Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pelso

0 bejegyzést írt és 185 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Ossssssssszolj! 2008.09.15 16:53:00
 Ezekben a pillanatokban szavazott az országgyűlés a saját feloszlatásáról.Ne legyen illúziónk, a kormány és a képviselők is maradnak egyelőre a helyükön.De mi lenne, ha mégis feloszlana? Vagy ha nem szavaznák meg a költségvetést?Akkor bizony maradna a költségvetés,…..
  Ezúttal semmi megerőltető, csak képek. Jöjjetek, járjunk egyet a kihalt Balatonfüreden!   Induljunk a mólóról, végig a Tagore sétányon, majd a kacsák által uralt Kisfaludy strand legyen a végállomás. ..
Mea maxima culpa, de adót csalok. Nem is keveset, ráadásul elôre kitervelten, folytatólagosan, bûnszövetkezetben. Ez a bûnszövetkezet nagyon összetett, komoly szálak fûznek minket politikai elithez, gyakorlatilag minden parlametni képviselô a tagja, akik kapcsolatban állnak a…..
 A tegnap kirobbant, titkosszolgálati és nemzetbiztonsági elemekben gazdag ügyről ma újabb részleteket tudhattunk meg.  Szilvásy György invitálására ülésezett a nemzetbiztonsági kabinet, Dávid Ibolya pedig sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a trónjára törő…..
Kettős Mérce Orbánia 2008.09.10 10:27:00
Kis csokorba gyűjtöttem össze, hogy Orbán Viktorról miket írtak az elmúlt években. Az első, számomra nagyon kedves mondat Torgyán József szájából hangzott el abban az ominózus poénosnak szánt "politikus rap" számban:"Én a jelenkor legnagyobb politikusának Orbán…..
Kettős Mérce Szakértői kormány 2008.09.08 16:07:00
Pénzügyminiszter: Bokros Lajos Gazdasági miniszter: Matolcsy György Szociális miniszter: Ferge Zsuzsa Miniszterelnök: nincs, névleges személy, kabinet kezében a döntés Kancelláriaminiszter: Török Gábor Munkaügyi miniszter: óét által kijelölve Egészségügyi miniszter: Sinkó…..
Pelso 2008.09.08 20:43:18
"Liberálisok, bal- és jobboldaliak számára egyaránt lesznek meglepetésnevek a támogatói névsorban - mondta egyik forrásunk a szombaton megalakuló Magyar Demokratikus Charta kapcsán, részleteket azonban nem árultak el" - csigázott fel egy egész országot a pénteki…..
 Kiderült, hogy kikkel áll rajthoz a Magyar Demokratikus Charta. Ki hiányzik? Kik a meglepetésnevek? Vannak-e sok-sok Fiatal Értelmiségiek? Esetleg árokásók? A Magyar Demokratikus Chartához eddig csatlakozottak névsora Ádám Zoltán, Agárdi Péter, Ágoston Vilmos, Almási…..
Mandiner blog Felmelegített Charta 2008.09.06 11:31:00
 Ezekben a percekben bont zászlót a Magyar Demokratikus Charta. A szokásos aláírók (mínusz Konrád György) aláírják, hogy most aztán már tényleg soha-soha többé fasizmus, gyűlölet, kirekesztés. A mai esemény felvezetéseként a Népszabadság tegnap azt írta, hogy a…..
Proszektúra Szereptévesztés 2008.09.06 12:23:51
Sokan emlékezünk még Horn Gyulának a belügyminiszterhez címzett ingerült kifakadására, hogy ami Magyarországon van, az minden, csak nem közbiztonság.  Lehet, hogy igaza volt, csak mindebben az volt szokatlan kissé, hogy ezt a kijelentést az éppen regnáló miniszterelnök tette.…..
Vona Gábor elárulta, hogy az 2009-es EP választások Jobbikos listavezetője nem más lesz, mint Morvai "Magunkfajtamagukfajta" Krisztina. Arra is gyorsan válaszolt az elnök úr, hogy miért esett Morvai asszonyra a választás, mint fogalmaz „igazi érdekképviselőre,…..
  Miközben most, tanévkezdet tájékán sorra jelentik be minisztereink, hogy milyen óriási, soha nem látott összegeket fektetnek be az oktatás megújításába (amelyek nagyobb része persze uniós pénz); miközben gőzerővel folyik annak a sulykolása, hogy az oktatásban minden…..
Mandiner blog Schwarci Viktor 2008.08.27 17:01:00
 Egyik kedves olvasó hívta fel a figyelmemet Orbán fotóblogjára, amit Amerikában készít a gyerekeinek. Minekutána állandóan zajossá, kicsit veszekedőssé lesznek a posztjaim, most megpróbálok kellemesebb vizekre evezni. Tehát lapozgassuk együtt ezt az albumot. Schwarci is…..
  A Fidesz 2006-os kampánya során alakult ki bennem az a meggyőződés, hogy ha semmit nem tettek volna, csak ülnek ölbe tett kézzel, ők nyerik meg a választást. Ehelyett kampányolni kezdtek, ám az akkor és ott elkövetett hibák jó néhány százalékot elvittek a párttól…..
    A Fidesz láthatólag el akarja kerülni azt a vádat, hogy agyelszívás útján jut utánpótláshoz a Fidelitas nevű politikuskeltető üzemében. A nyakói mélységekből feltörő szlogen „Gyurcsány a hibás” annyira találó, hogy az ember csak tiszteletet…..
Kettős Mérce Viktor és a medve 2008.08.14 14:47:00
Orbán Viktor rövid interjúja, amelyet az orosz-grúz konfliktusról adott az InfoRádiónak, várhatóan még jobban ki fogja vágni a biztosítékot az orosz nagykövetnél, mint Németh Zsolt napokban kiadott közleménye a FIDESZ hivatalos álláspontjáról. Nagyon helyes, tenném hozzá…..