Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mimas

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt péntek este felcuccoltunk, és kimentünk Björk szüleivel a pilisvörösvári faházukhoz. Vasárnap estig ott voltunk, és közben nagyon-nagyon intenzíven vasalgattam az idegeimet. Tökéletes volt, és ezen el is gondolkodtam. Mert, ugye, itt nem valami kurva drága wellnessizé…..
Gale Anne Hurd nevét nyugodtan lehet a minőség szinonimájaként is emlegetni, a producer olyan filmek és sorozatok mellett bábáskodott, mint a Terminator-franchise, az Aliens, a Mélység titka vagy a The Walking Dead. Most a Fox International és az F/X társaságában készít el egy jónak…..
zoli voltam Kedves Tatár Csilla! 2011.05.20 13:00:00
Vannak pillanatok, amikor igenis fel kell állni, egyes arcokba beleüvölteni, néhány ajtót bebaszni. Ha mód van rá, akkor úgy, hogy Hajdú Péter feje is az ajtónyílásban legyen.Mondom ezt úgy, hogy nekem papírom van róla, hogy mindennemű feminista mozgalmárságtól mentes, Geréb…..
zoli voltam Figyelem! 2011.04.28 22:03:00
Ki nem kapott még levelet tőlem? :) ..
Mimas 2011.05.02 16:18:06
zoli voltam Gumicukor 2011.04.29 06:31:00
Ha valaha fontos ember leszek, amolyan "ügyeket eldöntő" meg intézkedő faszi, akkor minden szorító, égető gond dacára ezt venném legelőre. A gumicukor-ügyet. Nem vicc. Van ugyanis egy olyan, nyilván naiv, leegyszerűsítő, okkultista magyarázatom a bajainkra, hogy…..
Helló Tibi,„igaz történet ihlette”.balage_81Hazánk új álompárjaMég csak két hónapja ismerik egymást, mégis kicsattan a boldogságtól Magyarország két ismert arca, Harangozó Zsolt üzletember és Kunfi Mariann, a Celeb vagyok, nyald meg a talpam…..
Ez a bejegyzés elméletileg a tv2 új műsoráról, illetve az azt beharangozó buliról szól - gyakorlatilag meg arról, hogy a tököm se akarna celeb lenni. Jártam én már sokféle rendezvényen, de mégis a most hétfői volt az első olyan alkalom, amikor egy random elhajított kalapács…..
Björk új órája. Ő le is tudja olvasni róla az időt...
Mimas 2011.04.03 18:33:46
...boldog névnapot kívánok magamnak, mivel mindenki más a kurva hóvirágokkal lesz elfoglalva úgyis.Ilyenkor annyira együttérzek minden Ádámmal, Évával és Szilveszterrel. Nekik is einstandolták a névnapjukat. ..
zoli voltam Egy bazsalikom élete 2011.02.26 16:33:00
 Tavaly májusban vetettük el a kis bazsalikom-magokat. Előtte csak már "kész" növénykéket vettünk a boltban, amiről nem tudtuk olyan tempóval nyírni a leveleket, ahogy döglött a cucc. Komolyan, az mintha egy lavór Cloroxba lett volna beleállítva, annyira…..
Honnan jöttél, mire költenéd, tudsz hangosabban is beszélni? Utolsó kör az élő adás előtt.Voltak ugyan fogalmaim arról, hogy miként zajlik a versenyzők kiválasztása a tévés vetélkedőknél, de szombat délután azért sokat tanultam-tapasztaltam. Rényi Ádám, A 40 milliós…..
zoli voltam Megint beteg :( 2011.01.26 10:34:00
Őszintén a faszom tele van már ezzel, alig egy hónapja a lázas-fosós betegség, most meg ez a meghűléses vagy mi.Hajnali egyig forgolódtam (közben szegény Björk is nyugtalan volt, kaptam is tőle éjfél körül visszakézből egy tockost - néha kung-fuzik álmában), aztán picit…..
zoli voltam Beteg 2010.12.29 11:58:00
Önmagához méltó módon búcsúzik az év: benyeltem valami kurva vírust, a visszautazásom reggele-délelőttje folyamatos fosással telt (bocs), elképesztően szarul voltam. Lassan gyógyulok azóta. Persze ilyenkor késik majdnem egy órát a vonat is, hogy dögölne meg…..
