Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Szi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Válasz a Válasznak 2019.07.31 22:53:03
Nem mondhatnám, hogy teljes mélységéig ismerem a Válasz-on indított és azóta is folyó vitát arról, hogy most akkor mi is az az "új jobboldal", mennyire nácik ezek, és mennyire kell elhatároldóni tőlük minden rendes balosnak. Ennek az a fő oka, hogy vénségemre a gyomrom már nem veszi be azt a…..
Donald Trump (az első izraeli miniszterelnök akit egyben az USA elnökének is megválasztottak) legújabb rendelete szerint azon felsőoktatási intézmények, amik korlátozzák a diákok szólásszabadságát elvesztik az állami finanszírozásukat. Az ember azt hinné ez tök jó dolog, és ha a progresszíveknek nem…..
A progresszívek teljesen megzakkantak - az egyik oldalról folyamatosan metoo-zzák a hetero férfiakat és hisztériáznak az egészséges férfi szexualitás bármilyen megnyilvánulásán, a másik oldalról viszont ezerrel nyomatják a gyerekek megrontását és agymosását LMBT-vonalon. Manapság egy nőt megkérdezni…..
Péter Szi 2019.01.21 10:02:58
@Frederick2: Én sem értem ezt a mocskolòdást, de ha már PRK-t említed, Ő szokta cikizni Timit, zavarja biztos, marxistaként a luxus élete. De hát Istenem, öntudatos feministaként biztos elutasìtaná, ha egy gazdag férfi feleségül akarná venni, akkor meg nem mindegy..
Péter Szi 2019.02.12 08:28:29
@Deansdale: Ez így van, az ellenzék jelenleg puszta politikai számìtásbòl áll be látszólag az Orbáni migránspolitika mögé (mert különben meg jobban buknának a választásokon) de nem volt az olyan rég, mikor a teljes magyar ballib média napi szinten fröcsögött az "orbáni menekült ellenes gyűlöletpolitika" miatt, és Hitlernek ábrázolták a címlapon. Mellesleg Schiffer András most kotyogta ki, hogy Szél Detti anno hisztizett a kormány menekültpolitikája miatt, csak nyilván mára mindenki megtanulta hogy ezt nem szabad nyilvánosan hangoztatni
Egyébként Donáth Anna a migráciòval foglalkozott Hágában, és itthon a Menedék migráns segítő szervezetben tevékenykedett.
Deansdale A szabadságról 2018.12.29 10:52:16
A fideszgyűlölők siráma az egekig hallatszik, hogy milyen sz*r itt élni, mert elnyomás van meg diktatúra, szabadság bezzeg nuku. Eközben a német rendőrök megállítják az utcán a copfos német nőket és a politikai nézeteikről faggatóznak, mert a copf köztudottan rasszista és iszlamofób szélsőjobbos…..
Nem Zoltán az első, aki megírta véleményét a témában (gondolom, nem is az utolsó). Ötven évesen, négy év nagy-britanniai élet után azt mondja, miként nem a pénz miatt lett határátkelő, így hazaköltözése sem pénz kérdése. Amiért különösen érdekes az írása, hogy…..
Mivel az előző cikk alatt már így is van 1100+ komment, meg az ott úgyis off, ide hozzátok az ökofalus-katasztrófatúléléses témákat :) Mindenkinek minden ötletére és véleményére kíváncsi vagyok, persze nem árt ha nincs nagyon elrugaszkodva a valóságtól. Kontextusnak pár kommentet idevágok odaátról:…..
Péter Szi 2018.11.28 11:12:52
@Berengár: persze, ez a bevezetés, Putyinròl, aki medveháton lovagolva védelmezi a hagyományos családokat, meg a keresztény értékeket. Közben meg kurvanagyhatalom, maffiaállam, Hollandia méretű gazdasággal és rettenetes szegénységgel és alkoholizmussal főleg vidéken. Szeretem az átlag orosz embert, de azt a helyet rohadtul nem kell idealizálni. Ott sincs sajtòszabadság, és meglehetősen gyakori hogy újságìròk véletlen kizúgnak az ablakon. Komolyan nem hiszem el, hogyha valaki kritizálja a szivárvány propagandát, annak automatikusan tolni kell ezt a ködevést Oroszországròl. Budapest nem Bizánc. Euròpának-és benne Mo-nak- megvannak a maga értékei, és ha kicsit is ismered a történelmet, nem kérsz az orosz medvből. Közép-Euròpa egyébként egyelőre egész jól áll.
Mottó 1.: Minden költözés: kaland. (Gerald Durrell: Családom és egyéb állatfajták) Mottó 2.: Ez a világ legjobb helye, mindenki költözzön ide! (részlet egy helyi fesztivál videójából) Új otthont keresel? Talán éppen az előkelő helyezésű Nagykovácsiba költöznél, de szeretnél minél többet tudni a…..
