Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duran

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elején egy csávó szórakozik a CD lejátszós autórádiójával, ez azért fontos mert akkor ez tök menő volt. Addig szórakozik , hogy majdnem spontán helyi BKV járatritkítást csinál, de végül kikerüli a buszt. Persze ahelyett, hogy fékezne letarolja Bálint gazda facserje…..
duran 2008.07.26 23:58:57
Az első kézenfekvő kérdés biztos az, hogy miért egyben posztolok erről a két sorozatról? A válasz egyszerű: a készítők , a stáb és a színészek ugyanazok és a két sorozatot párhuzamosan csinálták. Az egyik a napbarnított , olajos testű , Harley-Davidson bőrnaciban sétáló…..
Régi adósságom ez a sorozat is, ahol azokkal foglalkozunk akik a rendezői székből dirigálják ezeket a gáz filmeket. Első részünkben Albert Pyun életművével foglalkozunk. Szóval van ez az aranyos pandamaci szerű kínai-hawaii bácsi, aki valószínűleg hasonlít a pufi thai…..
A mai nap későn 0:55-kor lecsap a ZStornádó a film+ csatornán. A Piton 2 című filmben a Hairből ismert Treat Williams felveszi a harcot az amerikai várost elpusztítani akaró kígyókkal szemben. Azt, hogy csak békésen sziszegni akartak e a mezőn azt sose tudjuk meg, mert Treat rájuk…..
Atomnő sorozatunk gyarapszik az ereklyefosztogató hawaii nénivel Tia Carrerevével. Az akciófilmek rejtélyes keleti asszonyával , akit azért csak blokkol a főhős a végén. A nézők legnagyobb örömére! Tia Honolulun született, és 17évesen fedezték fel és rögtön beválogatták egy…..
Több olvasó jelezte és teljesen igazuk van. Dolphi kimaradt a listáról , ezt a komoly szakmai hiányosságot próbálom ma pótolni. Dolphi a Scwharzi-Stallone utáni korszak egyik legnagyobb ektsön figurája. Az akciófilmek svédacélja aki gyorsan mint egy Saab, és megbízhatóan mint egy…..
1. Egy nyomozás során feltétlenül szükséges legalább egyszer ellátogatni egy sztriptízbárba. 2. Amerikában minden telefonszám 555-tel kezdődik. 3. A legtöbb kutya halhatatlan. 4. Ha üldöznek egy városban, bármikor találhatsz egy utcai felvonulást, amiben elvegyülhetsz.…..
A mai nap egy igazi csemegéket kapunk a Viasat és a TV2 jóvoltából! Pamela Anderson fénykorából jött a Barb Wire című gagyi sci-fi akció katyvasz film. Ahol tök hihető módon rohangál csini csöcsös cuccban Pamela és közben mindenki agyonlő. A sztoriban tudóst kell menteni és…..
Van egy fej, amire ragasztunk két elefánt lapát fület, egy nagy krumplinózit és ellopjuk egy SS tiszt germán kék szemét, mindezt megfejeljük egy irtózatos geci vigyorral. Az eredmény: Malcolm McDowell. Talán legtragikusabb ZSsztárunk, mert kérem itten egy nagy tehetségről van szó.…..
Lambert bácsi rábaszott és börtönbe rakták, ahol kapott egy robbanó bélpiercinget. Ez olyan kemény dolog, hogy meg is kellett mutatni milyen amikor a sok sólettől kidurran a gyomor. Megismerhetjük a nem is tipikus cellatársakat: a tudós nagyokos, a pattogó kemény kiscsávó, a geci…..
A mai világban már nehéz elhinni, hogy vannak fel nem fedezett lakatlan szigetek az óceán közepén, de ezek a kurva filmesek mindig találnak egy olyat, amin nincs minimum egy gyerekprostikat kínáló kövér német turistákat kényeztető apartman telep. A sziget pedig tele van szörnyű…..
Mi az? Ha feldobod csavar, ha leesik traktor. Macgyver a háztetőn. Azt hiszem ezzel a kis viccel összefoglaltam az egész sorozat lényegét. Az 1985 és 1992 között hét szezont megélt sorozat nem szólt másról, mint egy bundesliga sérós szakadt bőrkabátos csávóról, aki ceruzából…..
Én rájöttem a török foci válogatott sikerének a titkára: azért játszanak jól, hogy leigazolják őket külföldre és akkor nem kell ezeket a szar filmeket nézniük. A történet befejeződik. ..