Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vero.na

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Quinn és Veil kísérteties párbeszédével kezdünk, Quinn indul valami gyanús küldetésre, Veil ezalatt menne néha Henry-vel a napfényes üregbe. Quinn megengedi, de egy embert hátrahagy, hogy vigyázzon a szeretteire, ezzel a lendülettel kinezve Henry-t örökösének. Majd lelkesítő…..
E költői című epizód elég prózaian kezdődik: Sunny és Bajie mennek a semmi közepén, civakodnak, bajba keverednek, közben szereznek egy barátot egy tehetséges kardforgató képében, aki segít nekik lenyomni a rájuk leső fejvadászokat, csak ő tudja, miért. Valamilyen oknál fogva…..
Sunnyék bányabéli víg napjaival kezdünk, a kisfőnök szeretné látni Sunny és a házi bajnoka küzdelmét. A kisfőnök van oly rendes, hogy Bajie-t is Sunny-hoz láncoltatja, mert ketten együtt kábé kiteszik a bajnokot. Közben nem is sejti, mekkora igazságot mond: Sunny és Bajie…..
Az első évad végéhez képest hat hónappal később folytatódik a történet. Az első jelenet nagyon erős, Rag’n’Bone Man Human című számára látunk vonulni feltételezhetően rabszolgákat egy elég ronda bányavároskán keresztül. Köztük van Sunny, megbajuszosodva,…..
Szépen, keretes szerkezetet követve Sunny-t látjuk motorozni a mákonyföldeken át, mint az első részben. A Folyó Királyához igyekszik, zsákjában M. K. kis, immár halott barátjának fejével, hogy cserébe a folyón keresztül menekülhessen. A Folyó Királya gyanakszik egy rövidet a…..
Álomjelenettel nyitunk, melyben Sunny és M. K. edzésének végén M. K. spontán démonná alakul, Sunny meg verejtékben fürödve ébred (ezt nem látjuk, csak hozzáképzeljük). Levezetésképp próbálná az Özvegytől lopott azrai könyvet olvasni, de csak annyira jut vele, mint én…..
Az Özvegy keverésével kezdünk, Jacobee báró embereit gyilkoltatja le, Quinn egy szamurájának a fejét is a helyszínen hagyja, hogy gyanús legyen, és elviszi Jacobee aranyát. Hidegvérén, ahogy a szamurájt lefejezi, még Tilda is enyhén meglepődik. Kicsit később az Özvegy új…..
Pár perc hogyvolt után Quinn és harcosai betörnek az Özvegy udvarházába, foglyokat nem ejtve. M. K. tanoncminőségben van jelen, és nem bír magával, a parancsot megtagadva elhagyja pozícióját és megy a dolgára...
Elsőnek az előző részben megismert női bárót, az Özvegyet látjuk, amint belép egy bárba, ahol az egyik táncos épp a bikinijét köszörüli, hangulatos helynek tűnik. Egy férfihez lép, s beszélgetésükből több fontos infót szűrhetünk le: a fickó volt kormányzó, a nő…..
A kezdő jelenetben egy motorost látunk, amint egy pipacsmezőn mákonyföldön száguld keresztül. Jegyezzük meg a fickót, mert ő a főszereplő, meg a motort is, mert még elő fog kerülni. A jelenet alatti narrációból megtudjuk, hol vagyunk és mikor: a jövőben, valószínűleg…..