Regisztráció Blogot indítok
Adatok
God Harald

0 bejegyzést írt és 3307 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A szerelem idővel elmúlik, csak az a kérdés, kinél mennyi idő után? Levélírónknál jelenleg a negyedik év a legnehezebb szakasz, noha előtte már kétszer végeztek próbaszakítást.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak…..
                       „Az önzetlenség egy velem született tulajdonság, sosem mondta senki, hogy ez így a helyes, a szüleim se erre tanítottak” – Mi lehet a közös a házhoz szállítás és egy működő párkapcsolat között? Posztolónk elárulja.                                  Fedezd fel és használd!…..
God Harald 2024.04.18 14:00:17
@bz249: de annál majd vigyázni kell, hogy ne az ágytálazós kezével fogja meg…bár talán mindegyis.
God Harald 2024.04.18 14:00:55
@Lorrh: :))
God Harald 2024.04.18 22:01:21
@bz249: igen, ez logikusan hangzik!
                        „Az igény jelen van, tudomásul van véve, felnőttek vagyunk... az pedig, hogy megnéz egy egészséges érdeklődésű férfi egy nőt, mondhatni természetes ösztön” - Levélírónk egyik haverja csúnyán megjárta már a félrelépéssel, ám ő nem is ilyesmiben gondolkodik.              …..
Sziasztok! Gondolkodtunk róla, legyen-e poszt a témáról. De már a csapból is ez folyik, mindenhol erről olvasni. Mi újat írhatnánk még? Ezért poszt helyett csak egy beszélgetős oldalt hozunk létre. Úgy néz ki még eltart ez az állapot egy ideig, így egyszerűbb, ha egy helyen lehet beszélgetni…..
God Harald 2024.03.10 20:36:52
@Egon, az egér: jaj de jó figura! Mint egy rajzfilm szereplő. Igazi rosszarcú fazon…ránézésre hatalmas egyéniség.
God Harald 2024.03.20 23:56:32
@Egon, az egér: mindent tegyetek meg, amit akartok! Élni kell! Egy hete, hogy kiléptem a munka világából és még csak nem is gondolok rá. Napi 20 km városnézős gyaloglás, hegyre fel, völgybe le. Hal, tenger gyümölcsei, bor, szivar. Az Atlanti óceán sós vízpermete kimosta az agyamat!:)
God Harald 2024.04.07 23:07:45
@Egon, az egér: azért bízom benne, hogy egyszer lesz egy kis kertes házam és egy jófej kutyám. Meg egy lusta macskám.:)
Tegnap az MVM Dome-ban Carson Coma 5. szülinapi koncerten voltunk. Fergeteges volt!
                       A csaj egyértelműen szakított Levélírónkkal, aki ennek megfelelően nem is utasította el más nők közeledését. Mivel exével megmaradt a beszélőviszony, elmondta neki. A csaj erre felháborodott, mert szerinte ha nem sokkolta a szakítás, akkor nem is szerette igazán.      …..
                       „Míg fölértem hozzá, legalább 4x csörgött rám, de tömegközlekedtem (hát autóm sincs,) ő elkezdett poharazni, és teljesen elázott, mire megérkeztem” – Az is kínos lehet, ha saját lakás hiányában a családi házban intézi valaki a találkozókat, de az még kínosabb, ha egyes nők…..
                       Az újrakezdések mindig rizikósak, hiszen annak valami oka csak volt, ha a szakítás egyszer már ki lett mondva. A pasi tudja magáról, hogy nem fog változni, és valószínűleg azok az okok sem, amik miatt szétmentek. Most az újrakezdés egy dolgot hozott: rengeteg kételkedést,…..
                       „Már az is kötekedésnek számít, ha a kedvében akarok járni? Mit lehet akkor mondani, ha úgysem jó semmi?” - Vajon mennyire törvényszerű egy év után a pasik érdeklődésének csökkenése? Talán úgy érzik, hogy a nő már bőven meg van hódítva, és fölösleges több energiát…..
                       Egy kulturált és modern férfi 40 felett már jobban odafigyel a külsejére, mert a tükör kegyetlenül megmutatja a valóságot. Posztolónk vonakodik a kozmetikai szalonoktól, így fiatalító házi praktikákra kíváncsi.                                  Fedezd fel és használd!…..
God Harald 2024.03.25 20:44:57
@Lorrh: herevasalás?
