Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OutletButor

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ágykeret Már rögtön az ágyakból is többfélét találunk. Lehet egy egyszerű ágykeret, mely általában fából, bútorlapból készítenek. Ezeknek a kereteknek talán a legjobb az időtállóságuk, könnyű őket takarítani, és mivel nem rendelkeznek beépített matraccal, vagy betéttel így könnyen tudjuk ezt a…..
„Az asztal az egyedüli hely, ahol az ember sohasem unatkozik az első órában” – Az étkező berendezése –  Így értekezik a 19. században Az ízlés fiziológiája című szellemes anekdota és receptgyűjteményében Anthelme Brillat-Savarin francia mesterszakács és író, és…..
Felgyorsult életritmusunkkal térhasználati szokásaink is átalakultak: hálószobánk sem kizárólag csak a pihenés helyéül szolgál már, a térkihasználás jegyében gyakorta párosítjuk a dolgozószoba funkciójával. Ezáltal már éjjel-nappal használjuk a teret, itt töltjük…..
Ahogyan az első benyomás emberi kapcsolatainkban is meghatározó, úgy otthonunkba belépve is jelképes, hogy milyen előtér fogad minket. Nem elhanyagolható az a gyakorlati szempont, miszerint minden reggelünk ebből a közegből indul, s egy hosszú nap után is ez üdvözöl elsőként.…..
Az ágy az egyik legfontosabb bútor otthonodban, melyet minden nap használsz. Mivel életed egyharmadát rajta töltöd, ezért alaposan át kell gondolni, hogy milyet választasz. Választhatsz kárpitos franciaágyat vagy franciaágy keretet is. A kárpitos franciaágy esetén óriási szín…..
Ebben a cikkünkben nappali szekrénysor választáshoz szeretnénk segítséget nyújtani. Bemutatunk néhány praktikus és kedvelt szekrénysort, melyet megrendelhetsz webáruházunk kínálatából. Számos tényezőt kell figyelembe venned a szekrény kiválasztásakor. Egyrészt a nappali…..
A vendégszoba egy olyan hely, melyet úgy kell berendezned, hogy vendégeid kényelmesen érezzék magukat benne. Ennek a helyiségnek a kialakítása nem túl hálás feladat, hiszen nem tudod úgy kialakítani, hogy minden vendég ízlésének megfelelő legyen. Így a saját ízlésedre kell…..
Otthonunk egyik legfontosabb része a nappalink. Ez az a szoba ahol a család a legtöbb időt tölti együtt, és itt szoktuk a vendégeket is fogadni. Ezért nappalink bútorait körültekintően kell összeválogatnunk. Tervezés Első lépésként készítsünk tervet. Mérjük le a szoba…..
A hálószobánk berendezésénél figyelembe kell vennünk néhány tényezőt. A jól kiválasztott hálóbútorok otthonossá tehetik szobánkat, viszont az egymással nem harmonizáló berendezési tárgyak rossz összhatást sugározhatnak. Számtalan módon összeállíthatjuk a háló…..
A megfelelő méretű étkezőasztal kiválasztásához két fő szempontot kell figyelembe vennünk. Egyik a konyha, illetve étkező helység mérete, másik pedig az emberek létszáma.  Mérjük le az étkező méretét, és határozzuk meg, hogy mekkora a legnagyobb asztal, amely kényelmesen…..
Egy textilbőr kanapé vagy ülőgarnitúra nappalink és otthonunk dísze lehet.  Mégis vannak, akik nem mernek ilyen bútort választani. Első sorban azért, mert rosszat hallottak a textilbőrről, vagy korábban volt már ilyen ülőbútoruk, és nem voltak elégedettek az élettartamával.…..
Egy esztétikailag szép és kényelmes kanapé a nappali egyik legfontosabb bútora. Kiválasztása előtt ezért mindenképpen át kell gondolni pár dolgot. Legfontosabb, hogy milyen célra szeretnénk használni, és mit jelent számunkra a kényelem. Más-más kanapék ideálisak TV-nézéshez, olvasáshoz vagy…..
Mindig nagy fejtörést okoz számunkra a megfelelő bútor, esetünkben az étkezőgarnitúra kiválasztása. Pár sorban itt szeretném bemutatni egyik nagy kedvencünket a Berta étkezőt Flóra asztallal. És itt most igazából nem is a Berta székeken van a hangsúly, hanem a Flóra asztalon.Nos igen Róla van…..