zoli voltam Malackacaj 2010.12.16 11:17:00
Kérlelhetetlen, noszogató fémes hűvösséggel bújik a tenyeremben a csengettyűs végű kiskanál, amit egy luxemburgi hátizsákos túra során egy hermafrodita zimbabwei hastáncostól kaptam, miután hajnalig visított a kezünkben a körfűrész egy alagsori melegbárban. De most nem erről…..
zoli voltam A mi napunk 2010.12.05 21:01:00
Amikor már a szakállamig ér a szar, munkát munkára megállás nélkül, hajnalban is, este is, hétvégén is, akkor Björk néha fellázad, és beváltatja velem az ígéretemet, miszerint ez a vasárnap (amit először csütörtökre ígértem) a mi napunk lesz. Persze nem csak úgy leül…..
Ma délután a tv2-nél jártam titkos misszióban - kipróbáltam az új vetélkedőjüket! Fények, fanfárok, és 21 milliós bukás szeretett Békásmegyerem miatt. Fasza volt, egyébként.Pár napja kaptam egy levelet a tévé PR csoportvezetőjétől, hogy lesz ma ez a sajtótájékoztató,…..
Volt nekem egy tévészerelő haverom, ő mesélte, hogy amikor nyugdíjas mamák telefonáltak neki, hogy baj van, Zsoltikám, nagy baj van, akkor tízből kilencszer a következő volt a probléma:A mama kis horgolt csipketerítővel díszítette a tévét - A kis csipketerítőre rárakott egy…..
Mimas 2010.11.22 17:35:11
@dex.ion: igazat adok, csak felhorgadt bennem a született demokrata.
Mimas 2010.11.22 17:53:18
@Anti Anyag: de hát hadd nézze végig, ne ítélkezzünk már, ráadásul a Harry Potter nem rossz film. A szünetekben meg legfeljebb eszik-iszik-pisilni megy. Nem mindenki kőbunkó, aki tévén nézi ezeket, de nem biztos, hogy akár a lehetőségei, akár az érdeklődési köre miatt letölti, vagy akár megveszi a filmet.
Viszont Cenzorék ne akarják megszabni, milyen részek nem valók az ő szemecskéjének.
Mimas 2010.11.23 11:48:46
@Ringlósztár: (tőlünk elvették a BBC-t, a francba, az Afterlife-ot azóta sem bírom megszerezni)
Én a Hatodik érzéknél estem ki az ágyból, mikor vagy 20 perc eltűnt. Biztos mert ijesztő volt, ja, hogy az egész film az?
zoli voltam Egyél még, Zoli! 2010.11.21 18:51:00
Björk sajnos beteg, nekem sok a munkám, egyebekben nagy újság nincs. De egyébként is a kicsik a fontosak.A szombat azért jól sikerült, voltunk Békáson, nagyon finom pörkölt nagyon finom nokedlivel, meg hozzá piacos savanyú, természetesen rengeteget ettem. Mostanában egyébként is…..
zoli voltam Edzésteszt: Krav-Maga 2010.11.01 13:06:00
Szép őszi szombat, 3órányi izzadás a pincében, izraeli-magyar önvédelmi szisztéma. Tegnap Krav-Maga szemináriumon jártunk. Van nekem egy közepesen érdekes kapcsolatom a verekedős sportokkal, egyszer majd mesélek erről is bővebben - nem vagyok egy megszállott harcművész, de a…..
Mimas 2010.11.01 18:29:19
Mimas 2010.11.01 18:58:32
@zoli vagyok: jóvanna, a jelentése kibővült, tessen utána nézni a wikin.
Fotó is lesz? Izgi.
medwe szilánkok Falusi mozi anno 2010.10.31 09:53:00
Hihetetlen, hogy nem is olyan régen még jól meg lehetett élni a mozik előtti jegyüzérkedésből. Egyszerű volt a recept: a jegyüzér adott egy kilót a pénztárosnak (a kiló akkor pénzben száz forintot, a száz forint pedig egy hétvégéi bevásárlást jelentett), a pénztáros pedig…..
Mimas 2010.11.01 09:53:41
Te isaszegi vagy? Emlékszem a mozira, recsegős székek, miegymás. Az iskolából is vittek minket, és jól kellett viselkedni...:)