                       „Igazából nem is az zavar, hogy mennyi volt neki, az jobban, ha erre büszke is, és beszámol nekem” – Úgy tartják, hogy ne firtassuk párunk múltját, de Posztolónk szerint néha nem árt. Hiába mondják, hogy senkit nem jellemez az exeinek magas száma, mert szerinte ez is a rossz…..
                        Posztolónk még így utólag is szeretné megérteni a hasonló nők gondolkodását. Volt egy barátnője, akit az összeköltözés után ismert meg jobban. Belement a követeléseibe, mindenben behódolt neki, hagyta átalakítani magát, mégis lelépett. Teljesítette az elvárásait, akkor mégis…..
God Harald 2024.03.12 17:29:01
@Sztravinszka: hehehe…már egy ideje safety first van!
Akkoriban fiatal voltam (többnyire) nagyon. Nem voltak elérhetetlenek, nem volt lábtörlőzés. De azért megkínoztak.:))) Persze én sem voltam egy szent, csináltam nagyon csúnya dolgokat. Az ember visszakapja.
God Harald 2024.03.14 00:24:39
@Sztravinszka: pedig az oroszok már a karmában vannak!:)
Na de ne szomorkodjunk! Bár ma egy nagyon hosszú nap volt, holnaptól szabin vagyok! Bőröndök bepakolva, minden lezsírozva:)
                       Levélírónk nem a kudarcokban méri magát, így optimizmusa töretlen, és megunta már azokat a kapcsolatokat is, amik elindultak ugyan, de nem futottak ki sehova, egyszer csak abba maradtak. Rájött, hogy a nők nem mindig a külsőségeket és a stílust keresik, hanem egyfajta…..
God Harald 2024.03.09 11:59:46
@Lorrh: azaz!:) Kicsit megkésve: boldog nőnapot!
God Harald 2024.03.10 19:13:04
@Lorrh: de nada, senhor!
                       „A bántó beszólásai megszaporodtak, például ha én eltervezek valamit, de nem sikerül, akkor ő: „na, mi van, te okos, megérte?” - vagy hasonlóan lekezelő szöveget tol” – Vajon egy év elég ahhoz, hogy a barátnő annyira megunja a kapcsolatot, hogy teljesen kiforduljon magából,…..
God Harald 2024.02.29 10:54:43
                       Egy felszínesen induló, nem sokat ígérő randinak is lehet pozitív kifutása. Posztolónk megismert a neten egy látszólag flegma pasit, akivel nem is akart találkozni, de mivel jobb dolga nem akadt, hát belement. Mit veszíthet? ...Vagy mit nyerhet?                          …..
God Harald 2024.02.27 08:10:43
@Lorrh: ma már úgy is lehetsz író, ha se technikád, se érdekes témád, de még jó helyesírásod sincs!
                       „Nem az én hibám, nem én akartam, nem arról volt szó, hogy együtt buliztunk és felhívott magához. És nem egy ágyban aludtunk” – A barátnőnek elszállt a fűtése és felkéredzkedett egy közeli férfi haverhoz. Később a párjának erről teljesen nyugodtan számolt be, mellékesen…..
God Harald 2024.02.27 07:47:07
@Sztravinszka: ámen!:)
                       A szakítás után három évvel a pasi újra bejelentkezik, abban bízva, hogy a lány már jobban megérett, és ugyanazokat a társadalmi normákat keresi már, mint ő.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés…..
God Harald 2024.02.24 21:20:03
@Andy73: mindent kiderítettem neked a hősnőnkről. Szabadföldi Eperke néven látta meg a napvilágot. Amikor szakítottak, még csak 18 volt, vagyis most múlt 21. A Zöldfa utcai oviba járt, a Szeder csoportba. Mérleg volt a jele és minden reggel 20 percig gondolkodott azon, hogy kakaót vagy teát igyon reggelire. A bal mellén van egy göncölszekér formájú anyajegy. Antropológiát tanul, de influenszerként akar ismertté válni. 37-es a cipőmérete.
                       Semmi rossz nincs abban, ha egy negyven felé tartó nő egy kicsit kétségbe esik, hiszen általa új energiaforrásra tehet szert, és az is pozitívum, hogy legalább nem adja fel. Levélírónk egyetlen álma egy hagyományos kapcsolat, de eddig mindig úgy alakult, hogy amint egyenesbe…..
