidó...? ki tudja, mi az igazság? Ha az apja elintézhette volna, hogy jobb sorsa legyen, melyiket húzta volna ki a listáról: német, cseh, zsidó? És ha kihúzta, ugyanilyen írót kaptunk volna szerinted?

Mindazonáltal egyetlen faktort kiemelni, hogy ez biztos nem játszott szerepet, elég nagy felelőtlenség, főleg, ha az a faktor épp a szexualitás.
Persze ez csak az én véleményem és amellett, hogy kiemelem, nem akarnék homokos gyereket(főleg, ha ez az én választásom kérdése), attól még ki kell mondani hangosan, hogy egy ilyen döntésnek lehetnek előre nem látható következményei a teljes társadalomra nézve. Ha viszont ezt belátjuk és hozzá elismerem, hogy a homokos gyerekemet is éppen úgy tudnám szeretni, hajlok rá, hogy elfogadjam, nem szabad az ilyen választásokat az én kezembe adni.
Ha viszont így van, akkor miért volna szabad bármilyen más kérdésben(szemszín, magasság, ész...) felülbírálnom a természetet?
Viszont ha nem szabad felülbírálni a természetet, akkor miért segítik az orvosok a mesterséges megtermékenyítéssel azokat a párokat, akikre a természet már kimondta a nemet?

Nem fogjuk tudni ezt a kérdést kitárgyalni, hidd el :)
Szalahaddin 2016.10.18 10:19:29
@Random Géza: Most nem találom, de volt egy cikk pár éve arról, hogy a meleg közösség hogyan menedzselte magát a hatvanas-hetvenes években és fogadtatták el magukat atöbbségi társadalommal egy bizonyos buziellenes gyilkolós incidens után. Talán a blog írója előszedi majd, mert heteroként is nagyon tanulságos volt.
Az egyik pont épp az volt, hogy egy addig is ismert szót kezdtek el használni önmagukra, a "gay"-t. A gay eredetileg vidámat jelentett(lásd még Gay Hussar étterem, London).
Okos húzás, hogy pozitív jelentésű, de alig használt kifejezést élesztettek fel, ami el is terjedt.
A másik, hogy elérték, hogy pl. a kisfiúkat megrontó pedofiloktól teljesen elvonatkoztassanak, ne azonosítsák őket a buzikkal, ők külön kifejezés alatt fussanak.

Hogy a buzi szót pejoratívnak találják-e?
Nem tudom, de szerintem nem. Egymást is rendre lebuzizzák.
Inkább az számít, hogy ki és milyen céllal mondja.
Hasonlítsd össze a polkorrektség következő két ellentétes példáját képviselő mondatot:
Nekem sok buzi ismerősöm van. vs. Minden homoszexuális embert belelőnék a Dunába.
Szerintem nincs olyan meleg, akinek nem az első mondat hangzik jobban...

A homokos szó pl. szerintem találó, de a meleg sem tűnik rossznak, viszont pazarló ennyi kifejezést használni ugyanarra. A meleg ráadásul fontos jelző és nem túl jó, ha ennyiféle jelentét hordozhat.
Múltkori cikkeinkben a női szexualitást jártuk körül, és megbeszéltük, miről hazudnak, mire gerjednek. Most azonban jöjjenek a rejtett vágyak, amikre minden férfi kíváncsi, és lássuk, mi az, amiről a nők álmodoznak. Női titkok kendőzetlenül!..
Szalahaddin 2016.10.04 19:43:18
@Pierr Kardán: Csak annak a statisztikának hiszek, amit egy buzi hamisított!
  "Tetszem Neked, szeretnél még látni rólam képeket?" - érkezik a kérdés kattintás után a Girls of Paradise nevű oldalon chatjén a kiválasztott lánytól. A kanos igenlés után jönnek is sorjában a képek, de nem pont azok, amikre az ügyfél továbbra is izgulhatna, nagyon nem. Az ilyenkor szokásos…..
Az utóbbi években örvendetesen megnőtt a mama hotelekben élők helyzetével és az úgynevezett Pán Péter jelenséggel foglalkozó tudományos és közéleti írások száma. Ez annak a jele, hogy egyre többen ismerik fel, hogy maga a jelenség egyre elterjedtebb nyugaton, de Magyarországon is, és káros mind a…..
Szalahaddin 2016.09.30 10:13:06
@fénycsepp: A súlyukat is mondd el please...
Miért van az, hogy nagyon sok nő társam, küzd önbizalomhiánnyal, torz önképpel, úgy gondolva, hogy ők nem jók semmire és nem kellenek senkinek. És most azokról is beszélek, akik csinosak, adnak magukra, törődnek magukkal, viszont ezek ellenére sem hiszik el, hogy jár nekik a boldogság, szeretet és…..
A világ, amiben élünk, gyorsan változik. Ami tegnap tabu volt, mára természetessé válik, öröknek hitt igazságok dőlnek le és válnak avíttá és ódivatúvá. Egyre inkább így van ez a nők és a férfiak projektekben, informatikában betöltött szerepével: évről évre egyre kiegyenlítettebb a nemek aránya a…..
Szalahaddin 2016.09.26 13:09:03
@jobangel: Mindegy, én kiszálltam.
További szép napot
Szalahaddin 2016.09.26 16:24:07
@Kriminalhauptmeister Harry:
Ó, hát szóval így?
Akkor ha én leírom egy cikk címében, hogy "Minden blogger faszt szop", majd hozzáteszem a szövegbe, hogy "természetesen nem minden blogger, csak a cikk címe azért az, ami, hogy elgondolkoztassa azt, akit tud", akkor az rendben van?

