Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tapasztalt pókerjátékos kezdő nickje

6 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pókerrel mindig úgy voltam, hogy élőben kell játszani, nem számítógépen, de a Governor of Poker mégis nagyon bejött. Szép és aranyos grafika, korrekt játékmenet, sok-sok órára elegendő munkakerülés. Köszönjük RoToRnak, aki beküldte a linket...
Tapasztalt pókerjátékos kezdő nickje 2008.07.08 22:57:44
Több ismerősöm, akiket tanítottam idáig játszani, gyorsan megértette a szabályokat, a pókermatematikát, indulólapokat, am sokan nem tudtak mit kezdeni azzal, hogy miért kell gyakran emelni flop előtt olyan kezekkel, mint QTo, 69s, stb. Ügyes, feszes játékossá váltak, csak egy gond…..
Póker Lately 2008.06.25 04:19:00
Az előző posztban jeleztem, hogy nem volt jó a múlt vasárnapom, meg amúgy az elmúlt pár napom, és nincs kedvem pókerről írni. Erre wallace felvetette, hogy azért leírhatnám, hogy mi történt, mert abból is lehet tanulni, de egyből az jutott eszembe, hogy nincs mit elemezni azon,…..
Gyorsuló világunkban a legperverzebb kis célcsoport is kívánatos préda, nyilván ezért teszi közzé a Coca-Cola weboldalán a Kólás kuglóf és a Fanta-szelet receptjét. Közismert, hogy a marihuánaszármazékok élvezete örjöngésig fokozódó nassolásrohamokat vált ki az…..
  Régebben jól meg lehetett lenni nélkülük, a mai agresszív játék viszont már mindenképpen megköveteli, hogy tudatosan alkalmazzuk ezeket. Squeeze: Ha egy játékos előttük emelt, majd egy másik megadja, egy újabb emeléssel megpróbáljuk flopnézés nélkül elvinni a…..
S-blog Az EB legszebb kommentárja 2008.06.13 22:19:00
Épp zizeg a Francia-Holland meccs, feszült figyelem, amikor a következő ékes mondat hagyja el kommentátorunk száját, utalva a francia kapusra, Coupet-re: Figyelnie kéne azt a sarkot, de mivel Coupé, nincs teteje, így nem tudja. Gratulálok a helyzetfelismeréshez, igazán szép…..
Annyi fotót kaptunk Bálinttól, hogy ha azt mindet elő kellene hívatni, a gatyánk is rámenne, úgyhogy erőteljesen szelektáltunk végül. Nem lepődnénk meg azon sem, ha kiderülne, hogy fotóriporter és spontán szolgálatba helyezte magát, mert éppcsak alulról nincs képünk a lenti…..
Folytattam a sitngo-zást, mert még mindig nem találtam megfelelő készpénzes asztalokat. A versenyek pedig, amik az én bankrollomnak megfelelőek, pont olyan időben vannak, amik nekem egyenlőre nem jók.Így aztán játszottam három 9+2 centes sitngo-t amiből lett egy 7., egy 1. és egy 3.…..
Tapasztalt pókerjátékos kezdő nickje 2008.06.13 13:45:10
Tapasztalt pókerjátékos kezdő nickje 2008.06.13 14:05:21
Olvasónk férget talált a szendvicsben, ami prousti lökést adott neki. Mi leszünk az utolsók, akik elgáncsolják egy Henry David Thoreau-ba oltott Gerald Durell indulását, úgyhogy a hajtás után a szívós olvasók végigélvezhetik Tibor gondolatait a vidéki létről a XXI. század…..
Nos, miután birkóztam a beállításokkal, és nagyjából gőzöm sincs, mi mit csinál itt az admin felületen, megpróbálok még egy bejegyzést, és csak remélem, hogy mire látogató talál ide, letisztul az arculat. Nézzük, mi volt a helyzet 4 éve: Ha csak most kezdted a játékot,…..
Csodálatos képeket vizionáltunk eme társasházi backdoor-gyöngyszemtől, de hiába, FairyHarry szerint sem röpült be semmi az ablakon. Szevasz Homár, van a házunkban egy ideggyenge nyomi lakó, aki még a lepkefingra is rendőrt hívna szíve szerint, íme legújabb alkotása, amihez…..
Informatív cikk, el sem hiszem, hogy ezt valaki komolyan gondolta, és nem rúgták ki azonnal.Egyelőre nem indíthatja el tervezett online játékrendszerét a Szerencsejáték Zrt., így döntött a nemzeti vagyontanács. A testület szerint ez a lépés ugyanis "nem időszerű",…..
Mivel a legtöbb cikk kezdőknek szól, ezért összegyűjtök pár alapfogalmat, amik a későbbi írások megértését szolgálják. Laptartomány (range): Mivel a legtöbb esetben nem tudjuk pontosan, hogy mi van az ellenség kezében, meg kell tippelnünk azokat a lehetséges lapokat, amivel…..
Tapasztalt pókerjátékos kezdő nickje 2008.06.12 13:41:28
Tapasztalt pókerjátékos kezdő nickje 2008.06.12 14:09:31
Persze könnyű mindig mindent a nyugdíjasokra fogni, de Nyíregyházán például esélyes, hogy nem ők szaporították el a galambokat. A kép a Korzó áruházban, a Spar raktáránál készült, köszönjük Gabriellának. Ha már elszabadult állatoknál tartunk, akkor elsütöm ezt a…..
Póker HoldemManager 2008.06.10 10:44:00
A két legjobb és legismertebb online póker tracker szoftver a PokerTracker és a PokerOffice volt. Nekem PO-m van, de állítólag a PT sokkal jobb volt. Ez ha másért nem, a felhasználók száma miatt már igaz lehet. A pókeres fórumokon a PT statisztikák váltak szabvány statisztikákká,…..
Tapasztalt pókerjátékos kezdő nickje 2008.06.10 12:04:35
Több módja is van annak, hogy sikeres vállalkozásod legyen az interneten. Mostanában egyre népszerűbb ez a téma, és különböző blogokon és oldalakon olvashatjuk, milyen egyszerűen lehetünk milliomosak. Mégis, az internetes rendezvények, konferenciák parkolójában nem ez a kép…..
Gondolom első bejegyzésként illik néhány szót magamról.4 éve játszok, 3 éve hagytam ott a sokműszakos munkahelyemet, hogy az online szerencsejáték bizniszben keressem mindennapi betevőmet. Megjártam a csúcsot, és voltam akkora gödörben, hogy máig nem tudom, hogy másztam ki…..