Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V B T

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ha szakítani akar, elvárnám tőle, hogy legalább olyan nyíltan megmondja, mint az ilyen-olyan véleményeit szokta” - Levélírónknak semmi tapasztalata nincs abban, hogy mi a teendő, amikor valaki szünetet kér. Azt sem tudja, mit jelent, és mennyi ideig tarthat a dolog. Vagy csak…..
  Tegnap ért véget a HBO minisorozata, amely a csernobili atomerőben történt balesetet dolgozza fel: az első részben szinte percről-percre követjük az eseményeket, míg a későbbiekben a katasztrófa utóéletét ismerhetjük meg. A sorozatban egyszerre kapunk képet egy pártállami rendszer működéséről, a…..
Szeretnél a szépen berendezett, hangulatos erkélyeden pihengetni? Lehet, hogy kinyújtózni csak szűkösen fogsz tudni, de ne mondj le ezen álmodról, csak azért mert neked egy pici erkély jutott! Inkább tarts velem és engedd magad elvarázsolni! Inspirálódás után pedig valósíts meg a saját, mini…..
Lakóközösségben élni nem fenékig tejfel, bizony vannak embert próbáló időszakok és szomszédok. Ha a lakók úgy érzik, hogy nem bírják tovább idegileg vagy fontos üzenetet szeretnének átadni egymásnak tollat és papírt ragadnak és cetliket hagynak a lépcsőházban, hol vicces, hol agresszív köntösbe…..
A Homárra sok elképesztően szövevényes sztori érkezik, miközben a hétköznapok tele vannak rém egyszerű, egyértelmű fogyasztóvédelmi kérdésekkel is. GYIK rovatunkban ilyenekre adunk rövid, egyértelmű válaszokat.  Kedves Tékozló Homár! Interneten rendeltem egy mobil klímát, a bestbyte-tól, a…..
Segítség! Emberek! Tönkreteszik a Múzeumok Éjszakáját! Ez a kezdeményezés valami isteni! Volt. Amíg valami főokos rá nem jött, hogy nyitni kék. Nyitni a fiatalság és a nagytömegek irányába. Hozzuk be a parasztot a múzeumba! Félreértés ne essék, nem a földművesre gondolok, mert a földműves tud…..
Biztos te is jól tudod, hogy rengeteg apróságra kell figyelni, ha lakás átalakításról van szó. Egy csokorba gyűjtöttem azokat a tippeket, amik segíthetnek egy panel fürdőszoba-felújításban, hogy minden kellően praktikus, és az általad megálmodott csodálatos végeredményű lehessen...
V B T 2018.06.26 14:02:55
@freemanowe: Már csak azért sem jellemző, a panelek 90%-ban gáz van, amit negyedéves átalányban fizetnek és a többi rezsi elemhez képest nevetségesen alacsony. A panelban aki erről villanyra akar átálni nincs azzal tisztában, hogy ezután mennyibe is fog neki fájni egy húsleves megfőzése villamos energia árának függvényében is.

A legtöbb villanyra átálló panel lakó már bánja a dolgot, és visszaállna gázra. A legtöbb első (éves) villamosenergia (el)számoló számláig, vígan főz.
Amióta két éve észszerűsítése címen egységes állami kézbe vonta a kormány a szemétszállítást, azóta csak a baj van a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. számlázási rendszerével. Tavaly ilyenkor mi is írtunk arról az országosan fennálló abszurd problémáról, hogy a…..
V B T 2018.06.26 08:37:58
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:
Nem gyűjtögetek semmit, havi nettó 100-ból az a havi 2500 is érvágás volt, örültem, hogy ennyivel több marad kajára...
Az angol reptereknek régóta rossz hírük van, teljesen megérdemelten. Nyilván lehet szerencsénk egy-egy flottul sikerült érkezéssel, vagy indulással, de gyakoribb, hogy sík ideg az utas, mire túljut valamelyik procedúrán. Az elmúlt hetekben volt szerencsénk újra a szenzációs London-közeli fapados…..