Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gWhira

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SzőrősMack (megborotválkozva!) és ÚjoncBob kiöltözés közben a bejrúti amerikai nagykövetségben ugratják egymást. Mack Móricka-ábrán magyaráz valamit, oktatja a zöldfülüt. Miután sikerült magukra erőltetni az öltönyt, csatlakoznak a főnökhöz aki éppen egy szöszi…..
PresidentBlane kávéval lófrál a szállodai folyosón, társainak viszi azokat, akik egy távcsöves puska mellett dekkolnak, várva a célszemélyt. Műszakváltás, a felszabadult törpekommandós le is lécel a szobalányt megtávcsövezni. Blanet csipogón hivják, a szállodai előtérben…..
Együtt a nagy csapat, civilben. PresidentBlane éppen katonasztorival szórakoztatja a többieket. Valószínűleg nem századszorra hallották, mert a nevetésük talán őszinte… Megjelenik Terminátorunk, és ismerteti az e heti részben foglalt küldetést. Egy hozzájuk látogató…..
President Jonas Blane-el inditunk, aki meglepetésre ingben, csinin felöltözve szótárazik a Barlangban, valami küldetésre készülve. Terminátorunk keresztülhúzza a terveit, és elküldi valami miniszter édes pici lányát (eredetiben unokahúg) kimenteni. Ex-elnökünknek rohadtul nem…..
hogyvolt Az egység 1x02 - Stressz 2008.06.20 12:00:00
Immár a második részben keménykednek a szuperkatonák, rögtön akcióval kezdve. Sötét folyosón lopakodnak libasorban, állig felfegyverkezve, tökig álcakrémben. Ám az élet nem csak játék és mese... hamarosan kilőnek kettőt közülük, majd az újoncunk egy hanggránát…..
Két feleség villanásszerű feltűnésével kezdődik a sorozat, amiből azonnal ki is derül milyen jól tudnak hazudni a férjük hollétét illetően… Snitt, a következő pillanatban az örökké borostás/szakállas Macket látjuk, amint éppen „St. Louisban old meg…..