Regisztráció Blogot indítok
Adatok
managercoach.hu

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Krisztusban van az, ami által felfedezzük, hogy kik vagyunk, és milyen célból élünk” (Ef 1,11 The Message fordítás). Az egyetlen mód arra, hogy megtudd ki vagy, és hogy mi a célod az életben, az az, hogy Jézus Krisztusra tekintesz. Miért? Mert ő alkotott téged. „Erre a Fiúra nézünk, és látjuk…..
„Mert ha valaki csak hallgatója az Igének, de nem cselekszi, olyan, mint az az ember, aki a tükörben nézi meg az arcát. Megnézi ugyan magát, de elmegy, és nyomban el is felejti, hogy milyen volt” (Jak 1,23–24). Mikor néztél utoljára tükörbe? Valószínűleg minden nap belenézel, sőt talán egy nap…..
“A szeretet soha nem adja fel, mindig hisz, mindig remél és mindent eltűr.” (1 Korinthus 13:7, NLT fordítás) A szeretet lehet nagyon kimerítő is. Ne hagyd magad senkitől megtéveszteni, aki az ellenkezőjét mondja. Az a szeretet, ami igazán más, mint a világi szeretet, kiborító lehet. Néha…..
„Csordultig van poharam. Bizony jóságod és szereteted követ életem minden napján.” (Zsoltárok 23:5-6, NIV fordítás) Túlcsorduló az életed? Ha olyan vagy, mint a legtöbb ember, lehet, hogy túlcsordulsz, de nem a jósággal. Olyan sok ember ír túl sok előjegyzést a naptárába, túlköltekezik a…..
„Ne csak mutasd, hogy szeretsz másokat, hanem valójában szeresd őket. Gyűlöljétek a rosszat, ragaszkodjatok a jóhoz. Őszinte ragaszkodással szeressétek egymást, és örömmel becsüljétek meg egymást.” (Róma 12:9-10 NLT fordítás) Amennyiben maradandó változást szeretnél…..
„Nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, ami Isten szájából származik”. (Máté 4:4, NLT fordítás) Ha azt szeretnéd, hogy egészséges legyen az elméd, akkor az igazsággal kell táplálnod. Mindannyian tisztában vagyunk a táplálkozás fontosságával. A jó ételek és a megfelelő kalóriák…..
"Ha azt gondoljátok, túl fontosak vagytok ahhoz, hogy segítsetek valakinek, becsapjátok magatokat. Annyira nem vagytok fontosak" (Galata 6:3 NLT fordítás) Istent nem nyűgözi le a munkahelyi beosztásod. Ő a szolgálatodban gyönyörködik. A Galata 6:3 azt mondja: "Ha azt gondoljátok,…..
'Isten a kezdetektől úgy határozott, hogy azok, akik Őhozzá jönnek - és mindig is tudta, hogy ki fogja ezt tenni - olyanokká váljanak, mint az ő Fia.' (Róma 8:29a, TLB fordítás) Isten azért teremtett, hogy olyanná válj, mint Krisztus. Azt szeretné, ha lelki-szellemi értelemben felnőj! Ezt mondja…..
Boldogok az alázatosak, mert ők öröklik a földet." Máté 5:5 (NIV. fordítás) Ha olyan döntéseket akarsz hozni, amik erősítik egészségedet, ráadásul jól és egészségesen szeretnéd érezni magad, akkor meg kell tanulnod alázatosnak lenni. Máté 5:5 azt mondja "Boldogok az alázatosak, mert ők öröklik a…..
"Engedjétek, hogy a Lélek megújítsa a gondolataitokat és hozzáállásotokat." (Efézus 4:23, NLT fordítás) A változáshoz újfajta gondolkodásmódra van szükség. Ahhoz, hogy változzunk, meg kell ismerjük az igazságot, el kell kezdenünk jó döntéseket hozni, de az is kell, hogy megváltoztassuk azt,…..
"Tiszteld meg az URat azzal, hogy bevételedből először neki adsz” (Péld. 3:9 TLB fordítás) Azért adjuk oda Istennek a pénzünket - azért fektetünk Isten kincstárába - hogy kifejezzük tiszteletünket. Igazából mi semmit nem adhatunk az ÚRnak, mert minden az övé és Istennek bizonyosan nincs szüksége…..
"Légy nagylelkű: fektess jó cselekedetekbe, a jó cselekedetek hozama magas. Ne halmozd fel a javaidat, oszd szét magad körül. Légy áldássá mások számára!” (Prédikátor könyve 11:1-2 – MSG fordítás)" Isten azt akarja, hogy a pénzed egy részét a szükségben élők megsegítésére használd. Isten nem…..