De ha már azt leírod, hogy "kell még dolgoznunk azon, hogy a két nem jobban értse és tisztelje egymást", akkor jó volna ha akár csak jelét adnád annak, hogy ez vice versa is működik, tehát a nőknek is tisztelni kéne a férfiakat, a vívmányaikat(amiket ők is élveznek a nap minden órájában), a világukat és azok szabályait.
Jelenleg ennek semmi jelét nem látni.
Ma az van, hogy megy a femináci retorika minden blogból és mind megy egyből a Zindex/Origo címlapra, mert a liberalizmus burkába öltözött feminizmus ennyit enged és nem többet.
Ezzel szembemenő, férfiakat nem vadállatként vagy tökeit vesztett lúzerként ábrázoló írás sosem jut át a szűrőkön.
Nagyon erősen túllőttetek már a célon, ennek köszönhető a sok egybevágó komment.
Szalahaddin 2016.09.27 13:37:49
@HighTroller: Nem számít, hogy milyen nemű írta, mert az ordas baromság nemtől függetlenül ordas baromság.
ha férfi mondja a feminista szart, attól az nem lesz kicsit sem hitelesebb.
A feminizmusnak kell megváltoznia, igazzá válnia, nem pedig papucs-szövetségeseket toboroznia.
  Foto: Circuito Fora do Eixo   Egy rendhagyó témakört választottam, amire nyugodtan mondható, hogy tabu a köbön. Természetesen most is egy általunk megélt élményt olvashatsz, amit igyekszem őszintén, de nem bántó stílusba csomagolni. Gáborral november - december hónapokban többször…..
Az ember azt gondolná hogy a társkereső oldalra azért regisztrálnak az emberek, hogy párt találjanak, akár csak egy estére. Ki kell, hogy ábrándítsalak, rengeteg férfi sosem jut el az első randiig. A jobb érzésűek talán nincsenek is tisztában vele, hogy számukra már régen nem erről szól a…..
Szalahaddin 2016.09.21 17:41:52
@nem a szőke: Ez most egy kissé kaffkai számomra. Hol alázlak téged?
Mindegy. Ha mára neked lett kiosztva az áldozat szerep, ám legyen :)

"Alapvetően szerintem abban vagy eltévedve, hogy azt hiszed, csak szegény férfiaknak van nehéz dolga."
Nem, kicsit sem. Azt hiszem, hogy a férfiaknak van jóval nehezebb dolga és a nők miatt, de nem csak nekik nehéz.
Természetesen nem is minden férfinek, mert egy nagyon kis részüket piedesztálra emelitek egyetemesen.
De komolyan mondtam a kísérletet. Szeretném, ha egy 21. századi önhitt nő állna szemben a többi 21. századi önhitt nővel. Érdekelne a végeredmény. Érdekelne, hogy mennyire vesznél el attól, hogy te a lelked egy darabját adod át, de azt szóra se méltatják... aztán ugyanez még százszor egymás után.

