Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madárka

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel rohamosan közeledik egy Vízipók-cikk megjelenése, ezért gyúrjunk erre, és kezdjük a ma esti punnyadást Esti mesével. Természetesen a Vízipókkal (m2, 18:25). Győzike döntés előtt áll, de az minket nem érdekel, A rettegés fokában csak Kiszel Tünci néni parázása lesz…..
Arra az esetre, ha az előrejelzésekkel szemben mégsem lenne 19 Celsius fok, már kora délután a nyakunkba keríthetjük a kockás abroszt és a fotelhoz celluxozhatjuk a távirányítót, megelőzve, hogy már a magyar akciófilm szülőatyjának is tekinthető Dögkeselyűnél belefolyjon a…..
Hihetetlen, hogy Magyarországon valaha volt humor. Nincs mese, ha az Irigy Hónaljmirigy, a Mi kérünk elnézést, és a Szeszélyes elől el akarunk menekülni, akkor nézzünk archív Parabola-felvételeket. Ez a videó egyébként nem is annyira régi, hiszen Torgyán már javában bohóckodott…..
comment:com Távozz tőlem, tévé! 2007.03.30 17:03:00
Gyerünk, barátaim, tegyük a dolgunkat, ne várjuk, hogy a sült galamb a szánkba zuhanjon, irány bulizni vagy legalábbis a videotékába, mert ma igen ergya a tévékínálat. A földi csatornákon csak a Csináljuk a fesztivált! (m1 21:00) és a Bruce Willis főszereplésével készült…..
A Magyar Nemzet már megint megmondja, mit kell gondolnunk a magyar médiáról. Hát persze, ha jól nevelt konzervatív polgárok vagyunk, rögtön annak kell beugrania, hogy itt aztán baloldali médiafölény van, Orbán Viktor helyett ráadásul nem csak Gyurcsányt nyomatják a tévék, de ott…..
Durva nap ez a mai, Árpád népe, hejj! Először is röhögjünk már egyet a Győzike mai epizód címén: Evelin kamaszodik. Szerintem egyébként nem az a baj, hogy kamaszodik, hanem az, hogy a töke tele van már az idétlen faterjával, de ez csak magánvélemény (RTL, 21:05). Ha ez…..
A mai délutánt is ajánlatos kézilabdával kezdeni, a Fradi tegnapi sikere után (agyonvágták a dánokat) a Debrecen próbálja ledolgozni kétgólós hátrányát az Ikast ellen, ami nem lesz egyszerű, de nem is lehetetlen. Kezdés 17:45 a sport1-en. Napicsajunk Gro Hammerseng, a dán…..
Egy jó szülő minden műsort megnéz, mielőtt a készülék elé ültetné csemetéjét, de egy jó szülő hétköznap délután ritkán ér rá a mesenézésre. A Comment:com segít és új sorozatában megmondja, hogy mit nézhet meg a kiskorú és melyik rajzfilm elé ültessük inkább…..
A mai sorozatadagból mindenképpen kiemelkedik a Hősök 4. epizódja, ami annak idején engem kilóra megvett, ez volt tele a legtöbb hűbazmeg pillanattal, és alig vártam, hogy egy hét elteljen a következő részig. A TV2 hozza el nekünk 21:00-től, utána az osztrák import Governátor…..
A Magyar Nemzet megijedt. Sőt ideges lett. Merthogy az m2 este kilenc után* a pornóról mert beszélni. Nem, nem mutatták, ahogy egy szilikonozott szőkét jól megrak három kigyúrt férfi, csak beszéltek róla. (Mondjuk Réz András is megszólalt, úgyhogy némileg érthető a…..
Ha a csótányevés és Dobó Kata legféltetteb titkai, a Gáspár család klotyóba ejtett mobilja és Fekete Pákó csupasz segge mögül, közül néha kivillan valami értelem a kertévéken, akkor az ember rögtön odakapja a fejét. A TV2 két munkatársa, Vági Barbara riporter és…..
A népi hiedelmek közé a XX. és az azt megelőző századok során felsorakozott faszságok közül töretlen népszerűségnek örvend a Bermuda-háromszögben eltűnt hajók és repülők rejtélye, az 51-es körzetben vizsgált/boncolt/más módon vegzált idegen lények esete és házunk…..
Az amerikai kábelcsatornákat azért (is) lehet szeretni, mert témaválasztásukban messze túlmehetnek a network tévék által behatárolt, meglehetősen szűk területen, bátran lehet ír gengszterek brutalitását (Brotherhood), olasz-amerikai gazembereket (Maffiózók), gátlástalan…..
Mai első ajánlatunk Bob és Bobek, a két x-szájú nyuszi a Duna TV-n (18.45), „-De miért? - Mert a munka nemesít!”. Aztán maradjunk csak a Dunánál, mert érdekes kérdez-felelek zajlik két csatornája között. 19.30-kor megtudhatjuk, hogy van-e esélyünk az agyvérzés ellen?…..
Mai sztárunk nőből van, nem is akármilyenből: Lucy Liut akkor is iszonyú jónőnek tartanánk, he nem szavazta volna meg az összes angol pinamagazin a világ ikszedik legszebb emberének, mert hát az, és kész. Nem kifejezetten sorozatszínész a lelkem, de azért kivette a részét a…..
Egyre több a fiatal és szakképzett újságíró a magyar médiában. A most elkészült felmérés szerint kétszer annyi fiatal újságíró támogatja a Fideszt, mint az MSZP-t, az SZDSZ szimpatizánsok aránya pedig négyszer-ötször akkora, mint a teljes lakosságon belül. Vásárhelyi…..
Az, hogy mi, hivatásos tévéfüggők pattogunk, egy dolog, de az már valamit jelez, ha Liptai Claudia is ki van akadva, amikor a szerkesztők tök fölöslegesen hívnak be egy őrültet a stúdióba. Ez még a múlt heti Mokka egyik adásában történt, és úgy volt beharangozva,…..
Botránykönyv, mondták. Lerántjuk a leplet, ígérték. Be akarják zúzatni, harsogták. Mindezt egy olyan könyvről, aminél még a Timúr és csapata is botrányosabb, a Micimackó is sokkolóbb, és a Júlia könyvek is jobban vannak megírva. Az a helyzet ugyanis, hogy rovatunk második…..
madárka 2007.02.20 19:22:18
sixx Te elolvastad hivatalból?
a műsorit is nézned kell?
Sz@r melód van fiú!

(mindegy is, holnap ünnep! A tv-hez kell ragadni: kap a Barca a pofájára!)
Minden szombaton kötelező jelleggel elismételjük, hogy ilyenkor nem szabad otthon maradni, pláne tévézni. Persze engem is furdal a kiváncsiság, hogy Nacsa Olivér fog-e kiesni, vagy Bíró Ica. A Sztárok a jégen után Jim Carrey jön a Hanta Boyban, de ez nyugodtan kihagyható. Ami…..
A jó filmek megint 22 óra után kezdődnek, de ezt már megszoktuk. Nyolctól a két nagy kertévén a minőségi szórakoztatás jegyében a hányinger, szirupos német állatság Álomhotel: Dél-Afrika fogyasztható, illetve fölidegesíthetjük magunkat a Szeszélyessel is.…..
A mai nap legjobb programja kár, hogy délutánra esett, a TV2 13:20-tól adta le a Hudsucker Proxy, azaz A nagy ugrás című Tim Robbins-Paul Newman filmet, amit a Coen testvérek jegyeznek forgatókönyvíróként és rendezőként, és a comment.com stáb tagjai mind oda meg…..