Regisztráció Blogot indítok
Adatok
God Harald

0 bejegyzést írt és 3317 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Ötvenen túli pároknál gyorsabban kialakul ez az Uralkodó nő / Lusta pasi viszonyrendszer, mint a fiataloknál. A nők azon törekvését sosem értettem, amikor azt hiszik, hogy bárkiből Álom pasi faragható” – milyen sűrűn lehet ötvenen túl új életet kezdeni?                …..
God Harald 2024.05.26 23:36:53
@Lorrh: jó, hát én is csak elbeszélések alapján gondoltam!
                       Levélírónk azt tapasztalta a baráti körében, hogyha megjelenik egy új nő valaki oldalán, sanszos, hogy az illetőtől hamarosan örökre búcsút kell venniük, mert ugyanúgy el fog tűnni közülük, mint a többiek. Nem érti, hogy egy erős szabadságigényű férfit, hogyan lehet ilyen…..
God Harald 2024.05.24 18:01:49
@Lorrh: húhhh! Indítsuk újra a szimulációt? Kb. 3 óra múlva hazaérek…
                       „Próbálom felnyitni a szemét, hogy a nő már csak azért tartja, hogy ne érezze magát egyedül, mert ő is beleszokott ebbe” – Posztolónk rettenetesen szerelmes, csakhogy az álomlovagja még foglalt. Azért ilyen kitartó, mert nem egy ígéretet kapott már, hogy a srác hamarosan…..
God Harald 2024.05.15 12:04:40
@Lorrh: általában azok szeretnek szabályrendszert felépíteni, mérőszámokat hozzárendelni egyértelműen szubjektív emberi tulajdonságokhoz, akik személyiségében, EQ-jában kurva nagy deficitek vannak. Kell a kapaszkodó!:)
                       „Nem azért van pár elvárásom, mert sok sérelem van bennem, hanem azért, mert ezek nélkül csak kallódás minden kapcsolat.” – A rossz jelek néha azonnal megmutatkoznak. Posztolónknak vannak elvárásai, és úgy érzi, önvédelemből van néha ezekre szükség, hogy elkerüljük a későbbi…..
                       Levélírónk nem érti, miért nem talál magának barátnőt, amikor minden elvárt feltétellel rendelkezik. Talán azért, mert pasiból túl nagy lenne a választék? Ő nem válogatós, mégis, 1 évnél hosszabb kapcsolata eddig még nem volt.                                  Fedezd fel…..
God Harald 2024.04.26 11:35:06
God Harald 2024.04.28 16:54:02
@Reactor: kispénzű fasziknak nincs nőjük?
                       „Azt mondja, csak egy alkalom volt. De előtte, amikor fiatal volt, sok egyéjszakása is volt” – Ha valaki magányos, képes sok mindent elnézni, és lejjebb engedni azt a mércét. Posztolónk a szakítása után újra próbálkozik egy nővel, de úgy látja, sokkal jobb lenne, ha a…..
God Harald 2024.04.26 22:27:29
@Lorrh: nono, Csepel már királyt is adott ennek az országnak!
                       Minden házasságban elérkezik előbb-utóbb egy pont, amikor a felek már nem tartogatnak túl sok új és izgalmas dolgot egymásnak. Mi a megoldóképlet, amivel mindez kiküszöbölhető?                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak…..
God Harald 2024.04.24 10:30:57
                       A szerelem idővel elmúlik, csak az a kérdés, kinél mennyi idő után? Levélírónknál jelenleg a negyedik év a legnehezebb szakasz, noha előtte már kétszer végeztek próbaszakítást.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak…..
                       „Az önzetlenség egy velem született tulajdonság, sosem mondta senki, hogy ez így a helyes, a szüleim se erre tanítottak” – Mi lehet a közös a házhoz szállítás és egy működő párkapcsolat között? Posztolónk elárulja.                                  Fedezd fel és használd!…..
God Harald 2024.04.18 14:00:17
@bz249: de annál majd vigyázni kell, hogy ne az ágytálazós kezével fogja meg…bár talán mindegyis.