Erre még reagálnék: "... éjjel nappal dolgozik, egyszerűen nincs ideje, nincs lehetősége másra, mint feljelentkezik egy társkereső oldalra. És megpróbálja megtanulni a szabályokat, "
Nos ez nem igaz, épp ezt írtam korábban. A nők kicsit sem akarnak szabályokat tanulni.
Pl. minden nő számára evidens, hogy ha ő nem válaszol valaki levelére, akkor ő korrekt volt, ellenben ha valakivel már beszélgetnek, aki hirtelen nem válaszol többé, az földöntúli bunkóság. wtf?
Vagy elvileg a társkeresőben illene a nőknek is kezdeményezni, mégis valahogy ez a lépcsőfok kimarad(kivéve persze bizonyos jellegzetes férfiképek hatására).
Amit én láttam, hogy a nők jelentős része so called ego-boost-ra használja az egészet, vagyis csak léleksimogatás, önbizalom növelés(bármi áron), másik része viszont szó szerint a csodát reméli. Csoda alatt valódi félistent értek, már a miheztartás végett.
Rebesgettek olyan városi legendákat, hogy normális, párt kereső, valamit áldozni is akaró nők is vannak ott, de én ezzel soha az életben nem találkoztam. Valóban soha nem láttam ilyet.

Volt egy kolléganőm, akinek kissé Down-kóros feje volt és valóban eléggé egyszerű nő volt 30 felett.
Alakra is amolyan amorf-elhízott, szóval szimplán csak taszító.
Ő évekig keresett a neten, néha be is számolt róla és persze nyafogott, hogy tényleg sehol egy normális pasi. Végül összejött valakivel és utólag úgy mesélte, hogy áldja az eszét, amiért leadta az igényeit. Egy olyan hivatásos katonával jött össze, aki engem simán kenterbe ver, be is mutatta.
Tehát értsd, amit mondani akarok, hogy több kategóriával alattam lévő nő egy fölöttem több kategóriával lévő férfire mondja, hogy megérte lejjebb adni. Elgondolkodtató, hogy mit gondolhatott rólam, aki bottal se piszkálná meg, nemde?
Akkor az milyen jó kérdés, hogy aki valóban az én kategóriám, az vajon kit tartana a saját kategóriájának?
Viszont legalább ez megmagyarázza, hogy miért nem kaptam soha egy választ sem. Sem a csinosaktól, sem pedig a fenti kolléganőmhöz hasonló telesz.rt zokni-forma nőktől.
Szalahaddin 2016.09.22 13:47:47
@Réka ‎: Nos rendben, ahogy érzed.
Ettől még a kettős mérce megmarad és nem, hogy nem oldott meg semmit sem ez blog sem, hanem csak ügyesen bedugta a fejét ugyanabba a homokba, mint mindenki más.
Te nem lehetsz felelős mások cselekedeteiért, hozzáállásáért, de a nők mégis azért nem válaszolnak a férfiaknak, mert "olyan sok rossz tapasztalatuk" van korábbról.
Ha a nő nem válaszol, az rendben van, ha a férfi tűnik el csetelés után hirtelen és szó nélkül, az nincs rendben.
A nők hazudozhatnak a korukról, súlyukról, profilképükkel, de a férfiak magasságát illetően elég magasan ragad az a csúszka.
Ha egy nő valamire nem hajlandó az ágyban, attól még ő lehet ugyanolyan jó, de ha a nőnek nincs hüvelyi orgazmusa, az kizárólag a férfi hibája lehet(hiába tudjuk, hogy azt a nőknek tanulni kell).
Ha valakinél nem kezdeményeznek, az csak gyáva férfiakkal van körülvéve, sosem vele van a gond.
A blogger is nagy kanállal enne, inna a férfiak kontójára és örömmel konstatálja, hogy ez egy ilyen dolog, a férfi fizet, hisz így van évszázadok óta, de azért egyenlő fizetéseket mindenkinek.

