Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kazykazy

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen járműről is legyen szó, a hatótávolság egy kulcsfontosságú információ. Minden gépjármű-tulajdonos valószínűleg tudja, hogy az aktuális üzemanyag mennyiség még körülbelül mekkora távolság megtételére elegendő. Hosszabb utazás során ezen információ alapján tudjuk felmérni, hogy mikor és hol…..
ApexNews Dobozoljunk cellákat! 2018.07.13 10:40:04
Az előző cikkünkben megpróbáltuk elmesélni, hogy miért és hogyan választottuk ki az akku cellát. Node hogyan legózzunk össze belőle egy használható, robusztus akkumulátort? Alapvető célkitűzésünk, hogy moduláris akkumulátor rendszert hozzunk létre. Minden akkumulátor egység 12 cellát tartalmaz, ez…..
ApexNews Cellaválasztás 2018.07.07 11:35:02
  A villamos autó építésnél/átépítésnél kritikus komponens az akkumulátor és általában a legdrágább is. Érdemes jól végig gondolni, hogy milyen akkumulátor cellákból fogunk építkezni. Ebben a cikkben röviden összegyűjtöttük, hogy milyen szempontok alapján gondolkodtunk, milyen méréseket végeztünk…..
Villamos autókban, nyilvánvalóan egy elektromos áramforrás része a hajtásrendszernek, a benne tárolt energiát használják a motorok a jármű mozgatásához. Általában ez egy egyenáramot szolgáltató, a megszokott 12V-nál nagyobb feszültségű akkumulátort jelent. Nem csak a hajtásrendszert, hanem sok más…..
Mi is tulajdonképpen egy akkumulátor? A mai világban annyira elterjedtek és megszokottak az akkumulátorok, hogy valószínűleg az olvasóban ez a kérdés ritkán merült fel. Biztos vagyok benne, hogy az iskolában mindenki megtanulta, hogy miből is áll egy akkumulátort, legalábbis a kémiaórán biztosan…..