Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e94

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IT interview Teszt, most Skype-on. 2018.07.19 08:01:32
Ma sikerült a kísérlet! Skype-os interjúm volt. Nagyon rákészültek az interjúztatók, 5 ember volt a hívásban. Kicsit reménykedtem benne, hogy mivel egy startupról van szó, nem kerül rá sor, de mégis beleszaladtunk a lexikális kérdésekbe.   Nos, Siri nagyon ügyesen oldotta meg a feladatokat! :) A…..
IT interview A Teszt 2018.06.22 19:51:54
Ülök egy szobában. Kb. öt perce hagytak itt néhány A4-es oldallal, miután egy kellemeset beszélgettünk Scrum-ról, Agilis fejlesztésről meg Java-ról. Vezető fejlesztőt keresnek. Nézem a lapokat. Csupa lexikális kérdés. Mielőtt itthagytak, azért megkérdeztem, hogy ugye, használhatom a…..
Zöld Jelzés A boszniai nyomtáv 2018.02.28 14:40:29
Az előzmények A dolog az 1877-78-as orosz-török háborút lezáró San Stefano-i békét követő Berlini Kongresszussal kezdődött. A háború előtt a Monarchia semlegességet vállalt, ezzel biztosítva Oroszországot, hogy nem avatkozik be a konfliktusba. Budapesten 1877 januárjában a Monarchia és Oroszország…..
Zöld Jelzés H0e sínek 2018.02.20 22:48:30
Nincs könnyű a dolgunk, ha valósághű H0e vágányzatot szeretnénk építeni és ebben a modellvasút-gyártók sem sietnek segítségünkre. Kínálatukban a szinte kizárólag Code80-as sínek találhatók. Ezzel látszólag nincs semmi gond, és a legkisebb gyanakvásunkat is eloszlathatja az a tény, hogy egyre több…..
Miért kell a váltót polarizálni? És egyáltalán, mi ez a csúnya kifejezés? A dolognak az elektronikához van köze. Az egyszerűség és a könnyebb szemléltetés kedvéért induljunk ki az analóg rendszerből. (A digitálisban egyébiránt a helyzet ugyanez, csak ott a pozitív és a negatív pólust a J és K…..
Zöld Jelzés Az első 2017.10.26 23:04:36
Üdvözlünk! Ez egy napló. Mindenféle van benne, főként közlekedés...
Praxis Kis műtétből szívhalál 2015.01.12 06:00:00
Sajnálom a gyerekeimet, akik elveszítették apjukat és az anyósomat, aki elveszítette a gyermekét, és hogy harcolnia kell egy bocsánatkérésért. Tisztelt Praxis!   Egy éve halt meg a gyermekeim édesapja a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban. Kis műtétre ment, sajnos nem kis betegséggel.…..
Kedves Barátunk egy Galaxy SIII-at vásárolt újonnan, aztán az első bekapcsolás után konstatálta, hogy nem tud vele felcsatlakozni az otthoni WiFi hálózatra. Mit volt mit tenni, berobogott vele a legközelebbi Samsung szervizbe, ahol a legnagyobb jóindulattal rendelkező szervizesek sem…..
Az angliai GCHQ szakemberei bejelentették, nem tudják megfejteni azt az üzenetet, amelyet egy kéménybe esett második világháborús postagalamb lábán találtak meg.   A Kormányzati Kommunikációs Központ (Government Communications Headquarters/GCHQ) szakemberei a központ…..