Vajon a fenti kérdésekről miért nem folytatnak soha beszélgetést a nők? Nem furcsa ez?
Hallottál valaha is olyat nőtől, hogy "hú, lehet, hogy ebben mi most ludasak vagyunk..."?
Szóval te sem? Ha viszont nincs ilyen, akkor feltételezhetjük, hogy nincs is a nőkben önkritika. Talán maguk sem tudnak róla, hogy amit csinálnak, az adott esetben rossz, igazságtalan, hamis.
Ha majd látok rá példát, hogy a nők valamiféle önelemzésben kezdenek, elkezdek én is hinni annak, hogy vannak válaszoló, kulturált, kedves nők is a társkeresőkön, akikért megéri felmenni, de addig nem.
Addig minden nőt default önámítónak látok és amennyire mindig kollektíven érvényesek a fenti kettős mércés esetek, ugyanannyira kollektíven ítélem meg én is a nőket.
Ha százból egy nő lenne, aki kezdeményez a saját szintjénél és viseli az elutasítást is, fizeti a maga fogyasztását, sőt ő hívja meg a férfit, válaszol mindenkinek a levelére(és viseli, akár egy férfi, hogy sok-sok hulladékba fog belebotlani így), 170 alá is képes betolni a magassági csúszkát, igyekszik erősíteni a hüvelyét... akkor majd visszatérek a témára, de ez nagyon, borzasztóan messze van. Ne feledd, hogy ezek csak olyan elvárások, amik a férfiak számára kötelezőek, semmi több...

Na de mindegy, úgy érzem, hogy én vagyok egyedül fölösleges ezen a fórumon és nem akarom rontani a hangulatot. Ti nyugodtan értsetek egyet, nekem ezzel nincs semmi bajom.
Amit akartam, fentebb már elmondtam.
Meggyőzni nem akarok senki, csak gondolatot ébreszteni, ízelítőt adni abból, hogy a Szép, új világotok egy másik szemszögből nem pont olyan, mint amilyennek ti látjátok.

Mindenkinek hosszú és boldog életet kívánok!
Felvezetés: A jelenlegi viszonyok között azért az egész nyírjuk ki Ákost, mert ellene van a női emancipációnak történet elég furcsa. Mire gondolok? A bevándorlásra. Kíváncsi leszek a mostani bevándorlók mit is gondolnak majd a női egyenjogúságról. Arra mi lesz a reakció? Ha…..
Nem is gondolnánk, mivel lehet legkönnyebben „megszerezni” egy nő telefonszámát. Aki eddig minden trükköt olvasott, most megkapaszkodhat. Egy 2014-es vizsgálat nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy manipulált kutatással tesztelje, milyen hatással van a nőkre egy kisgyerekkel mutatkozó férfi. A…..
Az origon megjelent ma egy cikk a magyarországi albérletárak emelkedésével kapcsolatban. Innen megtudhatjuk, hogy például Debrecenben a havi átlagjövedelem 68%-át kell albérletre fordítani. Ez valami hihetetlenül magas arány. Sajnos az ország keresettebb részein hasonlóan nyomasztó…..
Szalahaddin 2015.12.08 01:24:53
@molnibalage:
Sztem deviza lesz az a valuta.

Sztem ez egy ilyen biztosítós agymosó duma volt amúgy.
Teljesen igaza van az egyik hozzászólónak: anno ennél durvább számokkal etették a népet a frankhitel idejében és valljuk be, ha nem lett volna a válság, ma mindenki a seggét verné a földhöz örömében, hogy mekkorát kaszált.
Arra akarok rávilágítani, hogy 10éves távlatokat úgy számolni, hogy a havi x-et beszorzod 120-szal, nos elég amatőr dolog, esetleg szándékos csúsztatás.

