Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A/B

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vörösbortól ragadó padló, iszonyatos bűz és szeméthegy fogadta a Pénzcentrum.hu egyik olvasóját, amikor pénzfelvét reményében betért az egyik fővárosi OTP atm-szobájába. A gyomorforgató kalandról képek is készültek.Már-már meg sem rökönyödik a nagyvárosi…..
A/B 2011.06.10 13:56:47
@gabest1: Hát ha Ön sem vette észre,az nagy baj, a helységben található ugyanis. Sőt az értékesítési térben is van mindenhol. Csak vannak lusta emberek, akik nemtörődöm módon eldobálják. És mielőtt kapnám, hogy kötözködök, NEM Önre értettem.
A/B 2011.06.10 13:59:31
@Benyeszke: Múltkor betértem oda az élettársammal, és megkérdeztem, technikai hiba van a szellőztetésben.
A méltán népszerű Sarokház kocsmában (százforintos feles, ugye) bukkantunk erre a leletre. Kérdés: mi ez? A helyes válaszok bekommentelői között értékes, az Index 10. születésnapjára kiadott fingópárnákat sorsolunk ki május 14-én, Kamuton. ..
Update (03/26): Az OTP gyorsítva válaszolt a társasháznak. Összeszorul a Homár ollója, amikor ilyet olvas hogy, az OTP lett az ország legjobb bankja. Ki gondolta volna, hogy pont az ügyfélkapcsolaton lehet ennyit spórolni? Androidus tavaly október óta szeretné kideríteni, miért…..
A/B 2010.03.24 18:17:30
@laskagomba: sok ember jobban bízik a kp-ban. Én is kártyát használok.
A/B 2010.03.24 18:46:00
@ColT: Értem. Én úgy értettem, hogy húzol számot, behív az egyik ügyintéző, de ott kérheted , h máshova irányítson ahova szeretnél menni. Én nem mondtam hogy ki ki ismer alapon oldja meg. Hanem ha folyton egy helyre jársz, akkor valamelyik ügyintéző aki mondjuk a lakosságival, vagy vállalkozokkal foglalkozik jobban megismer téged, te is őt, és így jobban tudtok kóperálni. Persze mindenkitől elvárandó a 110% mert ezért fizetjük őket... De azért 100-ból 1x történik valami gigszer(lehet géphiba, ügyintézői balekság). Bocsi ha félreérthetö voltam :) Csak próbáltam több irányból segíteni
A/B 2010.03.24 18:51:47
@lukit: Nem mondtam hogy nincs, én általánossságban beszéltem, persze úgy jöhetett le, hogy bárkit is védek. De írtam, hogy vannak feltörekvők ehhez a piacvezetőhöz. Ismerem a csomagod.
Zseniális marketingötlet: a How I Met Your Mother című sitcom (hamarosan a Comedy Central műsorán) egyik szereplője, a megrögzött agglegény/pinabubus Barney egy úgynevezett Bro Code-dal magyarázza meg számos (nagyon vicces) tettét, ez az a könyv (szerinte), amit a férfiak azért…..