Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheSyren

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai gyönyörű napon egy huszonöt éves lány webnaplójáról lesz szó. Rengeteg huszonöt éves lány vezet blogot, de ez a lány olyan különleges, átlagosnak semmiképpen nem mondható tartalommal töltötte meg a naplóját, hogy nem bírjuk csak úgy kikerülni. Leírjuk, vagy akartok…..
Everlasting Fairytale probe 2009.12.29 01:08:11
 probe..
Amikor azt mondjuk, hogy hülye tánc akkor pontosan arra gondolunk amit itt bemutatnak az idióták. Ennél bénábbat még a világon nem láttunk, pedig már került a kezünk közé Sámsonról pelenkás kép is. ..
Subba Csóla: A tiszarádi hímnő 2009.03.09 08:47:00
Az első igazi Csóla megjelenése a magyar médiában melegséggel tölti el a szívünket. Egyből dedikálnunk kell a posztot kedves kolleginánknak, Subba Cholának aki minden bizonnyal szintén felbontott valamit az ünnepléshez. Aki nem tudja, hogy mi az a Csóla, még az is tudja hogy kit…..
KEK! n00b! Infinity Online 2008.02.03 20:08:00
Az mmorpg.com és a Gametribe közös betakulcs akciójából amiben 1500 kulcsot szórtak ki - az Infinity Online európai szervereire -, még sikerült elcsípnem egyet, de két nap alatt el is fogytak.A játék maga nem nagy szám, ismét egy manga stílusú játékról beszélünk, viszont ennek…..
bumbi HEHEHEHEHEEEEEEEEEEEE 2007.05.03 15:53:00
Van ám névre szóló helyszínelős pólóm. Majd talán teszek fel róla képet, de most otthon felejttem a pólót:( szóval ezen a héten nem voltam helyszínelő:( de ha haza érek azonnal felveszem és újra helyszínelő leszek:P Ja és még a nevem is rajt van meg az h LVPD…..