Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chronostyle

37 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TAG Heuer karórák – TAG Heuer karórákat viseltek a magyar mozi sztárjai! – A Pesti Balhé című egész estés magyar mozifilm a Másnaposok szellemében készült, de igazi magyar ízekkel, kíváló magyar színészekkel. A magyar vígjáték a 2020-as nyári moziszezon igazi befutója. A film középpontjában egy…..
Watch de Luxe MontBlanc Bohéme 2019.07.19 15:59:59
A Márkáról A Bohème kollekció első ízben új, 34 mm-es méretű, példája a nőiesség és a csillogás. A Montblanc Bohème dátum automatikus jelzi a hagyományos levél- és baton alakú bluett kezekkel töltött órákat, perceket és másodperceket, és egy dátumot mutat egy egyedülálló elliptikus nyíláson hat…..
Watch de Luxe IWC 2018.12.16 18:01:11
Watch de Luxe Zenith 2018.12.16 17:33:24
 ..
Watch de Luxe Cartier 2018.12.16 17:25:37
Gyermekkori hősök, zenei ikonok… Mindenki ismeri az Alec Monopoly által megformált karaktert. De a saját arcát mindig kendő és kalap fedi. Az anonimitás érzése, amely közvetlenül az utcáról származik, csakúgy, mint művészete. Graffiti művészként New Yorkban börtönbe zárás veszélye mellett dolgozott...
Az elmúlt két évtizedben a mobiltelefonok hatalmas karriert futottak be. Egyszer csak a mobiltelefonnal fényképeket lehetett készíteni, majd azon kaptuk magunkat, hogy az okostelefon majdnem teljes egészében kiszorította a hagyományos mobiltelefonokat. És mára azzal kell szembenéznie a…..
Bizonyos divatkiegészítők nem a XX. századi tömegtermelés kultúrájának szülöttei. Vannak olyan kiegészítők, amelyek már évezredekkel korábban is léteztek és használták őket. Tipikusan ilyen a női táska. Az emberi civilizáció hajnalán is nagy szerep jutott a kis zsákoknak, amelyet mind a két nem…..
  A GUESS márka Georges Marciano által alapított vállalkozás, amit a testvéreivel alapított 1981-ben. A terjesztésért és a reklámozásért a testvérei Armand és Paul feleltek. Georges tervezte a ruhákat, Armand a disztribúcióért felelt, Paul a reklámért. Korábban Franciaországban volt MGA néven…..
A Mexikói Nagydíjat a TAG Heuer által szponzorált Max Verstappen nyerte, aki megismételte ezzel tavalyi sikerét. A Mexikói Nagydíj rajtjánál száraz pálya fogadta a mezőnyt, volt esély arra, hogy esni fog az eső, de végül nem érkezett meg...
A Mont Blanc International GMBH egy nemzetközi vállalat, amelynek a székhelye Németországban található. Íróeszközöket, luxus íróeszközöket, órákat, ékszereket és bőrárukat gyárt Németországban...
George Bamford egyike volt azoknak a gyerekeknek, akik megszállottan kutatták, hogy a dolgok hogyan működnek. Szétszedte a televíziót, a narancsfacsaró gépet és mindent ami olyan készülék volt, amit szét lehetett szedni. George Bamford a pályafutását mint fotós és tervező kezdte. A Bamford Watch…..
1918 ben alapította George G. Schaeren svájcban a MIDO-t. A neve a spanyol Yo mido szóból származik, ami azt jelenti, hogy „mérni”. Az 1920-as években a MIDO női órákat mutatott be, színes és zománcozott formában és modern pántokkal felszerelve, továbbá art deco stílusban készült férfi órákat…..
      Ultra könnyű, tartós és modern. Ezt a speciális szériát a híres Monaco Bamford vezeti, amely a következő hónapok során egyre gyarapodó kollekciót inspirálta. A Monaco Bamford három Aquaracer modellel kizárólag a TAG Heuer butikokban és a www.tagheuer.com oldalon érhetőek el szeptember…..
  Simon Baker ausztrál színész, az irodalom és a művészetek iránti fogékonyságát gyermekkorában sajátította el édesanyjának köszönhetően, aki angoltanár volt édesapja pedig művészként dolgozott. A középiskola után Sydney-be költözött és ott az egészségügyi főiskolán kezdett tanulni, de a filmipar…..
  1970-ben született Andre Kirk Agassi amerikai profi teniszező. 2011-től tagja a Teniszhírességek Csarnokának. Grand Slam-tornán egyesben nyolc alkalommal lett bajnok. Ő az egyike annak a hét teniszezőnek, akik mind a négy Grand Slam-tornát megnyerték. 17 ATP Masters Series tornát nyert...