God Harald 2024.04.18 14:00:55
@Lorrh: :))
God Harald 2024.04.18 22:01:21
@bz249: igen, ez logikusan hangzik!
                        „Az igény jelen van, tudomásul van véve, felnőttek vagyunk... az pedig, hogy megnéz egy egészséges érdeklődésű férfi egy nőt, mondhatni természetes ösztön” - Levélírónk egyik haverja csúnyán megjárta már a félrelépéssel, ám ő nem is ilyesmiben gondolkodik.              …..
Sziasztok! Gondolkodtunk róla, legyen-e poszt a témáról. De már a csapból is ez folyik, mindenhol erről olvasni. Mi újat írhatnánk még? Ezért poszt helyett csak egy beszélgetős oldalt hozunk létre. Úgy néz ki még eltart ez az állapot egy ideig, így egyszerűbb, ha egy helyen lehet beszélgetni…..
God Harald 2024.03.10 20:36:52
@Egon, az egér: jaj de jó figura! Mint egy rajzfilm szereplő. Igazi rosszarcú fazon…ránézésre hatalmas egyéniség.
God Harald 2024.03.20 23:56:32
@Egon, az egér: mindent tegyetek meg, amit akartok! Élni kell! Egy hete, hogy kiléptem a munka világából és még csak nem is gondolok rá. Napi 20 km városnézős gyaloglás, hegyre fel, völgybe le. Hal, tenger gyümölcsei, bor, szivar. Az Atlanti óceán sós vízpermete kimosta az agyamat!:)
God Harald 2024.04.07 23:07:45
@Egon, az egér: azért bízom benne, hogy egyszer lesz egy kis kertes házam és egy jófej kutyám. Meg egy lusta macskám.:)
Tegnap az MVM Dome-ban Carson Coma 5. szülinapi koncerten voltunk. Fergeteges volt!
                       A csaj egyértelműen szakított Levélírónkkal, aki ennek megfelelően nem is utasította el más nők közeledését. Mivel exével megmaradt a beszélőviszony, elmondta neki. A csaj erre felháborodott, mert szerinte ha nem sokkolta a szakítás, akkor nem is szerette igazán.      …..
                       „Míg fölértem hozzá, legalább 4x csörgött rám, de tömegközlekedtem (hát autóm sincs,) ő elkezdett poharazni, és teljesen elázott, mire megérkeztem” – Az is kínos lehet, ha saját lakás hiányában a családi házban intézi valaki a találkozókat, de az még kínosabb, ha egyes nők…..
                       Az újrakezdések mindig rizikósak, hiszen annak valami oka csak volt, ha a szakítás egyszer már ki lett mondva. A pasi tudja magáról, hogy nem fog változni, és valószínűleg azok az okok sem, amik miatt szétmentek. Most az újrakezdés egy dolgot hozott: rengeteg kételkedést,…..
                       „Már az is kötekedésnek számít, ha a kedvében akarok járni? Mit lehet akkor mondani, ha úgysem jó semmi?” - Vajon mennyire törvényszerű egy év után a pasik érdeklődésének csökkenése? Talán úgy érzik, hogy a nő már bőven meg van hódítva, és fölösleges több energiát…..
                       Egy kulturált és modern férfi 40 felett már jobban odafigyel a külsejére, mert a tükör kegyetlenül megmutatja a valóságot. Posztolónk vonakodik a kozmetikai szalonoktól, így fiatalító házi praktikákra kíváncsi.                                  Fedezd fel és használd!…..
God Harald 2024.03.25 20:44:57
@Lorrh: herevasalás?
                       „Igazából nem is az zavar, hogy mennyi volt neki, az jobban, ha erre büszke is, és beszámol nekem” – Úgy tartják, hogy ne firtassuk párunk múltját, de Posztolónk szerint néha nem árt. Hiába mondják, hogy senkit nem jellemez az exeinek magas száma, mert szerinte ez is a rossz…..
                        Posztolónk még így utólag is szeretné megérteni a hasonló nők gondolkodását. Volt egy barátnője, akit az összeköltözés után ismert meg jobban. Belement a követeléseibe, mindenben behódolt neki, hagyta átalakítani magát, mégis lelépett. Teljesítette az elvárásait, akkor mégis…..