@Algopirin: a kertmozi máshol volt, amiről itt szó van, az a "rendes" mozi.
A videózásra emlékszem, konkrétan a BMX banditák című opuszra, ott sikerült az első sorban ülnöm.:)
Mimas 2010.11.01 10:59:38
@Algopirin: én '79-ben kezdtem az iskolát, akkor még pár évig volt, de pontosan nem tudom. A Madách utcában, kicsit feljebb a mostani múzeumnál volt, most azt hiszem, valami tornacsarnok van a helyén. Szemben a Petőfi utcával. Ha jól emlékszem.

maps.google.hu/maps?q=isaszeg+mad%C3%A1ch+u&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=2117+Isaszeg,+Mad%C3%A1ch+utca&gl=hu&ei=zI3OTI2bHIzCswaJuOyWCA&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBcQ8gEwAA

Talán itt.
Mimas 2010.11.01 17:59:53
@az igazi medwe: akkor jól emlékeztem, a tornacsarnok van most ott. Ezer éve nem jártam arra.

@Algopirin: igen, régebben mindenki ismert mindenkit. Most már nem.
- interjú Szirtes Mónikával, a Klájszter utcai Szirtesék mindennapjai című nagy sikerű gyermekkönyv szerzőjével Sietősen lép be a hangulatos dél-kelet pesti cukrászda nagyüveges ajtaján. Arcán nyoma sincs fáradtságnak, sokkal inkább kiegyensúlyozottság és – talán…..
Szoktam néha megdöbbenni azon, mennyire klisé nélkül vagyunk, mennyire esetlegessé nő az, aki vagyok - és egyszerre mégis mennyire zsinóron húzza az idő, a múlt és a ma, hogy épp ki vagyok. Egyfelől, ugye, nem hoztam semmit. Nem unikum, erről szól a Fight Club is, a…..
zoli voltam Keddi gyors 2010.10.05 10:17:00
Az, hogy a Hollán Ernő utca sarkán, a falon rögtön egy lámpaernyő-készítő hirdetése fogad, minimum kérdéseket vet fel, de nincs most erre időm. Rohanás van.Az elmúlt hetek jellemzően úgy teltek, hogy semmire se volt időm - ebben most sincs különösebb változás, de muszáj már…..
-Apu, Apu, mikor lehet már kutyánk? Annyira szeretnék egy nápolyi masztiffot meg egy magyar vizslát... meg macskát meg mindent! -Majd ha kertes házunk lesz, akkor. Akkor mindent lehet. De ide, a lakásba nem hozunk állatot, annak nem itt van a helye.     // // Ismerős…..
Mimas 2010.10.05 15:11:04
@Jerky_Master: ha egész éjjel "szellőzött" márpedig szellőzött -, akkor legfeljebb egy lángszóró tudná felmelegíteni az ülőkét, készüljön akármiből:).

@Ringlósztár: ennél csak a londoni "old cottage" ház volt jobb. Szimpla ablakok ("nálunk hivatalosan nincs tél, csak minden évben meglepődünk"), fűtés a fürdőszobában nincs, ellenben kettő darab ablak igen. Fütyült a szél, miközben zuhanyoztam. Hangulatos volt. Ehhez képest az itteni fűthetetlen vizes helyiségeket legalább be lehet lehelni...
Mimas 2010.10.05 15:18:41
@Brother Love: európai ember azt nem értheti, valószínűleg azért, mert nincs értelme.
Mimas 2010.10.05 15:20:27
@Brother Love: (eltűnt az éterben a hsz.) európai ember azt nem értheti, valószínűleg azért, mert nincs értelme.
Tudomásul véve, hogy a blog, mint műfaj, túl van már a zeniten, és a nem is olyan távoli jövőben el fog múlni, mint a tamagocsi (oké, annál azért picit hosszabb-nagyobb hatású dologról van szó), egyelőre még matatnék a maradékban, ajánlva három fasza blogot.Szó se róla, nem…..
Mimas 2010.09.24 12:59:13
Nekem is van kedvenc amerikás blogom: eletamerikaban.freeblog.hu/ Szintén egy intelligens, kedves hölgy írja.

Öööö, muszáj mindig ijesztgetni, hogy nem lesz blog? :) Én ugyanis nem vagyok fenn közösségi oldalakon. És valószínűleg nem is leszek.