Regisztráció Blogot indítok
Adatok
appleiphone

29 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdő iPhone-osoknak készül ez a leírás, aminek a forrását UBorka nevű olvasónk küldte be, ezúton is köszönöm. Ha nem tetszik a beépített brekegő, vagy szkifirobot csengőhang, és szeretnéd a kedvenc dalodat hallani amikor hívást kapsz a telfonodra, az iTunes Store-ban…..
Appleblog iPhone térerő nélkül 2008.09.01 07:57:00
A hét végére a Balatonra utaztam, úgyhogy több volt a szabadidő, jobban birtokba tudtam venni a 3G-s iPhone-om. Út közben folyamatosan vigyorogtam, hát hogy ne vigyorogtam volna, amikor 130-cal robogtunk az M7-esen, én meg a 3G-s hálózaton keresztül percenként töltöttem le az App…..
Packard álnevű olvasóm készített Excelben egy díjcsomag kalkulátort, amellyel kideríthető, hogy érdemes-e külföldön vett és feltört iPhone-t használni. A függvényekkel teletűzdelt táblázat a három nagy szolgáltató csomagjait hasonlítja össze, a Pannon és a Vodafone…..
iPhone 2008.07.08 19:04:00
Portugáliában már van iPhone 3G 2008.07.08. 18:30 txbx Egyetlen szerencsés ember már rátehette a kezét az iPhone új változatára, mégpedig Portugáliában. Az Apple-boltok előtt sorakozó idióta fanatikusok valószínűleg már rég a földhöz vágták a szánalmas EDGE-es…..
Ami ugye nem teljesen normális dolog, tekintettel arra, hogy még majdnem egy hét van a premierig. Maga a sorban állás egyébként nem ismeretlen az Apple háza táján, a cég egy ideje nem tud még egy pendrive-ot sem úgy bemutatni, hogy ne akarna pár ember sorban állni az élmény…..
Amikor az Apple nemrégiben megtartotta az iPhone 3G hivatalos bejelentését, elárulta, hogy a készülék nemzetközi forgalmazása július 11-én fog megkezdődni (huszonkét országban). Az igazi iPhone fanatikusok persze az elsők között szeretnék begyűjteni az új iPhone-t, de pontosan…..
iPhone 2008.06.23 12:04:00
A Mercedes Benz bemutatott egy olyan autós beépítőkészletet, amellyel az iPhone-tulajdonosok minden kompromisszum nélkül használhatják telefonjukat, miközben vezetnek. A hangsúly ezúttal a "minden" szón van, hiszen szinte lehetetlen olyan kihangosítót találni, amely nem…..
iPhone Projektor iPhone-hoz 2008.06.16 13:31:00
A mostani iPhone-hoz, a 3G-hez, és az iPod Touch-hoz is használható az a miniprojektor, amivel kisebbfajta mozivetítést prezentálhatunk az eltárolt videóinkból. Beszédes a Honlai Technology's által készített projektor neve, ami így hangzik: QingBar MP101 iPhone/iPod Touch…..
Az iPhone 2.0 verziós fejlesztői csomagjához mellékelt leírásban furcsa sorokra bukkantak programozók. A leírtak szerint nem fejleszthet rá senki valós idejű útvonaltervezést. Akkor minek a GPS? Az SDK-ban leírtak durva fordításban annyit jelentenek, hogy alkalmazásokat nem…..
Philipp Humm (a T-Mobile német vezetője) a German Welt Online-nak adott interjújában elmondta, hogy Németországban a T-Mobile 1 euroért árulja majd az Apple legújabb iPhone telefonját. A T-Mobile ezzel az O2 példáját követi. Ez persze nagyon szépen hangzik, de csak akkor kapják meg a…..
Megtalálták a rendszer nevét és a hozzá tartozó kulcsot:System disk name: BigBear5A331.M68OSSystem disk key: 3d9a9832a108fc5084fc9329d6e84e38edf06e380554c49376b70e951f8a8d1ed943f819 iPhone 3G baseband firmware prefix: ICE2 version 1.43 Valamint azt állítja az oldal hogy így…..
