Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leriel

0 bejegyzést írt és 231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elfogult vagyok a következő témában, hisz ahogy Csányi Vilmos etológus is megmondta a kutya természetes környezete az emberi család. Úgy gondolom, hogy az emberi család természetes része pedig a kutya. Ezért nagyon utálom, ha a házmester országunk szabályai miatt a szeretett családtagomat nem…..
Leriel 2017.09.19 10:37:14
@Attilajukkaja: Abból indulok ki, hogy a Librinek egységes a szabályzata, egyikbe sem lehet kutyát bevinni. Nem tudom, ezt a döntéshozóik mivel indokolják, de gyanítom, olyasmikkel, amiket mások már írtak fentebb: tömeg lehet, amiben a kutya megijedhet, ráléphetnek, a nem jól nevelt kutya odapiszkít a boltba stb. A Frei Cafénak változó, van, amelyik kutyabarát, és van, amelyik nem. Gondolom, ott az egységek vezetői döntik el, kutyásként viszik-e a helyet vagy sem, a Librinek pedig van egy szigorú belső policy-je, amit minden boltnak alkalmaznia kell.
Leriel 2017.09.19 12:05:09
@Attilajukkaja: Nem tudom, miért nem változtatnak. Gondolom, a kisebb kockázat felé hajlanak: inkább vállalják az ilyen konfliktusokat, mint egy kisebb eséllyel előforduló, de sokkal súlyosabb incidenst. Ezeket a szabályokat általában a debil kisebbség miatt hozzák, és a többség szív miattuk. Ezer jól nevelt kutya és gazdi mellett elég egyetlen tirpák, aki bajt csinál: megharap valakit a kutyája, odasz!rik a bolt közepére stb. - nem tudhatjuk, milyen precedens kellett hozzá, hogy a Libri ragaszkodjon ehhez a szabályhoz.
Sokadik alkalommal bizonyosodik be, hogy abból semmi jó nem származik, ha egy vendéglátóhely maga kezeli a facebook-és egyéb közösségi felületeit. Mindenki - nem utolsó sorban maga a hely! - jobban jár, ha a cipész marad a kaptafájánál, a szakács főz, a barista kávét csinál, a pincér felszolgál, a…..
Tele vannak gubbasztó, beteg galambokkal a belvárosi terek. A több milliós budapesti galambpopuláció ürülékével nem az a legnagyobb baj, hogy visszataszító látvány, hanem az, hogy különféle, emberre is veszélyes betegségeket terjeszt. Talán nem is igazi fővárosi, akit…..
Elfogulatlan laikus helyett vérbeli István, a király rajongót menesztettünk a szegedi Dóm térre, aki Alföldi Róberttel szemben sem titkolja elfogultságát. Bolondul Stohlért, bírja a Kimnowakot: azt hitte, a földi paradicsomba váltott jegyet. Mégsem azt kapta, amit várt. A katarzis…..
A magam részéről már az első pillanttól kezdve lelkesedem a FUTÁR-ért, vagyis a BKK új GPS-es utastájékoztatásásért. Hurráztam a bejelentésnél, az első tartóoszlopok kihelyezésénél, az első kijelzők felszerelésénél. Igaz azóta akadtak gondok vele. Például a Várban,…..
Subba Lego 2012.09.20 09:45:54
Ugye nem kell korán reggel végig néznem egy ilyen videót? Valami Lego freak tuti örül majd neki. ..
Okkult tudás birtokában egyes titkos épületekből könnyen átjuthatunk sértetlenül a Mennybe vagy a Pokolba Rómától Budapestig. Titkos átjáró csak beavatottaknak a Menny felé a római Piazza Vittorio téren (Fotó: Google Earth)..
  A mátyásföldi villanegyedben elég sok német cégvezető lakik, akik pont olyanok, mint a mesebeli németek, hogy ott aztán mindennek tüchtignek kell lennie. Szépek is a villáik, rendben is van a kertjük, hanem, ha a fű nem akar úgy nőni, ahogy az meg van mondva neki, akkor jön a…..
Zseniális alkotás a Blikktől. Sztárok, erős köhögés, de azért nézzük, ki kúrt kit? Ráadásul Mr Busta is a térképen van! :DDDDD ..
Leriel 2012.08.17 10:16:44
Jó halál nincs, legfeljebb kegyes. Az ALS, egy eddig általam egyáltalán nem ismert betegség nem ilyen. A lényege, hogy a szervezetet megtámadó kór következtében a beteg izmai egyenként mondják fel a szolgálatot, egyik a másik után sorvad el, míg végül a szervezet nem képes már…..
Előbb jöjjön a lényeg, a rizsa majd utána. Tehát a 16 induló és a menetrend: Belső-Ferencváros Belső-Kelenföld Belső-Terézváros Belső-Újlipótváros Belváros Budavár Herminamező József…..
 Arra jártunk, odamentük - nem ott volt. Mi az? IGEN! A BKK féle hajós átverősdi.Petőfi tér nevű állomás, tűző nap, tucatnyi várakozó. 16 óra 35 perc. Észak felé próbálnánk ki a hajót - ha már épp a Vigadó tér környékén járunk. Villamosaluljárón átbújunk.…..
Dynapac Red Carpet az a fajta gép, amiből szerintem soha sem lesz semmi. Hozzá képest a térkőterítő berendezés egy hétköznapi használati eszköz. Még akkor sem hiszek benne, ha a Dynapac amúgy egy nagyon is létező útépítőgépes cég. Ettől függetlenül nagyon…..
Kaptam egy sajtómeghívót egy konferenciára, ahova ugyan nem megyek el, viszont volt egy érdekes videó mellékelve hozzá. Nem vagyok egy útépítési szakember, lehet hogy nincs benne semmi új, de nekem mégis az volt. Persze egy csomó kérdést felvetődik a géppel kapcsolatban…..
Fotó: graff.blog.hu Épp az Urbanista kürtölte világgá, hogy nagy átalakulások elé néz a Filatorigát környéke. Lesz ugye új Árkád, meg Budai Promenád, esetleg drága lakóingatlanok, gyalogoskapcsolat a Duna-felé, sőt még akár a HÉV is föld alá kerülhet Óbudán. Ennek egy…..
Subba Legyél Jehova barátja! 2012.07.18 10:31:00
SZÉTN SZÉTN SZÉTN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..
Leriel 2012.07.18 14:08:35
  Vannak dolgok, amelyekről hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy világmegváltó újdonságok, menők és trendik,  pedig mások jó ideje a legnagyobb természetességgel csinálják. Ilyen mondjuk a kerékpározás. Budapesten csatákat kell vívni egy-egy biciklitárolóért, pedig egykor ott…..
Mit tudtok arról, hogy a bazilika népszerű köztéri lépcsőjét elkerítik? Tegnap este arra jártam és épül ki a kerítés, nem tudom mik a tervek, hogy tényleg el akarják zárni estére a söröző fiatalok elől, vagy csak "dísz" lesz. – dobta föl a hírt a Heti Betonos Smiló…..