Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kimusubi

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kampányban tapasztalt hangzavar és szóförgeteg között, ezekben a napokban a keresztény szívben a szavak mintha kissé halkulnának, és lassú csönd ülne rá a Nagyhét eseményeire. Kivül tombol a vihar, a templomban azonban most a csend suttog ‘Isten hozott’-at.…..
Ha most van időd megnézni az alábbi felvételt, a következő szempontot javaslom: "Mi az, amiért én hasonló módon oda tudnám tenni magam?"  Az ironman (vasember) próba három részből áll:1. Úszás tengerben vagy tóban, 3800 m-es szakaszon;2. 180 km-es…..
Tegnap volt Bartók Tibor, és Koronkai Zoltán rendtársaink papszentelése a Mária u-i templomunkban. Nagy ünnep volt ez számomra. Nem csak azért, mert mindig öröm látni, mikor valaki megtalálja hivatását, hanem mert tapasztalható volt tegnap, hogy az Isten közel van hozzánk.…..
Jezsuita bloggerek Vajon meghallom? 2008.06.14 01:15:00
Kimusubi vagyok, 11 éve jezsuita. Jelenleg teológiát tanulok, és egy gyerekekből, fiatalokból álló kis közösséget szolgálok vezetőként. Az elmúlt időben egy komoly kérdés foglalkoztat: mi az, amit meghallok abból, amit a másik nekem mond?  Múlt héten több konkrét helyzet…..