Minden, amit tudni akartál a 3G iPhone-ról (de sosem merted megkérdezni) A Gizmodo összeszedte a legégetőbb kérdéseket az iPhone-nal kapcsolatban, gondoltam lefordítom, és hozzáteszem azt, amit már lehet tudni a magyar starttal kapcsolatban. Gondolom sejtitek, hogy olyan nagyon…..
iPhone A tökéletes terv 2008.06.16 10:16:00
Nem akarom túlmagyarázni a dolgot, de ahogy az Apple felépítette ezt az egész iPhone-jelenséget, azt tanítani kéne. Adott ugye egy vállalat, ami meg tudta őrizni az exkluzivitás látszatát úgy, hogy az iPodnál kommerszebb termék például alig létezik a világon. Az Egyesült…..
iPhone Holux GPS a régi iPhone-hoz 2008.06.14 02:31:00
A Holux gyártja a világ talán legkisebb Bluetooth GPS-vevőjét. Ügyes kezek rádugták az iPhone-ra, és a videó szerint sikerrel használják. Sőt, akár vehetünk is hozzá való kábelt. A Holux kétféle GPS-vevőjével is működik állítólag az iPhone, ha megvesszük a…..
appleiphone 2008.06.14 12:35:00
Megjelent a Google telefonokra és tenyérgépekre készült mobiltérképszoftverének új változata. Végre elmenthetjük kedvenceinket, és elkészült a magyar menü is. A Google Maps mobilverziója a Windows Mobile- és a Symbian-rendszert is támogatja, de a sima Java-képes mobilokon is…..
Az iPhone 2.0 verziós fejlesztői csomagjához mellékelt leírásban furcsa sorokra bukkantak programozók. A leírtak szerint nem fejleszthet rá senki valós idejű útvonaltervezést. Akkor minek a GPS? Az SDK-ban leírtak durva fordításban annyit jelentenek, hogy alkalmazásokat nem…..
A T‑Mobile International és az Apple bejelentette, hogy július 11-től az iPhone 3G kapható lesz Ausztriában, Németországban és Hollandiában, míg Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában később, de még az idén a boltokba kerül az…..
iPhone 3G: ingyen, egyelőre csak Angliában A O2, angliai mobilszolgáltató, nyilvánosságra hozta az iPhone 3G-hez tartozó előfizetési díjait. Az új iPhone elvihető havi előfizetéssel akár ingyen, vagy feltöltőkártyás opcióval is. A 30-35£-os havidíj (kb. 10-11 000Ft)…..
TomTom: navigációs program iPone-ra [Engadget] A TomTom bejelentette, hogy szinte készen áll az iPhone-hoz készített navigációs szoftverének fejlesztésével. Pontosabban a TomTom egy szóvivője elmondta, hogy a saját navigációs programjuk más fut az iPhone-on. Ezt szinte…..
App Store: hasznos információ a fejlesztőknek [Appleinsider] Valószínű az iPhone megjelenésének napján nyitja majd meg kapuit az Apple "App Store"-ja. Ez lesz az a bolt, ahol szoftvereket vásárolhatunk az iPhone telefonokra.Talán köztetek is vannak olyan fejlesztők,…..
Apple-processzor kerül az iPhone-ba A terv lassan formát ölt, ahogy a Pingvinember mondaná. Amikor Jobsék bejelentették, hogy az Apple megvásárolta a PA Semi-processzorgyártót, a legtöbben értetlenül álltunk a döntés előtt. Persze sejteni lehetett, hogy a főleg…..
Tudjuk, hogy hiányzott mindenkinek a Subba (L) iWiW. Képzeljétek, egy páran már a saját haverjukat küldték be hogy legyen ma is válogatás. Gyönyörű és tehetséges emberek, csak most, csak nektek. - Szent Biblia - Mint két tojás- Szabadíts fel- Bütyök- Tortám-…..
iPhone Megérkezett az iPhone3G 2008.06.10 12:22:00
Megérkezett az iPhone3G A tegnapi WWDC 2008 konferencián Steve Jobs bemutatta az Apple új telefonját, az iPhone 3G-t. Akik végigkísérték a tegnapi élő közvetítést, azok javarészt mindent tudnak, az Apple Store-on pedig közvetlenül az esemény után rögtön megjelent a…..
iPhone Az új iPhone!!!!! 2008.06.09 22:28:00
Az újdonság paraméterei:-Vékonyabb, fekete vagy fehér műanyag hátlappal.-8GB max 199USD  16GB      299USD  32GB      399USD-3G támogatottság-Hosszabb üzemidő-GPS  !!!! Július 11.-tőlAz ebay-en már lehet…..
iPhone WWDC 2008 Keynote - Live 2008.06.09 20:28:00
WWDC - Stevenote, San Francisco, 2008 június 9. Közvetítés (időrendi sorrendben, alulról felfelé) 20:15 MobileMe (erről is írtunk a napokban). Exchange támogatás. Tulajdonképpen úgy működik mint az ActiveStink, vagyis ActiveSync. Puch-email, kapcsolatok, naptár. Minden magától…..