Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greg1749

3 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zöldombudsman szerint meg kell semmisíteni a Grupo Milton óriásberuházását lehetővé tévő önkormányzati rendeletet, akár az Alkotmánybíróságig is kész elmenni emiatt...
greg1749 2010.03.28 20:50:02
bodoky Meghívó demonstrációra 2010.03.20 06:43:00
A 2000-es években Spanyolországban az ingatlanfejlesztés szónak szinte szinonimájává  vált a korrupció és a pénzmosás. Spanyolországban mindent megtesznek, hogy ebből az ördögi körből kilépjenek; az érintett spanyol befektetők pedig keletre menekülnek, és megjelentek…..
Hypotheticalfriend remek kommentjét önálló posztnak kiemelem ide. A szerző a blog.hu felhasználója. "Orbán és Gyurcsány felosztották maguk közt az országot, és csak a tévében játsszák az öriharit a hülyére vett rabszolgáknak, hogy közben elvehessék az…..
 28 értékelt tényezőből 14 magas kockázatú. Nagyon nehéz az idén átadni pályát, az üzleti terv kihívás. (tallianmiklos kedvéért: ezt a cikket sem én írtam, csapatmunka van) A sávolyi pálya üzleti terve már az első évben borulhat a KPMG szerint, hiába a rendkívül…..
Remélem, hogy mindenki követte a sávolyi "Balatonring" történetét. Egész egyszerűen elképesztő, hogy lett a tisztán magánberuházásból 35 milliárdos állami támogatásból épülő motoros versenypálya ...Az éves állami össz-sporttámogatás tokkal-vonóval, olimpiai…..
Bodoky Tamás vs. Magyar Fejlesztési Bank avagy közérdekű adat-e sávolyi motoGP beruházás megvalósíthatósági tanulmánya? Bár a Kormány állítólag intézkedett a 35 milliárd forintos állami beruházás megvalósíthatóságáról szóló, a KPMG pénzügyi tanácsadó cég…..
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
greg1749 2010.03.02 12:57:52
tényleg sok energiát fektetnek a projektbe:

patyiak.bloglog.hu/

három bejegyzés van:
2 db nov. 5-én:
Mikor lesz végre elkerülő út Pátyon?
“Katasztrofális közlekedési helyzet Pátyon”
majd egy nov 24.-én:
Megaberuházás Pátyon
--rengeteg pr cikk belinkelve a szuperberuházásról
:))))))))))))))
  „Hasonló a hasonlónak örül. És amilyen meglepőnek tűnhet 2010 Magyarországán a mondat, olyan igaz: több a hasonlóság a Fideszben és az MSZP-ben, mint e kettő és a Jobbik között. Igen, a hasonlóság az, hogy a Fidesz és az MSZP, akármennyire is tűz és víz,…..
greg1749 2010.03.01 19:17:45
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
greg1749 2010.02.16 14:01:49
Most tudtam meg, hogy én egy arany személyiség vagyok. Egy színterápiáról szóló könyv akadt a kezembe, melynek segítségével mindenki "kiszámolhatja" maga, hogy melyik szín jellemzi az ő személyiségét.A játék, mely a horoszkóphoz hasonlít, roppant szórakoztató. A…..
Pontilyen pont ilyen Sötétek 2009.10.25 11:43:00
Mint azt már többször is írtam, drukkolok a Fradi skót tulajdonosának, hogy rakjon össze egy igazán ütőképes, múltbéli sikereihez méltó klubot Ferencvárosban. A magyar focinak, benne minden egyes klubnak jót tenne ez. (A Bajnokok Ligájában vitézkedő Loki sem kapna négy gólt…..
Konzervatórium Európa, Európa 2009.06.08 10:49:00
Az MSZP jelentős európai arcvesztésével a következő években számolni kell, és ez azt is eredményezheti, hogy a pártnak biztosi helyétől is meg kell válnia. A publicisztika a Konzervatórium.hu-n olvasható...
greg1749 2009.06.08 09:39:14
Ez a felirat az úgynevezett reverse graffiti technikával készült, amikor a feliratot beletisztítják a felületbe, tehát csak a kosztól szabadítják meg...
greg1749 2009.06.03 20:41:21
Te jó ég, micsoda bűbájosan aktuális, kora nyári téma! Wellington barátunk ajándéka a mai olvasmány, és bizony nagyon is magaménak érzem, hiszen bájos kis fővárosunk utcáit én is naphosszat járom a már oly' régen szívemhez nőtt Csepellel. Tekeréskor úgy érzem, mintha az…..
Demszky elment Salgótarjánba EP-kampányolni. Nem volt túl nagy sikere, fél tucat (6 darab) szimpatizáns és kb 30-40 tüntető volt rá kíváncsi. A derék nógrádi emberek zabálták Demszkyt, alig fértek be a terembe: Ha jól számolom, a megye összes liberális…..
Kisétáltam öt percre tegnap az előrehozott választásékért tartott piknikre. Tulajdonképpen ez önmagában szóra se érdemes, de Kínai Kálmán megtanított öt perc alatt videót vágni, ezért elkészítettem neketek az első filmművészeti alkotásomat. Van benne lufi, sétálgató…..
greg1749 2009.04.06 22:36:29
 Egy 30 fős csoport támadt az Iváncsik Gergő kisfiának születését ünneplő veszprémi kézilabdacsapat tagjaira egy szórakozóhelyen. A csapat román beállósát, a 26 éves Marian Cozmát halálra késelték. A második számú, horvát kapust, Ivan Pesicset vesén szúrták, el…..
 A Heti Válasz Online értesülése szerint múlt pénteken az ügyészség meggyanúsította H. Katalint, a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. jogi képviselőjét, az MSZP XII. kerületi önkormányzati képviselőjét a Bajcsy-Zsilinszky út 61. alatti üzlethelyiség gyanús eladása miatt.…..
killtheradical Sólyomcipő 2009.01.06 06:42:00
Feliratkoztam mindenféle rss feedekre, hogy nagyon up-to-date legyek, bár a legtöbbet olvasatlanul törlöm is. Az egyik ilyen nagy gyűjtőben megakadt a szemem az alábbi foszlányon: "Újévi köszöntő - kedves alattvalók". Én hülye egy Hócipős Farkasházy írásba kattintottam. Ez itt…..
  Nem kell a magyaroknak területi autonómia a Délvidéken, mivel nem élnek egy tömbben és kevesen vannak – nyilatkozta a szerb Dnevnik című lapnak Göncz Kinga, a Jan Slota szlovák SNS-vezér által kedvesen csak kócoshajúként emlegetett külügyminiszterünk. Majd azt…..
A minap megint olvasgattam Nietzschét. Nekem ő mindig felüdülést jelent, kikapcsolódást, szórakozást, elmélyülést és örömet.A Vidám tudományban akadt meg a szemem a következő mondatokon (nem biztos, hogy pontosan fogok idézni).1. Kit tartok hitványnak? Aki mindig a másik…..
Az észak-koreai hadseregről, illetve annak különlegeseiről Zig Zag aa. jó tíz hónappal ezelőtt már beszámolt olvasóinknak. Azóta a koreai félszigeten túl sok dolog nem történt, ha leszámítjuk a Szeretett Vezető halálhíréről szóló, heti rendszerességgel ismétlődő, de sajnálatos módon mindeddig…..