Péter Szi 2018.11.16 05:56:44
...azért, mert némi "külső" segítséggel kevés ember is óriási rombolást tud véghez vinni a társadalmainkban. Ilyesmiről írtak már sokan, de a köztudatba sosem jutott el, és úgy sejtem az én cikkem sem fogja meghozni ezt az áttörést, dehát tegyen meg mindenki amennyit tud, aztán bízzunk a felsőbb…..
Péter Szi 2018.09.13 04:18:58
@Frederick2: Jámbor a Sámi rólu námkülö tüntetésen is kint volt, és a végén röhögve elfordult a kamerától, mert már neki is ciki volt.
Péter Szi 2018.09.19 03:48:16
@Mia and me: azért méretes hülyeségeket tudsz leírni. nyugat-Európában nem lehet eladni a magyar és úgy általában a kelet-európai élelmiszereket, ezért lenne fontos pl az Oroszország elleni szankciókat feloldani-ezen mi veszítünk a legtöbbet, azon kívül, hogy ez nem fog egy Oroszországot térdre kényszeríteni.
Nem, nem tudtunk volna kis svájc lenni, mint ahogy más országok a térségből, amiket nem Orbán kormányoz, azok sem lettek. Ez demagógia.
Deansdale Az év legfontosabb híre 2018.05.27 20:13:14
Korea atomtalanítása lópikula, a terrortámadások lényegtelenek - ami most fontos, és mégis elsiklik a tömegek ingerküszöbe alatt: Tommy Robinsont letartóztatták és bebörtönözték, mert a politikai véleménye nem tetszett az angol kormánynak. Az utcáról vitték el a rendőrök, holott semmi illegálisat…..
Péter Szi 2018.08.01 19:44:41
@Deansdale: ez olyannyira így van, hogy legutóbb azért iratkoztam le egy ismert ellenzéki portálról (elég undorítóak de a kiegyensúlyozott tájékoztatás kedvéért én úgy vagyok vele, hogy olvasok mindent) mert azt bírták mondani, hogy közvetve ugyan, de a fidesz tehet az inárcsi szoc munkás nő meggyilkolásáról
Most a bmw gyár kapcsán röhögve olvassuk az ellentmondásos köpködő kommenteket, gyakorlatilag teljesen mindegy hogy mi történik ebben az országban, az zsigerből szar, és a doktor Miniszterelnök miatt
Ezért: Magyar nők! Magyar hölgyek! Segítsünk Orbán Viktornak! Mert cinikus, destruktív, pökhendi gyűlölködők, akik komoly problémákat is szemberöhögnek, sőt, a megoldásukat mellébeszéléssel szabotálják, csak hogy egy gagyi netes cikkben odamondogathassanak Orbán főellenség bácsinak. Mert ha szóba…..
Péter Szi 2018.06.24 02:21:04
@Frederick: Én nem vagyok kilépés párti, de ez hosszú téma. Viszont követem-és ajánlom mindnekinek-a Defend Europe-os fiatalokat, Generation Identity más néven. Nem tévesztendő össze a magyar Identitásszal, amit az a náciskodó gyerek vezetett de talán már fel is oszlottak..Na, ennek a defend europe-nak-Martin Sellner az egyik vezetőjük-lett egy hajója, amivel kimászkálnak a tengerre leleplezni hogy zajlik az embercsempészet, és hogyan támoatják őket az NGO-k. Lauren Southern is készített velük anyagot. Erre mi történt? Létrehoztak ellenük egy egyesületet, "Hope not hate" néven... Imádom, amúgy ahogy a love, hate, hope és egyéb szavakat használják ezek a civilek (nyilván aki embercsempészeket leplez le, az csak hateful lehet). Természetesen a Defend Europe és Martin támadása a cél, szerinted ki finanszírozza? Open Society...Az a baj, hogy amivel Orbánék vádolják Sorost annak jó része igaz, és ezt külföldön is sok helyen látják, csak Orbán túlszajkózza, kiszinesíti, és politikai célokra felhasználja, és olyan ismerőseim, akik amúgy utálják ezeket az NGO-kat is már ott tartanak, hogy unják a kormány állandó plakátolását, és szájbarágós sorosozását. pedig mondom, elméletileg egyet értenének vele, de mégis... Én akkor is azt gondolom, hogy a mostani biztonság, meg amit Ausztria meg Olaszo szorgalmaz az a ballibek malmára hajtja azzal a vizet, hogy minél kevesebb migránst látnak testközelből, annál inkább tudják szajkózni, hogy ez kamu. Az tenne lehető legjobbat a kontinensnek,ha úgy istenesen ostromolnák a határokat, nem mintha nekem ez jó lenne, csak hogy ézékeljen ebből valamit az elkényelmesedett lakosság.
...és nem csak a magyart, választásostul, hanem a nemzetközit is! Nem olyan bonyolult az... Manapság a demokrácia világában minden nagyobb pöcegödörben van vagy ezer párt, mindenféle nevekkel meg címkékkel: jobbos-balos, demokrata, liberális, szociális, konzervatív, ésatöbbi. Ezek nem jelenetek…..