God Harald 2024.03.12 17:29:01
@Sztravinszka: hehehe…már egy ideje safety first van!
Akkoriban fiatal voltam (többnyire) nagyon. Nem voltak elérhetetlenek, nem volt lábtörlőzés. De azért megkínoztak.:))) Persze én sem voltam egy szent, csináltam nagyon csúnya dolgokat. Az ember visszakapja.
God Harald 2024.03.14 00:24:39
@Sztravinszka: pedig az oroszok már a karmában vannak!:)
Na de ne szomorkodjunk! Bár ma egy nagyon hosszú nap volt, holnaptól szabin vagyok! Bőröndök bepakolva, minden lezsírozva:)
                       Levélírónk nem a kudarcokban méri magát, így optimizmusa töretlen, és megunta már azokat a kapcsolatokat is, amik elindultak ugyan, de nem futottak ki sehova, egyszer csak abba maradtak. Rájött, hogy a nők nem mindig a külsőségeket és a stílust keresik, hanem egyfajta…..
God Harald 2024.03.09 11:59:46
@Lorrh: azaz!:) Kicsit megkésve: boldog nőnapot!
God Harald 2024.03.10 19:13:04
@Lorrh: de nada, senhor!
                       „A bántó beszólásai megszaporodtak, például ha én eltervezek valamit, de nem sikerül, akkor ő: „na, mi van, te okos, megérte?” - vagy hasonlóan lekezelő szöveget tol” – Vajon egy év elég ahhoz, hogy a barátnő annyira megunja a kapcsolatot, hogy teljesen kiforduljon magából,…..
God Harald 2024.02.29 10:54:43
                       Egy felszínesen induló, nem sokat ígérő randinak is lehet pozitív kifutása. Posztolónk megismert a neten egy látszólag flegma pasit, akivel nem is akart találkozni, de mivel jobb dolga nem akadt, hát belement. Mit veszíthet? ...Vagy mit nyerhet?                          …..
God Harald 2024.02.27 08:10:43
@Lorrh: ma már úgy is lehetsz író, ha se technikád, se érdekes témád, de még jó helyesírásod sincs!
                       „Nem az én hibám, nem én akartam, nem arról volt szó, hogy együtt buliztunk és felhívott magához. És nem egy ágyban aludtunk” – A barátnőnek elszállt a fűtése és felkéredzkedett egy közeli férfi haverhoz. Később a párjának erről teljesen nyugodtan számolt be, mellékesen…..
God Harald 2024.02.27 07:47:07
@Sztravinszka: ámen!:)
                       A szakítás után három évvel a pasi újra bejelentkezik, abban bízva, hogy a lány már jobban megérett, és ugyanazokat a társadalmi normákat keresi már, mint ő.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés…..
God Harald 2024.02.24 21:20:03
@Andy73: mindent kiderítettem neked a hősnőnkről. Szabadföldi Eperke néven látta meg a napvilágot. Amikor szakítottak, még csak 18 volt, vagyis most múlt 21. A Zöldfa utcai oviba járt, a Szeder csoportba. Mérleg volt a jele és minden reggel 20 percig gondolkodott azon, hogy kakaót vagy teát igyon reggelire. A bal mellén van egy göncölszekér formájú anyajegy. Antropológiát tanul, de influenszerként akar ismertté válni. 37-es a cipőmérete.
                       Semmi rossz nincs abban, ha egy negyven felé tartó nő egy kicsit kétségbe esik, hiszen általa új energiaforrásra tehet szert, és az is pozitívum, hogy legalább nem adja fel. Levélírónk egyetlen álma egy hagyományos kapcsolat, de eddig mindig úgy alakult, hogy amint egyenesbe…..
God Harald 2024.02.18 12:28:28
@látjátok feleim szümtükkel: ha nem válogat, akkor boldogan él amíg meg nem! Nyilván nagy öröm lehet az első szembejövő faszparaszttal leélnie az életét.