Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budapesti ingatlan kincstár

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt bő négy év áremelkedési trendje a lakótelepi lakások felől indult. Mivel a vásárlók fő motivációja a fellendülés első éveiben a befektetés volt, a legolcsóbb, de kiadással jól hasznosítható ingatlanokat keresték, amelyek megtalálásában, kezelésében és vételében is nagy szerepet játszott…..
A nemrégiben közzétett adatok szerint a közelmúltban megnőtt a lakásépítések száma, amely magával hozza, hogy idén és jövőre összesen legalább 30-35 ezer lakás készülhet el ország szerte. Az még kérdés, hogy ezeknek az ára az átadásig hogyan alakul, egyrészt a kereslet erős, de a vásárlóerő…..
Így vásárolj lakást okosan I.   A lakásvásárlás keményebb munka, mint amilyennek gondolná az ember. Mint mindenben, ebben is lehet rutint szerezni, de akár profiktól is lehet segítséget kérni, a könnyebbség érdekében. Összegyűjtöttünk néhány tanácsot a Budapesti Ingatlan Kincstártól, amelyek…..
Az ingatlan árveréses ingatlanok általában a forgalmi érték 50-70%-án is megszerezhetők. Nézzünk meg azért egy-két kockázati tényezőt is. Az ingatlan árveréshez a legtöbb esetben bírósági végrehajtás vezet, az eladósodott tulajdonos és a kényszer, hogy rendeznie kell a tartozását. A legtöbb esetben…..
Közel millióan lehetnek a nem fizető adósok listáján, az elmúlt öt évben pedig közel 50 ezer lakást vesztettek el a hitelesek. Az MNB ma közzétett adatai szerint az év első 3 hónapjában soha nem látott számú, közel 800 lakást kényszerértékesítettek a bankok. Bár 6,1 százalékra csökkent a 90…..
Nemzetközi konferencián vett részt a Budapest Ingatlan Kincstár, ahol felszólalt . A csütörtökön kezdődő konferencián olyan témákban osztották meg véleményüket a résztvevők, amelyek leginkább érintik az ingatlankezelés és ingatlanbefektetések témaköreit. Így például szó volt a Budapesti és vidéki…..
Az ingatlan.com elemzéséből kiderül, hogy a lakások és a családi házak lassabban kelnek el, mint egy-két évvel ezelőtt. A 2017-es nyár végére viszont lerövidült az eladási idő. Leggyorsabban, 55 nap alatt, a panelek találnak gazdára, a megyei jogú városokban pedig 57 nap az értékesítési idő. Az…..
A Budapesti Ingatlan Kincstárt azzal a céllal alapították, hogy a már bevált üzleti modellt felhasználva egy új, lendületes hálózathoz csatlakozás lehetőségét kínálhassák az ingatlanpiac iránt érdeklődő befektetők számára, illetve mindazoknak, akik szeretnének valamilyen formában részt venni az…..