Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noir10

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára sokan, akik elmélyülnek a spirituális ismeretekben, előbb utóbb felteszik maguknak a kérdést, hogy vajon minden el van döntve már előre? Minden már egy előre megbeszélt és lefuttatott játszma? S ha igen, akkor vajon hol van mégis a szabad akarat? Vagy ha mind a kettő létezik, akkor hol van…..
Noir10 2018.08.25 22:34:05
@thoomas26: Dharma vagy karma?
Kèrdeznèm, hogy tartasz-e Budapesten eloadàst, tanfolyamot ha igen hol? Esetleg konyv?
Szivesen elmennèk meghallgatni,ès/vagy olvasnàm a konyveid.
Itthon ès kulfoldon (ahol lehetosèg van rà) Prànandi tanfolyamra jàrok, valamint egyèbb kiegèszito eloadàsokra.
Korai felnott korom ota èreztem mindig egy hiànyt legbelul ,most ugy èrzem ràtalàltam az utra amit kerestem.
Vàlaszodig tovàbb olavasom a blogod. Engem lenyugoz a tisztasàga ès az èrthetosège ami nagyon fontos.
Koszonettel Kovàcs Ibolya
Ebben a bejegyzésben egy 42 négyzetméteres lakást mutatok be nektek. Ez az a méret, amit kis ügyességgel már elég otthonosan be lehet rendezni, de azért jó pár dolog nehezítheti a kialakítást. Remélem Ti is találtok használható ötleteket. E képet látva nem az jut eszünkbe, hogy egy viszonylag kis…..
Naponta több hír is érkezik arról, hogy éppen mely országokban terveznek sztrájkot a Ryanair pilótái. Ennek pontos követésére nem vállallkozhatunk, de jelen állás szerint az ír, a német, a holland és a svéd bázisokon lehetnek törlések a következő hetekben. Ezek alapján nagyon pici a magyarországi…..
Noir10 2018.08.03 14:53:57
@Punxsutawney Mormota:
Nekem kèt anyukàm van ès AF-el utaztam/utazom/utazni fogok.
Tobb oràs utjaim vannak, tobbszori (2X) àtszàllàssal.
Mindig segitokèszen oldottàk meg a problèmàt ha esetleg felmrult, mèg akkor is ha nem az o hibàjukbol tortènt.
Az utolso utamnàl tulpakoltam magam, màr kèszitettem a kàrtyàm, hogy fizetek mire a holgy kozolte mehetek.
A nemrég átadott híd, a Golden Bridge Vietnám Da Nang városa mellett található, melynek különlegessége két, a hegyoldalból kinövő hatalmas kéz, ami látszólag könnyedén tartja az elegánsan ívelő szerkezetet. A Gyűrűk Ura szobormonstrumait idéző hatalmas kezek ránézésre mintha a hegy részei lennének,…..
Noir10 2018.08.02 08:49:00
A minap pont a belvárosban volt dolgom így volt időm tüzetesebben szemügyre venni az Erzsébet téren levő Michael Jackson emlékfát. A fa A Google térképen is rajta van, közkedvelt turista célpont, Michael Jackson rajongóknak meg egyenesen zarándokhely. Jönnek turisták, iskolás csoportok, sőt, Michael…..
Noir10 2018.07.31 09:00:29
@hungarisztan: Igazad van.
Itthon 40 felett mindenki bàcsi/nèni, hiàba a 20 èveseket is meghazudtolo agyi/fizikai àllapot.
A cikk viszont pozitiv abbol a szempontbol, hogy legalàbb irt a holgyrol.
Kategorikusan kijelentve, hogy ha màr anyagilag nem tudunk neki segiteni ....; èn
megprobàlom arra sètàlok majd ès adok neki egy ezrest fotora.
Rendkívül tanulságos írás a mai, melynek szerzője egy édesanya, aki egyrészt érthető módon rendkívül büszke a lányára, aki külföldön is megállja a helyét, másrészt emögött a büszkeség mögött számomra érezhető némi fájdalom is amiatt, hogy nem lehet együtt a család. Azt nem gondolom, hogy a magyar…..
Időről időre megpróbálok megszólaltatni Magyarországon élő (vagy rövidebb-hosszabb ideig az országban tartózkodó) külföldieket, mert nagyon érdekel, milyennek látják ők az országot, mi az, ami tetszik nekik, mi az, ami nem. A mai poszt egy beszélgetés egy finn lánnyal. Iina az…..
A szállásközvetítő oldalak között bizony akadnak olyanok, melyek a fogyasztóvédelmi törvényeket sértik azzal, ahogy nyomást gyakorolnak az emberekre, befolyásolják a keresés eredményeit és más taktikákat alkalmaznak. Kész szerencse, hogy ezt egy brit felmérés mutatta ki, így…..