Regisztráció Blogot indítok
Adatok
túramotor

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Széles utat! A hétvégén körbe gurultam a Balatont, két balesetet láttam. Mind a kettőben volt motoros érintettség, és mind a kettő kanyarban történt... Egy kezdő motoros egyik legnagyobb mumusa a kanyar. Hiába olvasol klassz beszámolókat arról, hogy a haverok mekkorát csapattak a közeli…..
Széles utat! Bárhonnan is nézzük, nem kevés értékkel gurulsz. Mint oly sok minden, ez is nyilván egyenes arányban van pénztárca vastagságával, de a pár százezer forinttól kezdve egy kisebb lakás ára is lehet a motor és a kiegészítők ára. Gondolom az is nyilvánvaló, hogy senki nem szeretné, ha az a…..
Széles utat! Fékezz okosan 2018.07.18 11:09:06
Széles utat! Angolosok előnyben, itt egy nagyon jó összefoglaló a témában:  Tapadjunk! Abban talán mindenki egyetért, aki ült már valaha kétkerekűn, hogy gyorsan menni könnyű, megállni nehéz. Az első necces kanyar után rádöbben az ember, hogy nem tud fékezni, legalábbis nem úgy, ahogyan…..
Széles utat! Mi van a ruha alatt? 2018.07.15 08:17:20
Széles utat!  Aláöltöző egyenlő: Pamut! Ez a régi doktrína, nagyanyáink, anyáink ezt sulykolták. Számtalan esetben igazuk volt/van/lesz, de tévednek ebben a kérdésben! Ha jót akarsz magadnak, nem pamutból készült cuccokban motorozol. Cotton kills! Igen, a pamut öl. Nem azonnal, de szépen lassan…..
Széles utat! Állsz a kedvenc motoros boltodban a sisakok előtt, és fogalmad nincs, hogy mit válassz...ismerős az érzés? Nekem igen. Ha szerencséd van, és jó helyre tértél be, segíteni fognak, és pénztárcádnak megfelelő kupakkal fogsz távozni. Ha és amennyiben minden jól…..
Széles utat! Soft vagy hard? 2018.06.26 17:56:27
Széles utat! Egy laza mozdulattal felnyitom a csomagtartót, behajítok két bőröndöt és egy kismotort, plusz még ezernyi kisebb és nagyobb zacskót, táskát, dobozt, ahogy éppen adódik. Hihetetlen, hogy mit el nem nyel egy családi kombi csomagtartója. Megszokja az ember, hogy van hely, kis túlzással…..
Széles utat! Előbb utóbb bizony feltevődik a nagy kérdés: ok, jogsi megvan, de akkor milyen legyen a vas? Hogyan válasszak? Mik legyenek a legfőbb szempontok? Fél éven keresztül túrtam a netet, beszélgettem ismerősökkel, nézegettem a motorokat, ahol csak lehetett. Lassanként kezdett kialakulni…..