Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medvesíp

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú évek óta dolgozom többed magammal a digitális magyar zsolozsmán. Erre a Magyar Kuríron azt olvasom, hogy „Antonio Spadaro jezsuita szerzetes, aki XVI. Benedek nevezett ki a Kultúra Pápai Tanácsa és a Tömegkommunikáció Pápai Tanácsa konzultorának, a Cyberteologia című…..
Lukács Ervin 1928-2011 Pénteken, 83 éves korában elhunyt a hazai karmesterek Nagy Öregje, nemzedékek nagymestere: Lukács Ervin. A szombat este kilenckor a MÜPA színpadára lépő Budapesti Fesztiválzenekar is szép megemlékezéssel indított, először…..
Üdv! Korábbi munkahelyem áldatlan viszonyait szeretném bemutatni Nektek. Egy - akkor jól futó - internetes hírportálhoz kerültem újságírónak. Első munkahely volt, örültem, hogy egyáltalán elhelyezkedhettem, nem törődtem a "formaságokkal". Munkaszerződést ugyan…..
Medvesíp 2011.01.03 13:10:09
@movhu: "Az ezen a blogon található postok nagy része úgy kezdődik, hogy a delikvens leírja, hogy miként lett részese a annak, hogy a munkáltatóval közös meglopták az államot és a többi állampolgárt, majd folytatódik azzal, hogy a végén hogyan szívta meg, hogy ebben részt vett."

Mélységesen egyetértek!

Nem értem viszont, hogy a postok 99%-ában miért nincs nevesítve a cég vagy vállalkozás, ahol a méltánytalanság történt? Hiszen a a szemét munkáltatónak számolnia kéne azzal a negatív "reklámmal" amit ez jelentene, talán nem érezhetné annyira "nyeregben" magát.

A fizetés "visszatartás" trükközés stb. meg sajnos egyre terjedő "népsport" lett - de amíg a hazai munkavállalók többsége birkanépség (érts 0 összefogás..), addig ezt meg is teszik..
Medvesíp 2011.01.03 13:58:58
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): attól, hogy "ezerszer le lett írva" még a nevesítés nélküli postok szimpla rinyálások maradnak számomra.
Medvesíp 2011.01.03 23:36:12
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Semmi gondom a szövegértéssel - a véleményem ugyanaz maradt, ha ez zavar ne olvass el, használd a PageUp, PageDown gombokat..
...persze nézőpont kérdése, a lényeg, hogy a bré melyik végén állunk. Ha haszonélvezők vagyunk, akkor ez az ország egyik legjobb állása, ha (adó)fizetői, akkor bizony -finoman szólva- a picsába küldjük az illetőt.Az állás nem itthoni, hanem Brüsszelben található, a cehhet…..
Medvesíp 2010.08.04 11:01:46
@index-cenzura.biz: Azlrt a "tirbacipő és mackónadrág" meg a 10k UER fizetés + A6 ! bérelt kéró (több milliós berendezéssel inclusive pezsgősvödör) között elég nagy a differencia...
Azt sem értem, hogy 10 000 eurós fizetés mellett miért nem tud a fazon saját maga lakást bérelni.
Mitől olyan qrva "magasan képzett" szakemberek ezek?? Talán tudományos fokozatot szerzett a Közgázon? Meg mi az a mérhetetlen haszon, amit az ilyenek "hoznak"? Ha ezzel a királyi apanázzsal vetem össze, akkor nem értem, miért beteg a magyar gazdaság, hiszen ilyen "kiválóságaink" folyamatosan (még alvás közben is) virágoztatják fel kicsinyke hazánkat...
Medvesíp 2010.08.04 11:04:27
@Medvesíp: bocsi, helyesen: tornacipő (tirbacipő helyett..)meg EUR (nehezen megy a hejjes irrás, na..)