God Harald 2024.02.18 12:28:28
@látjátok feleim szümtükkel: ha nem válogat, akkor boldogan él amíg meg nem! Nyilván nagy öröm lehet az első szembejövő faszparaszttal leélnie az életét.
                       A pasi nem tud leszakadni arról a gondolatról, hogy a lánynak valaki más legyen a párja. Ezt ő sem érti igazán, hiszen közös megegyezéssel váltak meg egymástól. Az viszont bántja, hogy a lány minden korábbi érzelmét tagadja.                                  Fedezd fel és…..
God Harald 2024.02.09 23:09:32
@Sztravinszka: kicsit karcos vagy ma! Pedig péntek van, ilyenkor szeretni kell egymást…a népeket! Egy mindenkiért, mindenki egyért.
God Harald 2024.02.10 13:30:19
@Sztravinszka: jó, az más, az érthető!:) Menj el egy kis koratavaszi városnézős lazításra! Az jót tesz a pszichének:)
                       Levélírónk párja annyira nincs is oda bizonyos barátaiért, de ha hívják, rögtön ugrik, legyen a program bármi. Olyanokba megy bele, amiket ő valójában nem is kíván, nem is élvez igazán. Vajon attól fél, hogyha lemondja, többet nem hívják és idővel ellaposodik a társasági…..
God Harald 2024.02.08 22:59:31
@Lorrh: végig bírtad olvasni?! Én nem, de nem is csoda, mert ma resetelt az agyam. 6 megbeszélés, 2 helyszíni egyeztetés tervezőkkel…mélytorkos csütörtök.:)))
                       Levélírónk rájött, miért kell néhány kapcsolatban lévő pasinak folyamatosan leállni más nőkkel, korosztálytól és kinézettől függetlenül: az önbizalomtuning miatt. Fordított esetben, ha mindezt egy nő teszi, mindennek elhordják. Hogyan kaphatná meg egy férfi azt a…..
God Harald 2024.02.06 21:52:44
@larvar0: “Jut a béták egy részének is nő, de az vagy az alsókategóriás 20%-ba tartozik, vagy pedig alfák által levetett nő.”
Hát persze! Nyilván nincs más opció, a világ már csak ilyen fekete-fehér.
God Harald 2024.02.07 17:30:13
@Lorrh: a 20-80, 80-20 % úgy van, hogy az alfák indulhatnak egyéniben, de a béták csak váltóban.
God Harald 2024.02.07 21:01:11
@Lorrh: az nem segít. Inkább nézd meg a vas-karbon diagramban, hogy mennyi alfa és mennyi béta fázis van benned! Ha tele vagy szigma kiválással, akkor menthetetlen a helyzet.
                       „Egyszer álmodtam vele, és azt mondtam neki, hogy szeretem. Nem tudom, mit akarok tőle.” – Posztolónk bevallja, hogy kissé bogaras, és ennek a számlájára írja azt is, hogy vonzódást érez egy teljesen középszerű nő iránt. Most azon töpreng, hogy lépjen valamit, vagy várja ki,…..
                       „Az anyját nem tartom anyatípusnak. Az apja már nem él velük. Az anyja flegma és nemtörődöm, befelé forduló” – A sztoriban forgó pasinak nem sok nője volt eddig, és már Levélírónknál is rezeg a léc, mert nem biztos, hogy szeretne beépülni egy olyan családba, ahol szemet…..
                       Posztolónknak feltűnt, hogy a csajának jó ideje nincsenek női barátai. Amikor elmondta, hogy miért, csak megerősödött benne az a rossz indulatú feltételezés, amit főleg pasik szoktak hangoztatni, miszerint a női barátságok általában csak addig tartanak, amíg együtt átlapoznak…..
God Harald 2024.01.25 11:22:37
@Sztravinszka: azért baszogatja…
God Harald 2024.01.25 13:05:09
@Sztravinszka: ez a stratégia szó most az elevenembe vágott! Péntekre el kell készülnöm eggyel.:(
God Harald 2024.01.25 15:13:32
@Lorrh: jó, köszi! Csak óvatosnak kell lennem, mert tüzes téma…nehogy tarra égessem.:)))
A pasi mindig érezteti Posztolónkkal, hogy soha nem fogja elfelejteni őt, akár van csaja, akár nincs; mindig képes felhívni őt és olyan dolgokban kikérni a tanácsát, amikről valójában már rég döntött. Mit lehet kezdeni a közléskényszeres pasikkal? Kitartó ostrom, máshogy.   Fedezd fel és…..