Amúgy ha már 10 év, olyasmit is betehetnél a képletbe, mint hogy megnősülsz, gyereked lesz és kitesz az asszony.
Ha ilyenkor csak albérleted van, akkor máris jóval kevesebbet buktál.
Esetleg a gyerektartást szorozd be 10 évvel...
Hogy teljesen megértsük a minket körülvevő univerzumot, fárasztó feladatnak tűnik. Bár sok kérdésre választ találtunk már – miért esik le az alma a fáról? hogyan keringenek a bolygók a Nap körül? miért látjuk kéknek az eget? – mégis ahhoz, hogy megismerjük a világegyetem összes titkát, garantáltan…..
A tökéletes orvos kiválasztása soha nem egyszerű, de talán akkor a legnehezebb, amikor nőgyógyászt keresünk. A nőgyógyászati vizsgálat egy intim és személyes kitárulkozás, így nem mindegy, hogy ki ül a vizsgálati szék másik oldalán... Bár hazánkban elvileg szabad az…..
Szalahaddin 2015.11.28 16:53:24
@Hóhér az utolsó barátod:
Az én barátnőm is ugyanígy van ezzel, de ezt nem tudom igazán megérteni.
Ennek sok köze nincs a szexhez és talán egy nő jobban át is érezné, hogy min megy keresztül egy-egy vizsgálat alatt.
Egy újabb bulletpoint a listámon azon dolgokról, amiket sosem fogok megérteni a nőkben.
Népszerű hazugság terjed az interneten. Nem, ezúttal nem a chemtrailről vagy a rákot gyógyító barackmagról van szó, de hasonló kaliberű blődli borzolja a gondolkodó emberek kedélyeit. Fidesz-közeli hírportáloktól szélsőbaloldali blogokig sokan megosztották a „hírt”, hogy…..
Szalahaddin 2015.11.05 14:02:51
AntiPecksniff
A tiedre muszáj volt reagálnom, mert te úgy vagy hülye, ahogy más senki.

Szóval kérdőívekből összerakott statisztikákat idézel?
Bravo, vagy ntom, hogyan kéne erre reagálni.

"Az iskolai végzettség szerinti összevetés azt mutatja..."
Szóval hogyan képzelted ezt?
Vagyunk 100-an a hipeközgazdász szakon, elvégezzük. 50 nő, 50 férfi, éljen az egyenlőség.
Az 50 nőből 25 elmegy tanárnak (és csak 25 marad a szakmában), akkor miért is kéne nekik ugyanakkora bért kapni, mintha vállalták volna a stresszesebb melót a versenyszférában?

"...bármilyen végzettséggel is rendelkeznek, a nők legalább 25%-kal alacsonyabb fizetésért dolgoznak átlagosan, mint férfitársaik..."
Arról van statisztikád, hogy a nők mennyivel szívesebben vállalnak kockázatmentes, stresszmentes, nem versenyző állásokat?
Érdekes, hogy a magasabb fizut irigyled, de a nehézgépek rádesésének kockázatát, a 16 órás vezetést az autópályákon vagy a szörnyű körülményeket egy bányában annyira nagyon nem...

"A pozíciószintek szerinti összehasonlítás szerint az olló a képzeletbeli hierarchia csúcsa felé egyre inkább nyílik"
Ez a kedvencem.
Szóval ha jól értem vettetek 2 Bid managert X cégnél, és kivontatok. Volt benne súlyozás a tapasztalatot illetően? hogy milyen iskolából jött? áh, gondolom ez kimaradt, de nem is számít, nem erre voltál kíváncsi, ezért ceteris paribus vettél mindent, amit lusta voltál vizsgálni(vagy nem támogatta meg a kívánt végeredményt).
De menjünk tovább. Vettél 1-1 Bid managert X és Y cégnél. Itt vizsgáltad, hogy vajon ugyanazt jelenti-e a két pozi? Azt vizsgáltad, hogy az adott cégeknél milyen fizetési sávokat határoztak meg ezen job description-ök alatt?
És a tapasztalat, iskolázottság?
Nem, gondolom csak összeadtatok, kivontatok, majd trécseltetek a gonosz, elnyomó pasikról egy forró csoki mellett a nap további részében...

Bűzlik ez már így is eléggé, de a legfontosabb feature tagadásával végképp elszállt minden hitelesség.
Paraszt leszek és nagybetűvel írom: BÉRALKU!
Senki nem kényszeríti a nőket, hogy kevesebbet kérjenek. A te bénaságodért miért valaki más a hibás? Sőt, miért kell rendszerszintű összeesküvést vélni ott, ahol te egyénileg nem vagy elég pofátlan, hogy bekérd a magasabb összeget?

vagy hogyan képzelted a megoldást?
A női béralkura vonatkozzon egyedi szabály, hogy amit bemond, annak a 120%-át kell figyelembe venni?
Vagy legyenek "női magasabb sávhatárok"?

Amiatt miért nem rinyálsz, hogy az SSC-kben sokkal több nő dolgozik és így a nők miatt magasabb a férfiak közt a munkanélküliség?

Megannyi kérdés, de persze érdemi válasz sosincs, csak körbehivatkozás egymás hamis statisztikáira, mert az olyan jó, amikor a nők összezárnak, még ha egy mocskos célért is történik...